header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeiende IoT- en 5G-connectiviteitsbehoeften stimuleren de federale markt voor randcomputers

Sep 29, 2023 1:00 PM ET

Federale randverwerking:

De verticale markt voor Federal Edge Computing zal naar verwachting groeien van USD XX miljard in 2023 tot USD XX miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van XX% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

[PDF-brochure] Vraag een voorbeeldrapport aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12129

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt voor Federal Edge Computing zijn,

 • Cisco
 • AWS
 • Dell
 • Google
 • HPE
 • Huawei
 • IBM
 • Intel

Na IoT en 5G-connectiviteit transformeert edge computing de federale overheid door geavanceerde analyses, machine learning en AI naar de rand van het netwerk te brengen. Dit technologiekruispunt, edge solutions genoemd, helpt agentschappen bij het uitvoeren van hun zeer gedistribueerde missies, zoals patrouilleren op het slagveld, veldinspecties uitvoeren en grenzen beschermen door transportnetwerken te optimaliseren. De meeste federale leiders beschouwen edge-oplossingen als belangrijk om aan de missiebehoeften te voldoen.

Edge computing is snel in opkomst als een intelligent instrument waarmee complexere processen en toepassingen buiten hun traditionele grenzen kunnen werken. Gezien het extreme succes dat edge oplossingen hebben geboekt bij het uitvoeren van zeer gedistribueerde missies, kijken federale overheden ernaar uit om de voordelen van deze zich ontwikkelende technologieën te benutten.

Er zijn veel toonaangevende aanbieders van edge-oplossingen voor federale instanties, zoals AWS, Cisco, Dell Technologies, Google, EdgeIQ, HPE, Huawei, IBM, Litmus Automation, Intel, Microsoft, ADLINK, Nokia, Axellio, ClearBlade, Capgemini, Digi International, GE Digital, Sierra Wireless, EdgeConnex, Juniper Networks, Sunlight.io, Edgeworx en Accenture Federal Services.

Van deze spelers kondigde Accenture Federal Services, een toonaangevend Amerikaans federaal dienstverleningsbedrijf, aan een prijs van 25 miljoen dollar te hebben gewonnen van de Amerikaanse luchtmacht voor de bouw van een uniek digitaal depot. Het bedrijf stelt de federale overheid al lange tijd in staat om uitdagingen op te lossen, betere resultaten te behalen en een flexibele, slimme en veilige digitale kern te bouwen.

In de aankondiging op 13 september 2023 meldde het bedrijf dat het een aanpak zal gebruiken die cloud, edge computing en het industriële Internet of Things (IIoT) platform omvat om de activiteiten van het Air Force sustainment center te transformeren. Het hoofdcontract voor digitale transformatie zal helpen bij het moderniseren van de operaties voor het Air Force Sustainment Center (AFSC), inclusief de drie Air Logistics Complexes (ALC’s) op Tinker (Oklahoma), Robins (Georgia) en Hill (Utah) Air Force Base.

Accenture Federal Services creëert een nieuw IIoT-platform voor de technologische hostingomgeving van AFSC’s NextGen Automation (ATHENA) programma. ATHENA is een centraal plan voor de Amerikaanse luchtmacht om het eerste digitale depot te creëren en uiteindelijk de AFSC-activiteiten te moderniseren.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & figuren) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/federal-edge-computing-market-12129

Laatste nieuws

 • In september 2023 heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) een contract van $ 100 miljoen toegekend aan Microsoft Azure om edge computing-diensten te leveren aan het DoD.
 • In augustus 2023 kondigde het Amerikaanse ministerie van Energie (DOE) een investering van 20 miljoen dollar aan in onderzoek naar edge computing.
 • In juli 2023 lanceerde het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS) een nieuw initiatief om edge computing-oplossingen te ontwikkelen voor eerstehulpverleners.

Gerelateerde artikelen:

Markt voor applicatietransformatie

Taakbeheersoftwaremarkt

Media Gateway-markt

Aangepaste software-ontwikkelingsmarkt

Markt voor omgevingsintelligentie op basis van locatie

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Federal Edge Computing Market,Federal Edge Computing Market Size,Federal Edge Computing Market Share,Federal Edge Computing Market Growth,Federal Edge Computing Market Trends,Federal Edge Computing Market Analysis,Federal Edge Computing Market Forecast,Federal Edge Computing Market Region,Federal Edge Computing Market Reserach,Federal Edge Computing Market Report,Federal Edge Computing Market Type