header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Industriële luchtcompressor marktgrootte, aandeel en trends 2023-2030

Sep 29, 2023 3:43 PM ET

Marktoverzicht:

De markt voor industriële luchtcompressoren zal naar verwachting 63,9 miljard dollar bereiken in 2030, met een groei van 7,02% tussen 2023 en 2030.

De stijgende vraag naar industriële luchtcompressoren vanuit de olie- en gasindustrie en de toenemende vraag naar energie-efficiënte industriële luchtcompressoren zullen de marktgroei tijdens de voorspellingsperiode naar verwachting stimuleren.

Ondanks de aanzienlijke vooruitgang op het gebied van alternatieve energiebronnen, groeit de marktvraag naar olie en op olie gebaseerde producten gelijke tred met de wereldwijde bevolkingsgroei.

Grote en kleine bedrijven vertrouwen zwaar op industriële compressoren in de huidige olie- en gasindustrie. Bovendien worden energie-efficiënte persluchtoplossingen steeds populairder door de toenemende nadruk op energiekosten en de toegenomen uitstoot van broeikasgassen. Tijdens de prognoseperiode zullen de toegenomen automatisering en de toenemende verstedelijking in opkomende economieën naar verwachting de marktgroei stimuleren.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-air-compressor-market-2075

Voor HVAC- en andere kritische eenheden die in compressoren worden gebruikt, importeerden fabrikanten over de hele wereld compressoren en hun onderdelen uit China. Als gevolg van de COVID-19 uitbraak hebben Chinese leveranciers hun fabrieken echter gesloten en de productie tijdelijk stopgezet. Sinds het aantal COVID-19 gevallen in China is afgenomen, hebben leveranciers met fabrieken in de regio de prijzen van componenten met bijna 2-3% verhoogd als gevolg van een aanbodstekort veroorzaakt door de sluiting van fabrieken.

Als gevolg hiervan is de hele toeleveringsketen vanuit China beïnvloed. De COVID-19-verspreiding heeft ook de innovatie in het compressorensegment aangewakkerd, waarbij leveranciers hun productie hebben opgedreven om aan de onverwachte stijging van de vraag te voldoen.

Het industriële compressorenlandschap biedt een breed scala aan opties voor verschillende persluchttoepassingen. Schroefcompressoren, bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie, worden door veel industrieën geprefereerd vanwege hun continue werking en energiebesparende eigenschappen. Zuigercompressoren daarentegen vinden hun plaats in toepassingen die intermitterende persluchtuitbarstingen vereisen. Industriële compressoren onderscheiden zich door hun hoge debieten en worden vaak gebruikt in grootschalige industriële omgevingen. Voor toepassingen die een ongerepte luchtkwaliteit vereisen, zijn olievrije luchtcompressoren de beste keuze, omdat ze verontreiniging voorkomen. Draagbare luchtcompressoren bieden flexibiliteit in het gebruik op verschillende locaties, terwijl fabrikanten die gespecialiseerd zijn in industriële luchtcompressoren oplossingen op maat leveren.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren is gesegmenteerd op basis van druk, afdichting, type en eindgebruiker.

Volgens de druk:

  • Boven 100 bar
  • 20 – 100 bar
  • Tot 20 bar

Volgens de afdichting:

  • Oliegesmeerde afdichting
  • Olievrije afdichting

Volgens het type:

  • Positieve verplaatsing
  • Dynamisch

Volgens de eindgebruiker:

  • Olie- en gasindustrie
  • Chemische en petrochemische industrie
  • Productie-industrie
  • Vele anderen

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren is verdeeld in het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

De regio Azië-Pacific had het grootste aandeel in de omzet. De regio zag een toename in investeringen in de waterstof- en groene energiesectoren om te voldoen aan de vraag naar energie en tegelijkertijd het decarbonisatiebeleid te volgen. De vraag naar luchtcompressoren in verschillende toepassingen, waaronder voedingsmiddelen en dranken, productie, huishoudelijke apparaten en de olie- en gasindustrie, stuwt de groei van de markt.

Bovendien zullen meerdere fabrikanten en de aanzienlijke industriële basis van Taiwan voor de productie van elektronica en halfgeleiders de marktgroei waarschijnlijk stimuleren.

Bovendien wordt verwacht dat Noord-Amerika snel zal groeien op de wereldmarkt. Het groeiende aantal industriële infrastructuurprojecten en de voortdurende investeringen in alle processectoren, met name de olie- en gasindustrie, ondersteunen de marktexpansie in alle industriedomeinen. Bovendien zullen de invoering van het internet van de dingen, initiatieven zoals Industrie 4.0 en technologische doorbraken met betrekking tot de ontwikkeling van nieuwe producten de vraag op de markt naar verwachting stimuleren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-air-compressor-market-2075

Dit zijn enkele van de belangrijkste trends die de groei van de markt voor industriële luchtcompressoren stimuleren:

Snelle industrialisatie en automatisering in opkomende economieën: De snelle industrialisatie en automatisering in opkomende economieën, zoals China, India en Brazilië, stimuleert de vraag naar industriële luchtcompressoren. In deze economieën groeit de behoefte aan perslucht voor verschillende industriële processen, zoals productie, bouw en mijnbouw.

Toenemende vraag naar energie-efficiënte luchtcompressoren: De toenemende vraag naar energie-efficiënte luchtcompressoren is een andere belangrijke trend die de groei van de markt stimuleert. Industriële luchtcompressoren kunnen een aanzienlijke hoeveelheid energie verbruiken, dus bedrijven zijn op zoek naar manieren om hun energiekosten te verlagen. Als gevolg daarvan is er een groeiende vraag naar energie-efficiënte luchtcompressoren die bedrijven kunnen helpen geld te besparen op hun energierekening.

Groeiende vraag naar olievrije compressoren: De groeiende vraag naar olievrije compressoren is een andere belangrijke trend die de groei van de markt stimuleert. Olievrije compressoren worden steeds populairder in verschillende industrieën, zoals de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie en de elektronicasector, omdat ze schone, olievrije perslucht produceren die essentieel is voor deze industrieën.

Technologische vooruitgang: De technologische vooruitgang op de markt voor industriële luchtcompressoren is ook een drijvende kracht achter de groei van de markt. Fabrikanten ontwikkelen voortdurend nieuwe en verbeterde luchtcompressoren met geavanceerde functies, zoals verbeterde energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en prestaties.

Recente ontwikkelingen:

  • Gardner Denver en Ingersoll Rand Industrial segment fuseerden in maart 2020 om een breder portfolio van bedrijfskritische industriële, robuustere, medische, energie- en speciale voertuigproducten en -diensten aan te bieden.
  • Atlas Copco nam in februari 2020 Dr. Gustav Gail Drucklufttechnik GmbH over, een Duitse distributeur van industriële compressoren en diensten.

Meer trending rapporten:

Duurzame luchtvaartbrandstof markt

Markt voor doseerpompen

Coriolismeters markt

Waterontziltingsmarkt

Markt voor cryokoelers

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Industrial Air Compressor,Industrial Air Compressor Market,Industrial Air Compressor Market Share,Industrial Air Compressor Market Research Report,Industrial Air Compressor Market Size,Industrial Air Compressor Market Trends