header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Landschap van de markt voor antischuimmiddelen: Trends, innovaties en strategische vooruitzichten voor topspelers 2032

Sep 29, 2023 4:00 PM ET

Overzicht van de ontschuimingsindustrie:

Inde studiedocumenten van MRFR staat dat de Defoamers Market Research Report Information by Application, End-User, and Region – Forecast Till 2032, de Defoamers-markt naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens het evaluatietijdperk van 2022 tot 2032 met een aanzienlijke CAGR van nauwgezet 3,8%. De onderzoeksdocumenten suggereren prognoses met betrekking tot de wereldwijde markt van de montage van de inkomsten gegevens, die waarschijnlijk een markt van USD 9,20 miljoen zal bereiken tegen het einde van 2032. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna USD 6,85 miljoen.

Marktbereik:

Schuimdempers zijn chemisch geformuleerde additieven die bedoeld zijn om schuimvorming te verminderen in industriële processen, coatings, verf, automobielproducten en vloerbekledingstoepassingen. Het product speelt een cruciale rol bij het verlagen van de ecologische voetafdruk van fabrikanten en eindgebruikers, wat de vraag naar oplosmiddelvrije antischuimmiddelen met een laag VOS-gehalte waarschijnlijk zal stimuleren. Fabrikanten concentreren zich op het gebruik van biogebaseerde en duurzame grondstoffen in plaats van varianten op basis van aardolie. De markt voor antischuimmiddelen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is het toenemende productgebruik in tal van landbouwchemicaliën, zoals meststoffen en pesticiden. Bovendien wordt de aanzienlijke groei in de infrastructuur voor waterbehandeling ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de wereldmarkt bevorderen.

Ontvang een monster @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11561

Analyse van de concurrentie

De wereldwijde markt voor Ontschuimers heeft gerenommeerde spelers zoals:

  • Air Products and Chemicals, Inc.
  • BASF SE
  • Ashland Inc.
  • Elementis Plc
  • Dow Corning Corporation
  • Clariant AG
  • Evonik Industries AG
  • Eastman Chemisch Bedrijf

Gedekte markt USP

Drijfveren voor de markt

De markt voor antischuimmiddelen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is het toenemende productgebruik in tal van landbouwchemicaliën, zoals meststoffen en pesticiden. Bovendien wordt de aanzienlijke groei in de infrastructuur voor waterbehandeling ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de wereldmarkt bevorderen.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11561

Beperkingen in de markt

Integendeel, verschillende aspecten kunnen de groei van de wereldwijde markt voor Ontschuimers schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de hoge grondstofprijzen.

COVID-19 Invloed

De COVID-19 pandemie heeft een enorme impact gehad op de meeste industriële sectoren over de hele wereld. Het wereldwijde gezondheidsrisico heeft niet alleen een impact op de volksgezondheid, maar heeft ook een ernstige verstoring van de industriële activiteiten van bijna alle soorten veroorzaakt. De wereldwijde markt voor Ontschuimers is niet anders dan andere. De beperking op productiefaciliteiten in verschillende eindgebruiksectoren heeft geleid tot een grote daling van de inkomstencijfers op de wereldmarkt. Nu de markt echter weer op gang komt, wordt verwacht dat de markt in de beoordelingsperiode aanzienlijk zal groeien.

Segmentanalyse

Van alle producten heeft het op siliconen gebaseerde segment de leidende positie op de wereldwijde markt voor antischuimmiddelen in 2022. De belangrijkste parameter die de groei van het marktsegment bevordert, is de procesvriendelijkheid van antischuimmiddelen op siliconenbasis. Ontschuimers op siliconenbasis bestaan voornamelijk uit poly-dimethylsiloxaanmoleculen met verschillende molecuulgewichten. Anderzijds wordt verwacht dat het segment op waterbasis de komende jaren de grootste groei zal vertonen. De belangrijkste parameter die de groei van het marktsegment bevordert, is de aanwezigheid van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare componenten.

Van alle toepassingsgebieden verzekerde het papier- en pulpsegment de leidende positie op de wereldwijde markt voor antischuimmiddelen in 2022. De belangrijkste parameter die de groei van het marktsegment bevordert, is het verminderen van papierbreuk, waardoor de papiermachine beter draait. Anderzijds wordt verwacht dat het agrochemische segment de komende jaren de grootste groei zal vertonen. De belangrijkste parameter die de groei van het marktsegment bevordert, is de stijgende vraag naar hoogwaardige gewassen en het groeiende bewustzijn onder boeren met betrekking tot gewasbescherming.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/defoamers-market-11561

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de regio Azië-Pacific in 2022 de belangrijkste positie op de markt voor Ontschuimers inneemt, met de grootste bijdrage van bijna 40,0%. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor Ontschuimers stimuleert, zijn de verschillende eindgebruiksectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie, de bouw en de papierindustrie in de regio, die ontschuimers gebruiken, wat de groei van de regionale markt in de komende jaren waarschijnlijk zal stimuleren.

De Europese regio zal aanzienlijk groeien in de markt voor antischuimmiddelen van 2023 tot 2032. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor antischuimmiddelen stimuleert, is de aanwezigheid van pulp- en papierfabrikanten in West-Europa en de grote vraag naar waterbehandeling. Regelgevende organisaties in Europa concentreren zich op antischuimmiddelen die voldoen aan milieuspecificaties. De overheid heeft het gebruik van verwerkt water in verschillende gemeentelijke en industriële toepassingen toegestaan.

De Noord-Amerikaanse regio zal naar schatting het snelst groeien op de markt voor antischuimmiddelen in de beoordelingsperiode. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals Mexico, Canada en de VS. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor Ontschuimers stimuleert, zijn de alternatieve waterbronnen. Bovendien zal de snel groeiende olie- en gasindustrie in de regio de ontwikkeling van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk positief beïnvloeden.

Blader door meer rapporten:

Onderzoeksrapport overde markt voor hoogzuiver isobutyleen – voorspelling voor 2032

Onderzoeksrapport over detitaniummetaalmarkt – Prognose tot 2032

OnderzoeksrapportKoolstofneutrale Brandstoffen – Wereldwijde prognose tot 2030

Glasvezelversterkte kunststof (FRP) marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2030

Hydraatinhibitoren marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Acrylplaten marktonderzoek rapport- Wereldwijde voorspelling tot 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Defoamers Market,Defoamers Market Size,Defoamers Market Share,Defoamers Market Future,Defoamers Market trends