header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LNG-bunkermarkt: wereldwijde industriële trends, marktgrootte, aandeel, groei, kansen en prognose 2023-2032

Sep 29, 2023 3:28 PM ET

Marktoverzicht

De LNG-bunkermarkt zal naar verwachting groeien met een Compound Annual Growth Rate ( CAGR ) van 45,13% tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032). De wereldwijde marktwaarde zal naar verwachting 12,13 miljard USD bedragen tegen het einde van de voorspellingsperiode.

LNG bunkeren is het proces waarbij vloeibaar aardgas LNG naar een schip wordt overgebracht voor gebruik. Daarom veroorzaakt deze brandstof minder vervuiling dan andere conventionele methoden om schepen van brandstof te voorzien, zoals zware stookolie, mariene dieselbrandstof (MDO) en mariene gasolie (MGO). De uitstoot van LNG is vrij van zwaveldioxide en bevat zeer weinig stikstofoxide, zwevende deeltjes en broeikasgassen.

Het bunkeren van LNG van schip naar schip of van wal naar schip gebeurt met behulp van een Quick Connect Disconnect QC/DC-methode. Daarom helpt het gebruik van LNG als scheepsbrandstof de transportkosten te verlagen door de brandstofefficiëntie te verbeteren en de algemene onderhoudskosten te verlagen.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbrochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/7741

De toenemende milieuregelgeving met betrekking tot de kwaliteit van scheepsbrandstoffen stimuleert de groei van de LNG-bunkermarkt. LNG is een schone brandstof die geen of minder schadelijke stoffen in de atmosfeer uitstoot in vergelijking met conventionele scheepsbrandstoffen. Bovendien neemt het volume van de scheepvaart toe omdat het de goedkoopste vorm van transport is, wat de vraag naar LNG-bunkers waarschijnlijk zal aanwakkeren. Bovendien zal de groeiende nadruk op de ontwikkeling van maritieme transportinfrastructuur door overheden en particuliere instanties over de hele wereld de groei van de markt helpen stimuleren.

De Covid-19 pandemie heeft de wereldwijde LNG-bunkermarkt zwaar getroffen. De economische crisis als gevolg van de covidepandemie leidde tot een stilstand in de handel, wat uiteindelijk van invloed was op het zeevervoer en de vraag naar LNG-bunkering. De daling van de vraag naar diverse eindproducten als gevolg van marktbeperkingen verlaagde het handelsvolume op zee. De vraag naar essentiële goederen bleef echter stijgen, wat enige verlichting bracht op de markt.

Belangrijkste spelers:

  • Barents Naturgass AS
  • Bomin Linde LNG GmbH & Co. KG
  • ENI Norge AS
  • Gasnor AS
  • Harvey Gulf International Marine LLC
  • Korea Gas Corp
  • Polskie LNG SA
  • Statoil ASA
  • Skangas AS
  • SEALNG Ltd

Markt Segmentatie

Marktsegmentatie, naar scheepstype

  • Containerschepen
  • Tankers
  • Bulk& Schip voor algemene lading

Marktsegmentatie, per producttype

  • Draagbare tanks
  • Haven tot schip
  • Schip naar schip
  • Vrachtwagen naar schip

Marktsegmentatie, per eindgebruiker:

  • Veerboten
  • Cruiseschepen
  • Bulk en Algemene Vrachtvloot
  • Offshore ondersteuningsschepen
  • Tankervloot
  • Containervloot

Diepgaand marktonderzoeksrapport doorbladeren:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/lng-bunkering-market-7741

Regionale analyse

De wereldwijde LNG-bunkermarkt is onderverdeeld in vijf grote regio’s, namelijk: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en de rest van de wereld, inclusief het Midden-Oosten en Afrika. Van deze verschillende regio’s heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel, terwijl Azië-Pacific het snelst groeiende marktsegment is. De strenge brandstofemissienormen in Noord-Amerika maken de weg vrij voor een snellere invoering van LNG-bunkeren. De havens in Azië en de Stille Oceaan verwerken een groot volume aan maritieme handel omdat deze regio in opkomst is als mondiaal productiecentrum, dus de vraag naar LNG-bunkeren neemt ook toe.

Industrie Nieuws

De scheepvaartindustrie reageert snel op de veranderingen in de milieuwetgeving. Daarom kiezen scheepsbouwers steeds vaker voor LNG-motoren, wat bijdraagt aan de groei van de LNG-bunkermarkt.

Meer toonaangevende rapporten:

Markt voor beheer van elektrische substations

Markt voor directe methanolbrandstofcellen

CNG-distributiemarkt

Markt voor borstelloze gelijkstroommotoren

Markt voor Power T & D-apparatuur

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  LNG Bunkering,LNG Bunkering Market,LNG Bunkering Market Share,LNG Bunkering Market Research Report,LNG Bunkering Market Size,LNG Bunkering Market Trends