header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Segmentale analyse, groei en voorspelling van de huurmarkt voor schroefcompressoren tegen 2030

Sep 29, 2023 4:29 PM ET

Schroefcompressor verhuur marktoverzicht

De huurmarkt voor schroefcompressoren zal naar verwachting USD 6,18 miljard waard zijn, met een CAGR van 6,45% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

De wereldwijde markt voor de verhuur van schroefcompressoren zal naar verwachting een CAGR van 6,45% laten zien voor de periode waarop dit rapport betrekking heeft. De groeiende vraag naar nieuwe huurovereenkomsten is een belangrijke factor die de CAGR van de markt stimuleert.

De markt voor de verhuur van schroefcompressoren zal groeien met een CAGR van 5,73% tussen de prognoseperiode 2018-2023, aldus de recente analyse van Market Research Future (MRFR). Een schroefcompressor is een vorm van roterende compressor die lucht comprimeert door middel van schroefwerking. Hij wordt aangedreven door aftakassen, verbrandingsmotoren of elektromotoren.

Er zijn verschillende factoren die het wereldwijde marktaandeel van de huurschroefcompressor stimuleren. Volgens recente schattingen van MRFR zijn deze factoren onder andere de groeiende vraag naar huurgereedschap en -apparatuur als gevolg van stroomuitval, toenemend gebruik in de mijnbouw, toename van grote industriële toepassingen, behoefte aan krachtige luchtgereedschappen, intensivering van industriële toepassingen en verbetering van bedrijfsconcepten en infrastructuurfaciliteiten. Bijkomende factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn de toenemende afhankelijkheid van toonaangevende industriële gebruikers en verpakkers van schroefcompressoren, de toenemende wereldwijde erkenning van dergelijke verhuurdiensten en het feit dat verhuur de vaste kosten aanzienlijk vermindert.

Daarentegen kunnen de volatiliteit van de grondstofprijzen en de huidige COVID-19 impact het wereldwijde marktaandeel van schroefcompressoren tijdens de prognoseperiode beperken.

Download Onderzoeksmonster met Industry Insights:

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/6269

Concurrentielandschap

Kaeser Kompressoren SE (Duitsland)

BOGE KOMPRESSOREN Otto Boge GmbH & Co. KG (Duitsland)

Caterpillar Inc. (V.S.)

Air Energy Group LLC (VS)

Atlas Copco AB (Zweden)

Aggreko plc (Verenigd Koninkrijk)

Ingersoll-Rand plc (Ierland)

United Rentals Inc (V.S.)

Stewart & Stevenson LLC (V.S.)

Metro luchtcompressor (V.S.)

CAPS Australië (Australië)

Lewis System (VS).

Schroefcompressor verhuur markt Drivers:

Industriële expansie: Naarmate verschillende industrieën zich uitbreiden en groeien, is er een constante vraag naar persluchtsystemen om verschillende gereedschappen en apparatuur aan te drijven. Schroefcompressoren spelen een vitale rol in het leveren van een betrouwbare bron van perslucht voor productie, bouw en andere industriële toepassingen.

Bouw en infrastructuurontwikkeling: De bouwsector vertrouwt sterk op schroefcompressoren voor taken zoals het aandrijven van pneumatisch gereedschap, zandstralen en beton spuiten. Een toename in bouw- en infrastructuurprojecten stimuleert de vraag naar schroefcompressoren.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6269

Marktsegmenten

Het MRFR-rapport geeft een uitgebreide segmentanalyse van de wereldwijde markt voor de verhuur van schroefcompressoren op basis van types, draagbaarheid, stadium en eindgebruikers.

Per type wordt de wereldwijde markt voor de verhuur van schroefcompressoren onderverdeeld in oliegeïnjecteerde compressoren en olievrije compressoren. De oliegeïnjecteerde compressoren zullen de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Op basis van draagbaarheid wordt de wereldwijde markt voor de verhuur van schroefcompressoren onderverdeeld in stationaire en draagbare compressoren. Het draagbare segment zal de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Levensvatbare oplossingen voor lange- en kortetermijnverhuur dragen bij aan de groei van het segment.

Naar stadium wordt de wereldwijde markt voor de verhuur van schroefcompressoren onderverdeeld in meertrapscompressoren en eentrapscompressoren. De meertrapscompressor zal de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Naar eindgebruiker is de wereldwijde markt voor verhuur van schroefcompressoren onderverdeeld in chemie, mijnbouw, energie, bouw, olie en gas en productie. Van deze eindgebruikers zal het bouwsegment tijdens de prognoseperiode voorop blijven lopen. De migratie van mensen naar steden en de snelle verstedelijking dragen bij aan de groei van het segment.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/screw-compressor-rental-market-6269

Regionale analyse

De markt voor de verhuur van schroefcompressoren bestrijkt per regio de groeikansen en recente trends in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld (RoW). Van deze regio’s zal de APAC-regio de markt leiden tijdens de prognoseperiode met de hoogste CAGR. De aanwezigheid van zich ontwikkelende economieën China, Singapore, India en Zuid-Korea, de toenemende vraag naar producten en diensten, het stijgende besteedbare inkomen en het toenemende Fast Track Initiative (FTI) en directe buitenlandse investeringen (FDI) dragen bij aan de groei van de markt voor schroefcompressorverhuur in de regio.

In Noord-Amerika zal de markt voor schroefcompressorverhuur naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben in de prognoseperiode. De groei van de wereldwijde markt voor het verhuren van schroefcompressoren in de regio is toe te schrijven aan de verouderde apparatuur, de behoefte aan vervanging, de bloeiende raffinage- en petrochemische sectoren, de veranderende emissiebehoeften, de groei van de steenkool-, mijnbouw- en productiesector, de constante technologische vooruitgang zoals Global Positioning Systems (GPS) en VFD’s (Variable Frequency Drives), en de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers die investeren in slimme marketingstrategieën. De Verenigde Staten hebben het grootste marktaandeel.

In Europa zal de markt voor de verhuur van schroefcompressoren naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de prognoseperiode. De bloeiende productie- en bouwsector, de aanwezigheid van kapitaalintensieve bedrijven die liever luchtcompressoren huren dan kopen en marktspelers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van zeer efficiënte luchtcompressoren om de bezorgdheid over luchtvervuiling en geluidsoverlast weg te nemen, dragen bij aan de groei van de wereldwijde markt voor schroefcompressorverhuur in de regio.

Voor de rest van de wereld wordt voor de markt voor schroefcompressorverhuur een gezonde groei voorspeld tijdens de prognoseperiode.

Meest recente rapporten: –

Distributed Energy Resource Management-marktomvang, aandeel, trendrapport 2030 – Analyse van de industriële groei

Markt voor dynamische plaatsbepalingssystemen

Surge Protection Devices marktomvang, groei, trends 2023-2032

Gas-naar-vloeistof marktomvang, aandeel, trendrapport 2031 – Groeianalyse van de industrie

Markt voor kleine gasmotoren

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Screw Compressor Rental Market,Screw Compressor Rental Market Size,Screw Compressor Rental Market Scope,Screw Compressor Rental Market Share