header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toenemende toepassing van sociale media platformen zal de groei van de PPC softwaremarkt stimuleren

Sep 29, 2023 3:00 PM ET

Marktanalyse:

De wereldwijde markt voor PPC-software zal tegen 2032 45,4 miljard dollar bereiken met een CAGR van 11,20%, volgens het recente rapport van Market Research Future. De ontwikkeling van digitale reclame en hoe dit de markt voor Pay-Per-Click (PPC) software beïnvloedt. De explosieve opkomst van digitale reclame heeft de manier waarop bedrijven communiceren met hun doelmarkten fundamenteel veranderd.

[PDF Brochure] Vraag een voorbeeldrapport aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12104

Belangrijkste spelers:

Prominente spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde markt voor PPC-software worden geprofileerd, zijn onder andere,

  • Alphabet Inc. (Google LLC) (Californië, Verenigde Staten)
  • Microsoft Corporation (New Mexico, Verenigde Staten)
  • Facebook Inc. (Californië, Verenigde Staten)
  • WordStream (Massachusetts, Verenigde Staten)
  • Optmyzr (Californië, Verenigde Staten)
  • SEMrush (Massachusetts, Verenigde Staten)
  • Acquisio (Brossard, Canada)
  • Kenshoo, Ltd. (Tel Aviv-Yafo, Israël)
  • Marin Software (Californië, Verenigde Staten)
  • Spaceboost (Barcelona, Spanje)
  • Adzooma (Nottingham, Engeland)
  • AdStage, Inc. (Californië, Verenigde Staten)
  • SpyFu (Arizona, Verenigde Staten)
  • Adalysis Limited (Londen, Engeland)

Bestuurders:

Toenemende toepassing van sociale mediaplatforms zal de marktgroei stimuleren

De markt voor pay-per-click (PPC) software zal naar verwachting groeien naarmate sociale mediaplatforms meer worden gebruikt. Sociale mediaplatforms zijn in feite online programma’s of websites waarmee gebruikers tekst-, foto-, video- en audiomateriaal van andere gebruikers kunnen produceren, verspreiden en ermee kunnen interageren. PPC-software helpt bedrijven om hun advertenties af te stemmen op de demografische gegevens, interesses en gedragingen van bepaalde gebruikers van sociale media, waardoor de doeltreffendheid en het rendement van hun campagnes toeneemt en ze hun marketingdoelen kunnen bereiken.

Mogelijkheden:

Toename van mobiele reclame biedt robuuste mogelijkheden

Met de proliferatie van zowel mobiel internet als smartphone gebruik, is mobiel adverteren uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van PPC campagnes. De PPC-software biedt mobiele specifieke functies & targeting opties waarmee adverteerders in het vastleggen van de stijgende mobiele publiek effectief.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Beperkingen en uitdagingen:

Toenemend gebruik van software voor het blokkeren van advertenties zal de markt afremmen

Het toenemende gebruik van advertentieblokkeringssoftware, de complexiteit van campagnebeheer, de gevoeligheid voor klikfraude en advertentiefraude en de hevige concurrentie op de markt kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Beperkingen in de markt:

De wereldwijde markt voor PPC-software is onderverdeeld op basis van ondernemingen, implementatie en type.

Per type zal search advertising de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

De cloud zal de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua bedrijfsgrootte zal het MKB de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Veel bedrijven hebben hun reclame-uitgaven aangepast als gevolg van de onvoorspelbaarheid van de pandemie en de veranderende klantgewoonten. In het begin hebben sommige bedrijven PPC-advertenties teruggeschroefd of opgeschort om geld te besparen. Om zich te richten op klanten die meer tijd online doorbrachten, verhoogden anderen hun uitgaven voor internetreclame naarmate het scenario veranderde. E-commerce groeide aanzienlijk in reactie op fysieke winkelsluitingen en de implementatie van lock-out procedures. De stijgende behoefte aan online reclameoplossingen hielp PPC-softwareleveranciers die e-commercebedrijven van dienst waren. De introductie van automatisering & AI in PPC management werd gedreven door de epidemie. Bedrijven zochten naar oplossingen die repetitieve handelingen konden automatiseren en campagnes in realtime konden aanpassen. PPC softwareleveranciers met geavanceerde AI-mogelijkheden profiteerden van deze trend.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de markt voor PPC Software

In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse PPC softwaremarkt (45,80%). Het grootste deel van de reclamebusiness op internet wordt beheerst door in Noord-Amerika gevestigde techreuzen zoals Google, Facebook, & Amazon. De complexe ecologie moedigt bedrijven aan om geld uit te geven aan PPC software om succesvol te kunnen concurreren. Neem een Amerikaanse internetwinkel die sportartikelen aanbiedt. Ze gebruiken PPC-software om hun advertentiecampagnes op Facebook Ads en Google Ads te beheren, waarbij het advertentiebudget en de targetingkeuzes worden geoptimaliseerd om een groot publiek te bereiken. Bovendien had de Noord-Amerikaanse markt voor PPC-software in de VS het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het snelst groeide.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/pay-per-click-ppc-software-market-12104

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor PPC-software

Europa heeft het op één na grootste marktaandeel voor pay-per-click (PPC) software. De diversiteit van Europa heeft voor- en nadelen. Een wereldwijde fabrikant past bijvoorbeeld zijn marketinginspanningen voor verschillende Europese landen aan met behulp van PPC-software. Om ervoor te zorgen dat advertenties goed aansluiten op elke markt, worden advertentietaal en targeting aangepast om rekening te houden met taalverschillen en regionale voorkeuren. Daarnaast had de Britse markt voor pay-per-click (PPC) software de snelste groei binnen de Europese ruimte, terwijl de Duitse markt voor pay-per-click software het grootste marktaandeel had.

Gerelateerde artikelen:

Taakbeheer softwaremarkt

Media Gateway Markt

Aangepaste software-ontwikkelingsmarkt

Markt voor omgevingsintelligentie op basis van locatie

Markt voor gecentraliseerde werkstations

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  PPC Software Market,PPC Software Market Size,PPC Software Market Share,PPC Software Market Growth,PPC Software Market Trends,PPC Software Market Analysis,PPC Software Market Forecast,PPC Software Market Region,PPC Software Market Reserach,PPC Software Market Report,PPC Software Market Insights,PPC Software Market Industry