header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verslag over de Fast Moving Consumer Goods-markt dat de nieuwste trends en vooruitzichten voor vooruitgang tegen 2030 onthult

Sep 29, 2023 10:00 AM ET

Markt voor fast moving consumer goods

In 2021 werd de omvang van de markt voor fast moving consumer goods geschat op USD 15.315,25 miljard. De markt voor fast moving consumer goods zal naar verwachting stijgen van USD 15.829,84 miljard in 2022 tot USD 22.863,25 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,56% in de voorspelde periode (2023 – 2030). De wereldwijde groei van de middenklasse en de digitaliseringstrend op het platteland stimuleren de groei van de markt.

Een van de belangrijkste distributiekanalen voor fast moving consumer goods, zoals voedingsmiddelen en dranken, persoonlijke verzorging, gezondheidszorg, thuiszorg, elektronica en kantoorbenodigdheden, is de georganiseerde detailhandel, die bestaat uit winkelketens en eenheden zoals supermarkten, hypermarkten, grote winkelketens en winkels.

Volgens gegevens van de India Brand Equity Foundation, een van de grootste potentiële markten in de regio Azië-Stille Oceaan, is de georganiseerde detailhandel in de loop der jaren snel gegroeid. Verwacht wordt dat er tegen 2023 tot 2030 in het hele land 60 winkelcentra geopend zullen zijn met een oppervlakte van ongeveer 23,25 miljoen vierkante meter.

De Indonesische markt, die na China en India de derde grootste retailmarkt in de regio is, vertoont vergelijkbare tendensen. De detailhandel heeft door de jaren heen een enorme groei laten zien, volgens Bank Indonesia, met een jaar-op-jaar groei van 13,8% in 2021 tegenover 10,8% in 2020.

Gedurende de prognoseperiode zal de markt zich naar verwachting ontwikkelen als gevolg van aanhoudende en aanzienlijke investeringen in de detailhandel en de toetreding van internationale bedrijven in grote landen in de regio Azië-Pacific.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11966

Fast Moving Consumer Goods Market

De belangrijkste bedrijven in de markt van Fast Moving Consumer Goods zijn

Nestlé S.A.

Pepsico Inc.

Coca Cola

Unilever

Tyson Voedingsmiddelen

Procter & Gamble Co.

L’OREAL SA

ANHEUSER-BUSCH INBEV

JBS Voedingsmiddelen

Kraft Heinz

Segmentatie

De Fast Moving Consumer Goods-markt is gesegmenteerd op basis van producttype en bestaat uit de volgende categorieën: voedingsmiddelen & dranken, tabak & tabaksproducten, cosmetica & persoonlijke verzorging, gezondheidszorg, thuiszorg, elektronica en kantoorbenodigdheden. In 2022 vertegenwoordigde de voedingsmiddelen- en drankenindustrie het grootste deel van de markt.

De Fast Moving Consumer Goods-markt is onderverdeeld in interne productie en productie op contractbasis. In 2022 had het contractgebaseerde segment het leeuwendeel van de markt in handen, goed voor ongeveer 55-60% van de totale omzet in de markt voor fast moving consumer goods.

Winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde segmentaties van de markt voor fastmoving consumer goods zijn gebaseerd op het type product. In 2022 had de categorie winkelgebaseerde consumptiegoederen het leeuwendeel van de markt in handen.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fast-moving-consumer-goods-market-11966

Regionaal inzicht

De markt is in het onderzoek onderverdeeld in drie regio’s: Europa, Azië-Pacific en Afrika. Het snelst groeiende marktaandeel van alle regio’s in de markt voor fast moving consumer goods is in handen van Azië-Pacific. De regio Azië-Pacific, die Japan, China, India, Australië & Nieuw-Zeeland en de rest van Azië-Pacific omvat, is de dichtstbevolkte plek op aarde. Door de toenemende methoden die door gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties worden gebruikt om de elektronische sector te verbeteren, wat de marktgroei in de komende jaren gunstig zal beïnvloeden, zal de FMCG-markt naar verwachting in het hele gebied toenemen. India maakt actief gebruik van de schaal van zijn digitale markt en zijn voordelen in de informatietechnologie-industrie om zijn binnenlandse productiecapaciteit in de elektronica-industrie te vergroten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie, door Market Research Future:

Consumer Packaged Goods Market Research Report Information Per Product Type (Food & Beverage, Cosmetics & Personal Care, Pharmaceuticals, Nutraceuticals, and Others), By End User (Residential/Retail, and Commercial), By Distribution Channel (Offline, and Online) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Events Industry Market Research Report Information Per Type (Muziekconcert, Festivals, Sport, Tentoonstellingen en Conferenties, Bedrijfsevenementen en Seminars & Overige), Per Inkomstenbron (Kaartverkoop, Sponsoring, & Overige), Per Organisator (Bedrijf, Sport, Onderwijs, Entertainment & Overige), Per Leeftijdsgroep (Onder de 20 jaar, 21-40 jaar en Boven de 40 jaar) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Fast Moving Consumer Goods,Fast Moving Consumer Goods Market,Fast Moving Consumer Goods Industry,Global Fast Moving Consumer Goods Market,Fast Moving Consumer Goods Market Size,Fast Moving Consumer Goods Market Share,Fast Moving Consumer Goods Market Demand,Fast Moving Consumer Goods Market Trends,Fast Moving Consumer Goods Market Analysis,Fast Moving Consumer Goods Market Forecast,Fast Moving Consumer Goods Market Research Report