header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde AI-gestuurde opslagmarkt: analyse, vraag, reikwijdte en omvang zullen tegen 2032 met 55,3 miljard groeien

Sep 29, 2023 2:15 PM ET

De wereldwijde markt voor AI-gestuurde opslag zal waarschijnlijk een aanzienlijke groei van de inkomsten te zien geven. De snel veranderende bedrijfsomgeving en de grote vraag naar datamanagementoplossingen zullen de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor AI-gestuurde opslag zal escaleren van USD 12,9 miljard in 2022 tot USD 55,3 miljard in 2032, met een groei van 17,56% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2032).

De beslissing om een AI-fundament te bouwen met verstrekkende gevolgen heeft invloed op de bedrijfsresultaten en op elke stap van het groeipad van de organisatie. Daarom is AI-gestuurde dataopslag belangrijk voor bedrijven. Daarnaast stimuleert de enorme marktpenetratie van consumentenelektronica en draagbare elektronica de vraag op de markt. De vraag naar rekenkracht stijgt sneller dan ooit, wat ongekende kansen en uitdagingen creëert voor de AI-gebaseerde opslagindustrie. Citeren,

AI-gebaseerde opslag is meer dan een verzameling opslagproducten en -oplossingen. AI-infrastructuur en -technologie kunnen efficiënte oplossingen bieden voor de opslag van big data, de datawetenschap versnellen om de ontwikkeling van toepassingen te moderniseren, DevOps te vereenvoudigen en grote video’s, afbeeldingen en andere objectdatatypes te optimaliseren. AI-gebaseerde dataplatforms bieden snellere toegang tot meer data om game-changing AI-initiatieven aan te sturen, waarbij storage van rand tot kern tot cloud wordt verenigd.

Grote spelers

Actieve spelers op de markt voor AI-gebaseerde opslag zijn onder andere CISCO (VS), Advanced Micro Devices (VS), HPE Company (VS), Toshiba (Japan), IBM (VS), Intel Corporation (VS), Hitachi (Japan), Pure Storage (VS), NVIDIA Corporation (VS), Samsung Electronics (Zuid-Korea), Lenovo (China), Micron Technology (VS) en Western Digital (VS).

Download een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8703

Wereldwijde markt voor AI-aangedreven opslag – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in aanbod, eindgebruikers en regio’s. Het segment aanbod is onderverdeeld in hardware, software, opslagsysteem, opslagarchitectuur en opslagmedium. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in BFSI, gezondheidszorg, media & entertainment, detailhandel, productie en telecommunicatie. Per regio is de AI-gebaseerde opslagmarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, MEA, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde AI-gebaseerde opslagmarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in AI-opslag. De regio heeft een hogere vraag naar AI-opslag en beschikt over een grote basis van gebruikers van gegevensopslag, marktdeelnemers en expertise. Daarnaast stimuleert de toenemende toepassing van AI-gestuurde dataopslag in het bankwezen, de telecomsector, de gezondheidszorg en de productiesector de groei van de markt.

De toenemende vraag naar krachtige AI-opslagoplossingen heeft een positieve invloed op de omvang van de markt en trekt grote investeringen aan in deze regio. Ook de grote aanwezigheid van elektronicafabrikanten zorgt voor een hoge groei. De VS is de grootste markt voor AI-opslag vanwege de grote aanwezigheid van belangrijke fabrikanten van consumentenelektronica. Canada levert een andere belangrijke bijdrage aan de regionale marktgroei.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8703

Wereldwijde markt voor AI-gestuurde opslag – Analyse van de concurrentie

De markt lijkt fel concurrerend en gefragmenteerd, met de aanwezigheid van verschillende opmerkelijke spelers. Deze spelers richten zich steeds meer op productontwikkeling en passen strategische benaderingen toe, zoals samenwerking, fusies & overnames, uitbreidingen en productlanceringen, om een groter marktaandeel te verwerven.

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

18 juli 2022 — PTC India kondigde de ondertekening aan van een MoU met AutoGrid om op AI- en ML-technologie gebaseerde opslagoplossingen te leveren aan de Indiase energiemarkt. De samenwerking zou PTS in staat stellen om te voldoen aan de eisen van distributiebedrijven en grote commerciële en industriële consumenten door zich te richten op flexibele beheerprocessen, zoals respons voor distributiebedrijven en optimalisatie van gedistribueerde hernieuwbare energiebronnen zoals wind, zon en batterijopslagactiva voor generatoren.

Gerelateerde rapporten:

Multi-Cuvette Spectrophotometer Market Research Report: per type, per toepassing, per regio – voorspelling voor 2027

Capacitieve stylus marktonderzoeksrapport per type, toepassing – voorspelling tot 2027

Hybride Batterij Energieopslagsysteem Markt, per Toepassing, per Technologie – Prognose 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, per Technologie, per Toepassing – Prognose tot 2030

Flexibele elektronica en materialen marktinformatie per component, toepassing en regio – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  AI-Powered Storage Market,AI-Powered Storage Market Size,AI-Powered Storage Market Share,AI-Powered Storage Market Trends,AI-Powered Storage Market Demand