header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde DMR-marktanalyse, -trends en -omvang zal tegen 2030 13,20 miljard USD bedragen

Sep 29, 2023 2:07 PM ET

De DMR-markt (Digital Mobile Radio) laat een aanzienlijke groei van de inkomsten zien. Groeiende defensiebudgetten in landen over de hele wereld voor de aanschaf van veiligheidssystemen zouden de groei van de DMR-markt versnellen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor digitale mobiele radio (DMR) naar verwachting zal escaleren van USD 4,91 miljard in 2022 tot USD 13,20 miljard in 2030, met een CAGR van 13,2% tijdens de evaluatieperiode (2022-2030).

De vooruitgang in draadloze breedbandnetwerken en de introductie van Project 25 digitale twee-weg radio-interoperabiliteitsnormen voor noodcommunicatie stimuleren de omvang van de DMR-markt. Daarnaast zorgen beleidsmaatregelen voor de financiering en instandhouding van DMR-systemen voor eerstehulpverleners en het voorlichten van besluitvormers over de mogelijke impact van opkomende technologieën op DMR voor een belangrijke stimulans voor de groei van de markt.

De andere documenten die bedoeld zijn om acquisitiemanagers inzicht te geven in op standaarden gebaseerde inkoop voor interoperabiliteit in de openbare veiligheid, versnellen de marktaandelen van DMR. De vraag naar en het gebruik van geavanceerde communicatieapparatuur groeit de laatste jaren gestaag. Bovendien zou de stijgende vraag naar DMR-apparaten in particuliere beveiligingsdiensten de marktgroei in de komende jaren ondersteunen.

De groeiende vraag naar bemande bewakingsdiensten en de noodzaak om burgers te beschermen, onder invloed van de toenemende verstedelijking, stimuleren de omvang van de DMR-markt. Tegelijkertijd stimuleert de stijgende vraag naar getraind beveiligingspersoneel in de defensiesector de marktinkomsten. Het verviervoudigen van het aantal winkelcentra, winkelcentra en IT-parken creëert een enorme vraag naar beveiligingsdiensten die een vertrouwd communicatiemedium kunnen bieden.

Download een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8659

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de DMR-markt zijn Hytera Communications Corporation Ltd. (China), ICOM Inc. (China), ICOM Inc. (Japan), Jvckenwood Corporation (Japan), L3Harris Technologies, Inc. (VS), Leonardo SpA (Italië), Motorola Solutions, Inc. (VS), RELM Wireless Corporation (VS), Simoco Wireless Solutions Limited (VK), Tait Ltd. (Nieuw-Zeeland), Comita Group (Slovenië), Thales Group (Frankrijk), MCS Digital (Australië). (Nieuw-Zeeland), Comita Group (Slovenië), Thales Group (Frankrijk), MCS Digital (Australië), Rolta Incorporated (VS), talent Technology Services Limited (VK) en RADIODATA GmbH (Duitsland), onder andere.

Markt voor digitale mobiele radio (DMR) – Segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in niveaus, industriële sectoren en regio’s. Hiervan is het segment onderverdeeld in niveau 1 (zonder vergunning), niveau 2 (conventioneel) en niveau 3 (bundelband). Verder is het verticale segment onderverdeeld in commercieel, mijnbouw, defensie & openbare veiligheid, olie & gas, transport en andere. Per regio is de DMR-markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde DMR-markt – Geografische analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor digitale mobiele radio’s. De toenemende vraag naar en implementatie van radiosystemen met GPS, Bluetooth-connectiviteit en andere geavanceerde functies voor bewaking, wetshandhaving en beveiliging stimuleren de omvang van de DMR-markt. Daarnaast beïnvloedt de sterke aanwezigheid van belangrijke spelers zoals L3Harris Technologies en Motorola Solutions de inkomsten van de DMR-markt.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8659

DMR-markt (Digital Mobile Radio) – Analyse van de concurrentie

De DMR-markt lijkt zeer concurrerend, met de aanwezigheid van verschillende kleine en grote spelers. De belangrijkste strategieën van recente ontwikkelingen van spelers in de sector zijn onder andere & partnerschappen, overnames, expansie en product- of technologielanceringen. Aan de andere kant blijven de nieuwste communicatienetwerktechnologieën en interoperabiliteitsoplossingen hun primaire focus.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

27 september 2022 — Hytera Communications, een toonaangevende wereldwijde leverancier van professionele communicatietechnologieën en -oplossingen, kondigde de toevoeging aan van twee nieuwe modellen, HM68X en HM65X, aan zijn DMR mobiele twee-weg radio portfolio. Deze nieuwe generatie DMR-apparaten zijn ontworpen om betrouwbare spraak- en dataconnectiviteit te bieden voor werknemers onderweg.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportkoptelefoon- en hoofdtelefoonmarkt: per type per toepassing en per regio – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toegangscontrole, Per Technologie, Per Toepassing – Prognose tot 2030

Spraakherkenningsmarkt, per type, technologie, marktsegmenten – voorspelling tot 2030

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operatie, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Digital Mobile Radio (DMR) Market,Digital Mobile Radio (DMR) Market Size,Digital Mobile Radio (DMR) Market Share,Digital Mobile Radio (DMR) Market Segments,Digital Mobile Radio (DMR) Market Trends