header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor USB-apparaten zal naar verwachting groeien met een CAGR van 12,10% in 2032 | Analyse per apparaat, toepassing en regio

Sep 29, 2023 2:10 PM ET

De wereldwijde markt voor USB-apparaten zal waarschijnlijk aanzienlijk groeien. Het toenemende gebruik van oplaadbanken die onderweg aan de eisen van maximaal vijf gadgets kunnen voldoen, is een belangrijke drijvende kracht. Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor USB-apparaten groeien van 27,9 miljard dollar in 2022 naar 77,992 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 12,10% in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Daarnaast stimuleren de toenemende groei van het aantal slimme apparaten, zoals camera’s, printers en scanners, die moeiteloos kunnen worden aangesloten op pc’s en de toenemende voorkeur voor USB-apparaten in plaats van de oude plug-and-play-technologie, de omvang van de markt. Met het stijgende gebruik van elektronische apparaten zoals smartphones, eBook readers en spelconsoles, zal de markt naar verwachting een indrukwekkend groeipercentage laten zien in de komende periode.

USB-poorten zijn standaard in pc’s en zijn ingebouwd in veel andere apparaten. Het groeiende gebruik van USB-sticks, -sticks en -datakaarten en de stijgende verkoop van smartphones en draagbare apparaten doen de marktwaarde stijgen. De markt is de afgelopen jaren sterk gegroeid onder invloed van de toenemende populariteit van muziekstreamingplatforms.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de markt van USB-apparaten zijn Adata Technology Co. Ltd.(Taiwan), Corsair Memory Inc.(VS), Sandisk Corporation (VS), Toshiba Corporation (Japan), Kingston Technology Corporation (VS), Samsung Electronics Co. Ltd.(Zuid-Korea), Verbatim Americas LLC (VS), Micron Consumer Products Group Inc.(VS), Transcend Information Inc.(Taiwan), HP Inc.(VS), Intel Corporation (VS), Imation Corporation (Ojin Corporation Co., Ltd., VS), Netac Technology Co, Ltd.(China), Teclast Electronics Co, Ltd.(China), en Koninklijke Philips N.V. (Nederland), onder anderen.

Download een PDF proefexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8671

Wereldwijde markt voor USB-apparaten – Segmenten

Het rapport is onderverdeeld in typen, producten, connectortypen, toepassingen en regio’s. Het type segment bestaat uit USB 1.0, USB 2.0, USB 3.0 en andere. Het productsegment bestaat uit USB flash drives, geheugenkaartlezers, webcams, digitale audiospelers, computerrandapparatuur, scanners & printers en andere.

Het connectortype segment bestaat uit type A, type B, type C en lightning connectoren. Het segment toepassingen bestaat uit consumentenelektronica, IT & telecommunicatie, auto’s, gezondheidszorg & medische apparaten, en anderen. Per regio is de markt voor USB-apparaten onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

USB Apparaten Markt – Regionale Analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor USB-apparaten door de grote populariteit van smartphones. Daarnaast zorgen het toenemende gebruik van draagbare apparaten, zoals laptops en tablets, en het groeiende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking in de regio voor een boost van de marktgrootte. Bovendien zorgen overheidsinitiatieven ter bevordering van digitalisering en bloeiende digitale platforms voor een groter marktaandeel.

USB Apparaten Markt – Competitieve Analyse

De zeer competitieve markt voor USB-apparaten lijkt gediversifieerd door de aanwezigheid van veel populaire merken. Spelers initiëren strategieën, zoals samenwerking, fusies & overnames, expansie en product/technologie lanceringen om een groter concurrerend aandeel te krijgen. Spelers in de sector investeren aanzienlijk om hun productiecapaciteit en distributienetwerk lokaal en in opkomende landen uit te breiden.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8671

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws:

12 september 2023 — Apple introduceert een USB-C oplader, een nieuwe iPhone 15 en een CO2-neutrale Apple Watch. De nieuwe USB-C oplader was het hoogtepunt van het “Wanderlust” evenement in Cupertino, Californië. Apple’s nieuwe, verbeterde productlijn is nu al te bestellen en zal vanaf 22 september te koop zijn. Het bedrijf bevestigde ook dat het werkt aan het omkeren van de verkoopdaling van de afgelopen drie kwartalen en een voorraaddaling van 10% sinds juli.

Gerelateerde rapporten:

Lithium Battery Charger ICs Market Research Report: Per Oplader Type, Per Apparaat, Per Eindgebruiker – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor koptelefoons en hoofdtelefoons: per type, per toepassing en per regio – voorspelling voor 2030

FPGA Beveiligingsmarkt: Per configuratie, Nodegrootte, Technologie, Toepassingsregio – Prognose tot 2027

Harde Schijf Marktonderzoeksrapport: Informatie per type, substraat, toepassing en regio – voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor automatisering en besturing: Per product, per toepassing – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  USB Devices Market,USB Devices Market Size,USB Devices Market Share,USB Devices Market Scope,USB Devices Market Trends