header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde trends, kansen en prognoses voor de batterijrecyclingmarkt, 2023-2030

Sep 29, 2023 4:07 PM ET

Marktoverzicht

De toenemende bezorgdheid over het milieu overal ter wereld heeft ons aan het denken gezet over de urgentie van het recyclen van gebruikte producten om het overmatige gebruik van koolstof door de mensheid te beheersen. De uitputting van de zeldzame aardmetalen heeft de groei van de markt voor batterijrecycling aangewakkerd. Gerecyclede batterijen helpen de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen en de wereldwijde vervuiling terug te dringen.

Als gevolg van het toegenomen gebruik van lithium-ionbatterijen is er een streng overheidsbeleid geïmplementeerd om de rechtmatige hulpbronnen te behouden en het gebruik van producten met een wereldwijde impact te verminderen. Het verwijderen van batterijafval is een andere reden waarom de markt floreert.

Giftig afval tijdens het productieproces is veel hoger dan recycling. Vanwege dit initiatief heeft de overheid de ideologie prominenter geïmplementeerd. Er zijn ook gunstige regels aangenomen voor de markt en deze regels zullen de markt helpen zijn stabiliteit te behouden voor een goed doel.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/10020

De Battery Recycling Market werd ook getroffen tijdens de periode van Covid-19, die de toeleveringsketen van de markt verwoestte. Veel sectoren en industrieën werden gehinderd door de verstoring die de pandemie veroorzaakte. Door personeelstekorten, de onbeschikbaarheid van grondstoffen en vertragingen in het productieproces leed de markt grote verliezen. Tijdens de herstelprocedure in de post-Covid-19-status vertoont de markt een subtiele groei in zijn bestaan en mensen adopteren de markt omdat hun bezorgdheid over de natuur toeneemt. De goede waarden van de markt zullen het bestaan van de markt voor een lange periode veiligstellen en goede prestaties in de markt laten zien.

De Battery Recycling Market is klaar om een CAGR van 5,4% te verwerven met USD 34.771,2 miljoen in 2030.

Belangrijkste spelers:

  • Call2Recycle, Inc (VS)
  • Battery Solutions, LLC (VS)
  • Exide Technologies (VS)
  • Umicore (België)
  • Exide Industries Ltd. (India)
  • Hedendaagse Amperex Technology Co. Ltd. (CATL) (China)
  • GEM Co., Ltd. Ltd. (China)
  • EnerSys (VS)
  • Johnson Controls International plc (VS)
  • Aqua Metals, Inc. (VS)
  • Retriev Technologies Inc. (VS)
  • Gravita India Limited (India)
  • ECOBAT Logistics (VK)
  • Fortum Oyj (Finland)
  • Teck Resources Limited (Canada)
  • American Manganese Inc (Canada)
  • Glencore International AG (Zwitserland)
  • TES-AMM Singapore Pte Ltd (Singapore)
  • RSR Corporation (VS)
  • COM2 Recycling Solutions (VS)
  • East Penn Manufacturing Company, Inc (VS)
  • The Doe Run Company (VS)
  • Raw Materials Company Inc (RMC) (Canada)
  • Neometals Ltd (Australië)
  • Terrapure Environmental (Canada)
  • Gopher Resource LLC (VS)

Markttrends voor batterijrecycling

Toenemende vraag naar elektrische voertuigen (EV’s): EV worden steeds populairder, omdat ze een aantal voordelen bieden ten opzichte van traditionele benzinevoertuigen, zoals een lagere uitstoot en lagere gebruikskosten. Naarmate meer en meer mensen overstappen op EV, zal de vraag naar batterijen blijven groeien. Dit zal leiden tot een overeenkomstige toename in de vraag naar recyclingdiensten voor batterijen.

Overheidsvoorschriften: Regeringen over de hele wereld implementeren regelgeving om het recyclen van batterijen te bevorderen en hun impact op het milieu te verminderen. De Europese Unie heeft bijvoorbeeld als doel gesteld om 50% van alle batterijen te recyclen tegen 2025.

Vooruitgang in batterijrecyclingtechnologie: Er worden nieuwe batterijrecyclingtechnologieën ontwikkeld die meer waardevolle materialen uit batterijen kunnen terugwinnen en dit op een efficiëntere en milieuvriendelijkere manier. Dit maakt het recyclen van batterijen economisch levensvatbaarder.

Marktsegmentatie

De markt voor batterijrecycling is onderverdeeld op basis van de chemische samenstelling, de staat van verwerking, de bron en de regio. Op basis van de chemische samenstelling is de markt onderverdeeld in loodzuur, nikkel, lithium en andere zoals alkaline, zink-koolstof, kwik en zink-lucht. Op basis van de bron wordt de markt onderverdeeld in industriële batterijen, autobatterijen en batterijen voor consumenten en elektronische apparaten.

Op basis van de verwerkingstoestand is de markt onderverdeeld in verwijdering, hergebruik en herverpakking, en extractie van materiaal. Op basis van de regio is de markt onderverdeeld in Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/battery-recycling-market-10020

Regionale analyse

Tijdens de prognoseperiode zullen regio’s in Azië en de Stille Oceaan het grootste marktaandeel hebben, en de vraag in de regio groeit door het snelle gebruik van elektrische voertuigen. Bezorgdheid om het milieuaspect zorgt er ook voor dat de markt zijn strategieën in de regio uitbreidt. Landen als Japan, India en Zuid-Korea zijn de belangrijkste motoren van de markt.

Europa domineert de wereldmarkt en landen als Duitsland en Rusland spelen een belangrijke rol in het versterken van de markt. Duitsland heeft zijn positie als marktleider voor loodzuuraccu’s in Europa al veroverd. Het is ook een hotspot voor de wereldwijde handel in loodzuurbatterijen. De vraag naar accucellen neemt toe omdat de industrie overhelt naar milieuvriendelijke bronnen. Dit zorgt ervoor dat de markt zonder enige belemmering groeit. De snelle ontwikkeling in transportoplossingen geeft de markt een enorme impuls door de grote faciliteiten van het initiatief weer te geven.

Industrie Nieuws

Electra, een grote fabrikant van batterijmaterialen, heeft een overeenkomst gesloten met de Japanse firma Marubeni om de zwarte massa die vrijkomt bij het recyclen van Li-ion-batterijen in januari 2022 te realiseren.

Meer trending rapport

Markt voor zelfherstellende netten

Batterijanalysatormarkt

Pijplijn & Markt voor procesdiensten

Zijspoormarkt

Markt voor draadlijndiensten

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Battery Recycling,Battery Recycling Market,Battery Recycling Market Share,Battery Recycling Market Research Report,Battery Recycling Market Size,Battery Recycling Market Trends