header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor sneakers groeit met een CAGR van 7,60% tot USD 152,5 miljard in 2032, zegt Market Research Future (MRFR)

Sep 30, 2023 12:00 AM ET

Marktsynopsis voor sportschoenen

In 2022 was de markt voor sportschoenen 78,9 miljard dollar waard. Tijdens de projectieperiode (2023 – 2032) zal de Sneakers-markt naar verwachting stijgen van USD 84,9 miljard in 2023 naar USD 152,5 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,60%. Internetmarktplaatsen die zich internationaal verspreiden en de groeiende smaak van consumenten voor modieuze merkschoenen zijn de belangrijkste factoren die de groei van de industrie stimuleren.

De globalisering van digitale platforms is een van de belangrijkste factoren die de groei van de industrie bevorderen. De voorkeur voor modieuze merkschoenen onder alle leeftijdsgroepen en het stijgende besteedbare inkomen stimuleren de vraag naar meer innovatieve en comfortabele sportschoenen, wat de groei van de industrie stimuleert.

Er wordt echter verwacht dat de beschikbaarheid van lokaal geproduceerde goederen die nagemaakt of nagemaakt zijn, de expansie kan belemmeren. Sneakers met moderne functies en eenvoudige aanpassingen bieden marktdeelnemers meer lucratieve mogelijkheden. Mensen die deelnemen aan verschillende fitnessgerelateerde activiteiten zijn de drijvende kracht achter de markt vanwege de groeiende bevolking en de groeiende bezorgdheid over gezondheid en welzijn. De toenemende belangstelling voor sport en fitness onder de jongere generatie heeft ook geleid tot een toename in de vraag naar producten.

De prevalentie van sportschoenen onder mensen van alle leeftijden als zowel casual als modieus schoeisel blijkt uit de hoeveelheid sportschoenen die internationaal wordt geconsumeerd. De markt biedt een selectie van schoeisel dat varieert in kleur, ontwerp en prijs om tegemoet te komen aan de voorkeuren en budgetten van verschillende klanten.

De sneakermarkt is gegroeid als gevolg van het gebruik van aantrekkelijke marketing- en promotietechnieken, de toename van online verkoop en de introductie van nieuwe producten.

Download een voorbeeld van een PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11923

Sneakers Market

De belangrijkste bedrijven op de markt voor sneakers zijn

Nike Inc.

Adidas AG

New Balance Athletics, Inc.

ASICS Corp.

Kering SA

Skechers USA, Inc.

Under Armour Inc.

VF Corp.

Puma SE

Relaxo Footwears Limited

Segmentatie

Low-top sneakers, mid-top sneakers en high-top sneakers maken deel uit van de segmentatie van de Sneakers-markt op basis van producttype. In 2022 domineerde de categorie mid-top sneakers de wereldmarkt.

Mannen, vrouwen en kinderen maken deel uit van de segmentatie van de markt voor sneakers op basis van eindgebruiker. In 2022 domineerde de mannencategorie de wereldmarkt.

Warenhuizen, speciaalzaken, internetwinkels en andere zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor sportschoenen op basis van distributiekanaal. In 2022 werd de markt voor sneakers beheerst door het online segment.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/sneakers-market-11923

Regionaal inzicht

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de regio’s waarop de marktinzichten betrekking hebben. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor sneakers (45,80%). De veranderende levensstijl van klanten, het groeiende modebewustzijn en het hoge besteedbare inkomen zijn hier debet aan, wat hen aanmoedigt om comfort boven prijs te stellen. De Verenigde Staten zijn de belangrijkste natie in de regio waar de behoefte aan sportschoenen stijgt. Sportschoenen zijn van oudsher verbonden met de Amerikaanse cultuur, maar worden nu overal ter wereld gedragen. Veel mensen zijn op zoek naar sportschoenen, vooral de jongere generatie. Het gebied Azië-Pacific nam in 2021 de leiding in termen van omzetaandeel. Daarnaast had de Amerikaanse markt voor sneakers het grootste marktaandeel en de snelste groei.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Cleats Market Research Report Information by Ground Type (Stevig/Natuurlijk Gras, Zacht/Modderig Gras, Kunstgras, Multi-Ground en Kunstgras), Sport Type (Voetbal, Rugby, American Football, Cricket en anderen), Distributiekanaal ((Store-Based – Supermarkten & Hypermarkten, Speciaalzaken en anderen) Non-Store Based) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Forecast tot 2030

Athleisure Market Research Report Information Per Product Type (Leggings, Tights & Joggers, Hoodies & Sweatshirts, Sneakers, Shorts, Sport Jackets, Sport Bra, Yoga Pants, en anderen), Per Eindgebruiker (Mannen, Vrouwen, en Unisex), Per Distributiekanaal (Store Based en Non-Store Based), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Marktvooruitzichten Turkse sportschoenen (2018 tot 2032)

Marktvooruitzichten Braziliaanse schoenen (2018 tot 2032)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Sneakers Market,Sneakers Market Size,Sneakers Market Share,Sneakers Market Demand,Sneakers Market Trends,Sneakers Market Analysis,Sneakers Market Growth,Sneakers,Sneakers Industry,Global Sneakers Market,Sneakers Market Statisitics