header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor gezonde snacks: Slimmer snacken met groeiende trends en inzichten met een CAGR van 6,82% en een bereik van USD 0,14 miljard in 2030

Sep 30, 2023 11:00 AM ET

Overzicht van de markt voor gezonde snacks

De wereldwijde markt voor gezonde snacks zal de komende jaren waarschijnlijk een stijgende verkoop laten zien. Door de snel veranderende levensstijl onder invloed van de economische groei neemt de vraag op de markt toe. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor gezonde snacks zal groeien van USD 0,09 miljard in 2022 tot USD 0,14 miljard in 2030, met een CAGR van 6,82% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Daarnaast stimuleren de vele voedingsvoordelen die gezonde snacks kunnen bieden en de hoge consumptie de omvang van de markt. Het toegenomen bewustzijn onder consumenten over de voedingsvoordelen van gezonde snacks, zoals een hoog eiwit- en vitaminegehalte en een laag caloriegehalte, zijn belangrijke drijfveren voor de markt. Gezonde snacks genieten de voorkeur van gezondheidsbewuste mensen.

Bovendien draagt de groeiende trend van verrijking van voedingsmiddelen om hun voedingswaarde te verhogen bij aan de inkomsten van de markt voor gezonde snacks. Omgekeerd belemmeren de kloof tussen vraag en aanbod van grondstoffen en de fluctuerende prijzen de groei van de markt. Desondanks zal de toenemende consumptie van gezonde snacks de groei van de markt naar verwachting ondersteunen.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1729

Wereldwijde markt voor gezonde snacks – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt voor gezonde snacks lijkt gefragmenteerd en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende spelers. Om een voorsprong op de concurrentie te krijgen, zetten volwassen spelers strategieën in zoals partnerschappen, overnames, samenwerking, productlanceringen en expansie. De concurrentie op de markt zal waarschijnlijk verder toenemen met de wettelijke goedkeuringen voor gezonde snacks. Producenten zijn innovatief bij het ontwerpen van verpakkingen. Ze proberen de nieuwste trends uit met aantrekkelijke verpakkingsmaterialen zoals PET-potten en -zakken. Fabrikanten richten zich ook op het gebruik van duurzame maar buigzame, betaalbare en duurzame verpakkingsoplossingen.

Grote spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor gezonde snacks zijn onder andere General Mills Inc (VS), Sun-Maid (VS), Dole Food Company Inc (VS), Bel Brands USA Inc (VS), Mondelez International Inc (VS), Medifast Inc (VS), No Limit LLC (VS), Danone SA (Frankrijk) en L T Foods (India).

Wereldwijde markt voor gezonde snacks – Segmentatie

De marktanalyse is onderverdeeld in producttypen, claims, verpakkingen, distributiekanalen en regio’s. Het segment producttype is onderverdeeld in zoet, hartig en overige. Het claimsegment is onderverdeeld in glutenvrij, vetarm, suikervrij en andere. Het verpakkingssegment is onderverdeeld in potten, dozen, zakjes, blikjes en andere. Het segment distributiekanaal is onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. Per regio is de markt voor gezonde snacks onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthy-snack-market-1729

Wereldwijde markt voor gezonde snacks – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt voor gezonde snacks met het grootste marktaandeel. Factoren die de groei van de regionale markt stimuleren zijn onder andere de voorkeur van consumenten voor gezondere voedingsalternatieven, een hoog inkomen per hoofd van de bevolking en de aanwezigheid van een gevestigde industrie voor gezonde voeding. Daarnaast zorgen de stijgende vraag naar kauwbare mueslirepen en het aantal huishoudens dat mueslirepen gebruikt voor een stijging van de marktwaarde.

Industrie/ Innovatie/ Gerelateerd nieuws:

25 juli 2023 — Troo Good, een Indiaas gierstsnackbedrijf, kondigde zijn plan aan om gezonde snacks op basis van gierst betaalbaar te maken voor iedereen. Het bedrijf wil ondervoeding aanpakken door gezondere alternatieven te bieden voor gewone snacks. Om de enorme behoefte aan distributienetwerken aan te pakken, heeft Troo Good de focus verlegd naar het verlengen van de houdbaarheid van zijn producten. Het bedrijf maakt gierstchikki met ragi, jowar, bajra en pinda’s en past voedselverrijking toe om de voedingswaarde van het product te verbeteren.

Gerelateerde rapporten

Organic Vanilla Market Research Report Information Per Vorm (Bonen, Poeder, Vloeistof, Pasta en Andere), Per Toepassing (Voedingsmiddelen, Dranken, Persoonlijke Verzorging en Farmaceutische Producten) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Food Antioxidants Market Research Report Information Per Type (Natuurlijk en Synthetisch), Per Bron (Fruit & Groenten, Noten & Zaden, Oliën & Aardolie, en Specerijen & Kruiden), Per Toepassing (Vetten & Oliën, Bewerkte Voedingsmiddelen, Dranken, Bakkerijproducten & Snoepgoed, Vlees & Gevogelte, en Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Healthy Snacks Market,Healthy Snacks Market Size,Healthy Snacks Market Share,Healthy Snacks Market Research,Healthy Snacks Market Trends,Healthy Snacks Market Forecast