header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Enterprise Artificial Intelligence-markt zal naar verwachting USD 156.080 miljard bereiken in 2030 met een CAGR van 34,60%.

Oct 1, 2023 6:00 PM ET

Analyse van de markt voor kunstmatige intelligentie voor bedrijven:

De wereldwijde markt voor ondernemingswijde kunstmatige intelligentie zal naar verwachting groeien van 19,5 miljard USD in 2022 tot 156,080 miljard USD in 2030, met een jaarlijkse groei van 34,60% tijdens de prognoseperiode. De belangrijkste factoren die de ondernemingsbrede AI-markt stimuleren, zijn de groeiende vraag naar op AI gebaseerde oplossingen om grote hoeveelheden gegevens te verwerken, de toenemende focus op automatisering en de toenemende toepassing van AI om de klantenservice te verbeteren.

Enterprise AI verwijst naar de inzet van kunstmatige intelligentietechnologieën door bedrijven om bedrijfsprocessen te automatiseren en de operationele efficiëntie te verbeteren. Het wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder voorspellend onderhoud, optimalisatie van de toeleveringsketen, aanbeveling van verkoopprocessen en detectie van fraude.

Klik hier voor een premiumrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5794

Enterprise Kunstmatige Intelligentie Markt Concurrentieanalyse

De catalogus van prominente deelnemers op de wereldwijde markt voor Enterprise Artificial Intelligence omvat spelers zoals:

  • Amazon Web Services, Inc.
  • IBM Corporation
  • Microsoft Corporation
  • Oracle
  • Intel Corporation
  • Alphabet Inc.
  • SAP SE
  • C3.ai, Inc.
  • DataRobot, Inc.
  • Hewlett Packard Enterprise Ontwikkeling LP
  • Wipro Limited
  • NVidia Corporation

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5794

Segmentatie van de markt voor kunstmatige intelligentie voor bedrijven:

Per technologie is de markt onderverdeeld in machine learning, natuurlijke taalverwerking, beeldverwerking, spraakherkenning en context-aware computing. Het segment machinaal leren neemt het grootste deel voor zijn rekening.

Op basis van de inzetmodus is de markt onderverdeeld in on-premise en cloud-gebaseerde enterprise AI-oplossingen. Het cloudgebaseerde segment zal naar verwachting groeien met een hogere CAGR tijdens de prognoseperiode.

Op basis van organisatiegrootte wordt de markt voor ondernemingswijde kunstmatige intelligentie onderverdeeld in grote ondernemingen en kleine & middelgrote ondernemingen (kmo’s). Het segment grote ondernemingen domineerde de markt in 2019.

Op basis van industriële verticalen zijn de belangrijkste segmenten BFSI, retail, productie, gezondheidszorg, automotive en telecom. Het segment detailhandel zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse:

Noord-Amerika, goed voor 38,1% van de wereldwijde omzet in 2021, zal naar verwachting groeien met een CAGR van meer dan 33,0% tijdens de verwachte periode. De markt in de regio wordt gedreven door elementen zoals de aanwezigheid van toporganisaties die AI-oplossingen & creëren, technologische infrastructuurfaciliteiten en het grote aantal eindgebruikers dat apparaten voor gegevensbeheer gebruikt.

Als onderdeel van een strategie om het leiderschap op het gebied van kunstmatige intelligentie uit te breiden, onthulde de president in februari 2019 bijvoorbeeld het Amerikaanse AI-initiatief. Als onderdeel van deze programma’s hebben federale autoriteiten criteria opgesteld voor de ontwikkeling en implementatie van AI-gebaseerde systemen in de echte wereld in verschillende industriële sectoren.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-artificial-intelligence-market-5794

Laatste nieuws uit de sector:

  • In maart 2022 kondigde SAP een overeenkomst aan voor de overname van Taulia, een cloudgebaseerde leverancier van ondernemings-AI, om de mogelijkheden voor supply chain finance en werkkapitaalbeheer te verbeteren.
  • In januari 2022 introduceerde AWS mogelijkheden voor zijn Amazon SageMaker-service om het voor ontwikkelaars eenvoudiger te maken modellen voor machinaal leren te bouwen, trainen, tunen en implementeren.
  • In november 2021 introduceerde Salesforce zijn zesde generatie Einstein kunstmatige intelligentie, ontworpen om meer voorspellende, gepersonaliseerde en geautomatiseerde ervaringen voor bedrijven te leveren.
  • In juni 2021 lanceerde Google Cloud Vertex AI, een beheerd machine learning-platform om de inzet van AI-modellen in bedrijfsomgevingen te versnellen.

De vooruitzichten voor de enterprise AI-markt blijven positief, gedreven door de behoefte aan datagestuurde bedrijfsinzichten. Verwacht wordt dat de toenemende toepassing van AI door bedrijven om digitale transformatiedoelen te bereiken de marktgroei tijdens de prognoseperiode zal stimuleren.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Enterprise Artificial Intelligence Market,enterprise ai market,artificial intelligence for enterprise applications,Enterprise Artificial Intelligence Solutions,Enterprise Artificial Intelligence Platform,Enterprise Artificial Intelligence Market Share,global enterprise AI market