header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor darmgezondheidsproducten bereikt bijna USD 120,38 miljard tegen 2032, met een robuuste CAGR van 7,65%.

Oct 1, 2023 3:00 AM ET

Overzicht van de markt voor darmgezondheidsproducten

De omvang van de markt voor darmgezondheidsproducten werd in 2022 geschat op USD 44,18 miljard. Er wordt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,65% verwacht voor de sector van darmgezondheidsproducten tijdens de voorspellingsperiode (2023-2032), met een stijging van USD 47,56 miljard in 2023 tot USD 120,38 miljard in 2032. Er wordt voorspeld dat de markt voor darmgezondheidsproducten zal stijgen als gevolg van verschillende belangrijke factoren, waaronder de toegenomen kennis over voeding, de dominantie van belangrijke spelers en de voorkeur van de consument voor darmgezondheidsproducten.

De ontwikkeling en exploitatie van voedingsmiddelen met speciale gezondheidsclaims door de spelers is ingegeven door het bewustzijn van de consument van de relatie tussen voeding en menselijke gezondheid en de zich ontwikkelende trend naar gezondere voeding.

Het gebruik van probiotica is toegenomen in markten waar klanten een alomvattende houding hebben ten opzichte van gezond leven. Aangezien probiotische supplementen een aantal voordelen bieden voor de gezondheid van de spijsvertering, is door de beschikbaarheid ervan de vraag van consumenten naar deze supplementen toegenomen om een gezond leven te kunnen leiden. Volgens de International Scientific Association for Probiotics and Prebiotics heeft een onderzoek naar probiotische stammen aangetoond dat ze voordelen hebben voor de gezondheid door het risico op infecties van de bovenste luchtwegen en schadelijke gastro-enterologie bij pasgeborenen te verlagen. Ze verminderen ook het optreden van directe allergieproblemen zoals dermatitis bij zuigelingen en buikpijnsymptomen bij baby’s die borstvoeding krijgen.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11934

Gut Health Products Market

Belangrijkste bedrijven

De belangrijkste bedrijven op de markt voor darmgezondheidsproducten zijn

Bayer AG

Nestlé SA

BASF

DuPont

Sanofi

Yakult Honsha Co., Ltd.

Cie Gervais Danone

Deerland Probiotics & Enzymes, Inc.

Hansen Holding A/S

Amway

Segmentatie

Producten voor darmgezondheid Prebiotica en probiotica zijn opgenomen in de marktsegmentatie op basis van soort. In 2022 behield het segment van darmgezondheidsproducten met probiotica het grootste aandeel, goed voor ongeveer 67-69% van de omzet op de markt.

De gegevens over de markt voor darmgezondheidsproducten zijn onderverdeeld in gummies, poeders, vloeistoffen en capsules. Het grootste marktaandeel werd ingenomen door capsules.

De wereldwijde markt voor darmgezondheidsproducten is onderverdeeld in biologische en conventionele producten op basis van categorie. Vanwege de groeiende acceptatie van gezonde en veilige producten door klanten, had biologisch het grootste marktaandeel.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/gut-health-products-market-11934

Regionaal inzicht

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de regio’s waarin het onderzoek de markt onderverdeelt. Tijdens de onderzoeksperiode wordt in Noord-Amerika een marktaandeel van 32,24% verwacht voor darmgezondheidsproducten. De groei van de Noord-Amerikaanse markt is sterk bevorderd door het bestaan van een aanzienlijk aantal producenten van darmgezondheidsproducten en een groeiend bewustzijn van de klant met betrekking tot de toegankelijkheid van verschillende darmgezondheidsproducten. Daarnaast hebben technische vooruitgang, productontwikkelingen en online levering van producten de afgelopen jaren allemaal bijgedragen aan de groei van de markt voor darmgezondheidsproducten in Noord-Amerika.

In de komende jaren zal Azië-Pacific naar verwachting de op één na snelst groeiende markt voor darmgezondheidsproducten zijn. De marktgroei in de regio Azië-Pacific neemt toe doordat fabrikanten in opkomende economieën zoals Japan, China en India meer kennis opdoen over verschillende gezondheidsproducten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Health and Wellness Packaged Food Market Research Report Information By Product Type (Natuurlijk Gezonde Voeding [Fruit, Groente, Granen]; Functionele Voeding [Carotenoïden, Probiotica]; Biologische Voeding [Fruit & Groenten]; Producten voor voedselintolerantie [bakkerijproducten, zoetwaren, zuivelproducten]), per aard (organisch, anorganisch) distributiekanaal (online, offline) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika) – voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportFitnessapparatuur Home & Gym Training Markt: Informatie per toepassing (residentieel en commercieel), producttype (cardiovasculaire trainingsapparatuur en krachttrainingsapparatuur), demografie (mannen, vrouwen, uniseks en kinderen), prijsstelling (premium/luxe en massa), eindgebruiker (recreatief en professioneel) distributiekanaal (supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken, online en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika) – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Gut Health Products Market,Gut Health Products,Gut Health Products Industry,Gut Health Products Market Size,Gut Health Products Market Share,Gut Health Products Market Demand,Gut Health Products Market Trends,Gut Health Products Market Analysis,Gut Health Products Market Growth,Gut Health Products Market Research Report