header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gezichtsafschuivende betalingen zal tegen 2032 25,1 miljard dollar waard zijn, met een CAGR van 20,20%.

Oct 1, 2023 5:00 PM ET

Overzicht van de markt voor gezichtsvegen

De wereldwijde markt voor face-swiping betalingen zal naar verwachting groeien van USD 4,8 miljard in 2022 tot USD 25,1 miljard in 2032, met een Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 20,20% in de periode 2023-2032. De marktgroei wordt toegeschreven aan de toenemende populariteit van wrijvingsloze betaaloplossingen, de groeiende penetratie van gezichtsherkenningstechnologie en de behoefte aan meer veiligheid bij financiële transacties.

Gezichtsherkenning maakt gebruik van gezichtsherkenningstechnologie om gebruikers te verifiëren en naadloze transacties mogelijk te maken via mobiele portemonnees die gekoppeld zijn aan bankrekeningen/bankpassen. Het biedt gemak omdat gebruikers in winkels gewoon met hun gezicht kunnen betalen zonder dat ze kaarten/mobiele apparaten nodig hebben.

Klik hier voor een uitgebreid rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11800

Face-swiping betalingsmarkt belangrijkste bedrijven:

De belangrijkste spelers in de markt voor face-swiping betalingen zijn onder andere

  • Facebanx
  • FacePhi
  • Fujitsu
  • Alibaba
  • MasterCard
  • Visa
  • Alipay
  • Tencent
  • Google
  • Apple
  • Samsung
  • Paytm
  • NEC
  • Mobbeel
  • Oriente

Deze spelers richten zich op partnerschappen, samenwerkingen en nieuwe productlanceringen om hun aanbod van betalingen via het gezicht te verbeteren. Ze investeren ook in geavanceerde gezichtsherkenning en biometrische technologieën om de veiligheid en gebruikerservaring te verbeteren.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11800

Marktsegmentatie:

Per component is de markt onderverdeeld in hardware (camera’s, sensoren, scanners), oplossingen en diensten. Het dienstensegment omvat integratie-, advies- en ondersteuningsdiensten.

Op basis van technologie is de markt onderverdeeld in 3D-gezichtsherkenning en 2D-gezichtsherkenning. 3D gezichtsherkenningstechnologie zal naar verwachting een groter marktaandeel innemen tijdens de prognoseperiode vanwege de hoge nauwkeurigheid.

Op basis van eindgebruiker wordt de markt gecategoriseerd in BFSI, retail & e-commerce, overheid & defensie, gezondheidszorg en andere. Het segment detailhandel & e-commerce zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per regio wordt de markt geanalyseerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika was in 2020 goed voor het grootste marktaandeel. De vroege adoptie van gezichtsherkenningsoplossingen voor betalingen in de regio stimuleert de marktgroei.

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste CAGR vertonen tijdens de prognoseperiode als gevolg van de stijgende inzet van oplossingen voor betalingen met gezichtsherkenning in China, Japan en India.

De Europese markt voor face-swiping betalingen zal naar verwachting aanzienlijk groeien door de toenemende toepassing van biometrische technologie en contactloze betalingen in winkels en supermarkten.

Ontvang de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/face-swiping-payment-market-11800

Laatste nieuws uit de sector:

  • In maart 2022 ging Mastercard een partnerschap aan met BMO om biometrische kaarttechnologie te lanceren in Canada, waardoor consumenten kunnen betalen met behulp van vingerafdruk- of gezichtsherkenning.
  • In januari 2022 kondigde Visa nieuwe inspanningen aan met overheden in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied om identificatie mogelijk te maken via veilige gezichtsherkenningstechnologie.
  • In december 2021 ging FacePhi een partnerschap aan met CaixaBank om biometrische gezichtsherkenning te introduceren voor toegang tot geldautomaten.
  • In oktober 2021 introduceerde Alipay een gezichtsherkenningsbetaalservice ‘Smile to Pay’ waarmee gebruikers handsfree betalingen kunnen doen via gezichtsbiometrie gekoppeld aan hun Alipay-app.

De stijgende vraag naar naadloze en veilige betalingen zal naar verwachting de groei van de markt voor gezichtsbedieningsbetalingen blijven stimuleren. De integratie van opkomende technologieën zoals AI en blockchain zal naar verwachting aanzienlijke kansen creëren voor aanbieders om oplossingen voor face-swiping betalingen te innoveren.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Face-swiping Payment Market,Face-swiping Payment Market Size,Face-swiping Payment Market Share,Face-swiping Payment Market Growth,paying with your face,face scanning payment