header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D Printing in de automobielsector zal naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR van nauwlettend 15,94% tegen 2030

Oct 2, 2023 5:05 PM ET

3D printen in de auto-industrie overzicht

De studiedocumenten van MRFR stellen dat de 3D Printing in Automotive Market Research Report Information by Technology, Region, and Application – Forecast Till 2030, de 3D Printing in de Automobielmarkt naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens het evaluatietijdperk van 2022 tot 2030 met een aanzienlijke CAGR van nauw 15,94%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van 9,7 miljard dollar zal bereiken tegen het einde van 2030. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna 2,97 miljard dollar. 3D-printing in de auto-industrie heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt, dankzij verschillende vitale aspecten.

De belangrijkste parameter die zorgt voor een stijging van de prestaties van de wereldwijde markt zijn de toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en innovaties die de auto-industrie wereldwijd versterken. Bovendien zal de groeiende focus op lichtgewicht voertuigen om het brandstofverbruik en de uitstoot te verlagen, wat wereldwijd leidt tot enorme kapitaalinvesteringen in autotechnologie door verschillende fabrikanten, naar verwachting ook een positieve invloed hebben op de groei van de wereldwijde markt in de komende jaren. Daarnaast hebben de R & D-activiteiten, 3D Printing in de auto-industrie, een hoge vlucht genomen en krijgen ze steeds meer aandacht in de auto-industrie.

Ontvang de gratis PDF-brochure op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4207

Analyse van de concurrentie

  • Autodesk
  • EnvisionTEC, Inc
  • 3D Systems, Inc,
  • Exone
  • Stratasys Ltd
  • Voxeljet AG
  • Arcam AB
  • Ponoko Ltd
  • Lokale motoren

Drivers van de markt

3D Printing in Automotive is de afgelopen jaren snel gegroeid, dankzij verschillende vitale aspecten. De belangrijkste parameter die een stijging van de prestaties van de wereldwijde markt veroorzaakt, zijn de toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en innovaties die de auto-industrie wereldwijd versterken. Bovendien zal de groeiende focus op lichtgewicht voertuigen om het brandstofverbruik en de uitstoot te verlagen, wat wereldwijd leidt tot enorme kapitaalinvesteringen in autotechnologie door verschillende fabrikanten, naar verwachting ook een positieve invloed hebben op de groei van de wereldwijde markt in de komende jaren. Daarnaast hebben de R & D-activiteiten, 3D Printing in de auto-industrie, een hoge vlucht genomen en krijgen ze steeds meer aandacht in de auto-industrie.

Beperkingen van de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten een vijandig effect hebben op de groei van de wereldwijde markt voor 3D printen in de auto-industrie. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor 3D printen in de auto-industrie is onderverdeeld in de segmenten Technologie, Regio en Toepassingen.

De wereldwijde 3D-printingmarkt voor auto’s is onderverdeeld in gelamineerde objectproductie, elektronenstraalsmelting, lasersintering, stereolithografie (SLA) en andere op basis van technologie.

Op basis van toepassing is de wereldwijde 3D Printing in de automobielmarkt onderverdeeld in O&O-activiteiten, productie, prototyping, tooling en andere.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport@
https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-automotive-market-4207

Regionale analyse

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio in 2022 de eerste plaats inneemt op de markt voor 3D-printen in de auto-industrie. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het primaire aspect stimuleren van de ontwikkeling van regionale 3D Printing in de Automotive markt is het grote aantal OEM-fabrikanten die investeren een aanzienlijk deel van hun inkomsten in onderzoek & ontwikkeling.

De Europese regio neemt naar schatting de tweede positie in op de markt voor 3D-printen in de auto-industrie in de beoordelingsperiode. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale 3D Printing in de Automotive markt stimuleert, is de groeiende investering in 3D Printing voor de productie van op maat gemaakte auto-onderdelen om lagere productiekosten, een kortere doorlooptijd, een hogere productiesnelheid, minder materiaalverspilling en kortere totale tijden voor snelle prototyping van auto-onderdelen te bereiken. Bovendien bevinden de vitale productieregio’s in Europa zich, gezien de lagere prijs van 3D-printers, nog in de beginfase van de overstap naar 3D-printen voor de auto-industrie.

De regio Azië-Pacific zal van 2023 tot 2032 groeien met de maximale CAGR voor 3D-printen in de automobielmarkt. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale 3D Printing in de automobielmarkt stimuleert, is de komst van veel start-ups op de markt. Bovendien zullen factoren zoals goedkope grondstoffen, de beschikbaarheid van geschoolde arbeidskrachten, overheidsinspanningen en een ontwikkelde chemische industrie de groei van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk stimuleren.

Lees meer Trending Report:

Onderzoeksrapport autoverhuurmarkt — voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor tweedehandsvoertuigen – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport batterijmarkt elektrische voertuigen – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport laadstations elektrische voertuigen – wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport elektrische fietsen – Wereldwijde prognose tot 2030

De vraag naar en omvang van de markt voor garagemateriaal voor auto’s

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  3D Printing in the Automotive Market,3D Printing in the Automotive Market size,3D Printing in the Automotive Market share,3D Printing in the Automotive Market trends,3D Printing in the Automotive Market demand