header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van tweedehandse voertuigen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 8,30% en zal tegen 2030 USD 1355,95 miljard bedragen

Oct 2, 2023 4:59 PM ET

Gebruikte voertuigen industrie overzicht

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat in het onderzoeksrapport over de markt voor gebruikte voertuigen per distributiekanaal, brandstoftype, regio en voertuigtype – prognose tot 2030, wordt voorspeld dat de markt voor gebruikte voertuigen tijdens de evaluatieperiode van 2022 tot 2030 aanzienlijk zal groeien met een aanzienlijke CAGR van nauwlettend 8,30%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van 1355,95 miljard dollar zal bereiken tegen het einde van 2030. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna 716,5 miljard dollar.

De wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen is de afgelopen jaren gegroeid. De belangrijkste aspecten die een stijging van de prestaties van de markt veroorzaken zijn de gemakkelijke verkrijgbaarheid, de stijgende vraag naar off-lease gebruikte voertuigen onder franchisenemers, de stijgende internetpenetratie, de toenemende behoefte aan auto-abonnementsdiensten en de hoge kosten van nieuwe voertuigen. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende jonge bevolking en het stijgende besteedbare inkomen in opkomende economieën de groei van de markt de komende jaren positief zullen beïnvloeden.

Ontvang de gratis PDF-brochure op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7616

Analyse van de concurrentie

Drivers van de markt

De wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen is de afgelopen jaren gegroeid. De belangrijkste aspecten die een stijging van de prestaties van de markt veroorzaken, zijn de gemakkelijke beschikbaarheid, de stijgende vraag naar off-lease gebruikte voertuigen onder franchisenemers, de stijgende internetpenetratie, de toenemende behoefte aan auto-abonnementsdiensten en de hoge kosten van nieuwe voertuigen. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende jonge bevolking en het stijgende besteedbare inkomen in opkomende economieën de groei van de markt de komende jaren positief zullen beïnvloeden.

Beperkingen van de markt

Daarentegen kunnen verschillende aspecten de groei van de wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van types, distributiekanalen, brandstoftypes en regio’s.

Op basis van het distributiekanaal is de wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen opgesplitst in onafhankelijke dealers, franchisedealers en overige.

Op basis van het brandstoftype wordt de wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen opgesplitst in diesel, benzine en andere.

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen opgesplitst in SUV’s, sedans en hatchbacks.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport@
https://www.marketresearchfuture.com/reports/used-vehicle-market-7616

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen wordt geanalyseerd voor vijf grote geografische gebieden: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten & Afrika.

De MRFR-analyse meldt dat de regionale markt voor gebruikte voertuigen in Azië en de Stille Oceaan de eerste plaats inneemt op de wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen in 2021, met de grootste bijdrage van bijna 314,54 miljard dollar. De regio heeft China als grootste bijdrage in termen van omzetaandeel. Aan de andere kant zal de Indiase markt de komende jaren waarschijnlijk in het hoogste tempo groeien.

De belangrijkste parameter die de regionale marktontwikkeling stimuleert, is de stijgende verkoop van gebruikte voertuigen in China, India en andere Aziatische landen. Nu verschillende spelers hun intrede doen op de markt, verandert de regionale markt voor tweedehands voertuigen van een ongeorganiseerde structuur waar transacties plaatsvinden via kleine makelaars, garagisten langs de weg en tussen autobezitters – in een georganiseerd systeem, wat naar verwachting de komende jaren ook een positieve impact zal hebben op de groei van de regionale markt.

Verwacht wordt dat de Europese regionale markt voor gebruikte voertuigen tijdens de beoordelingsperiode de tweede positie op de wereldmarkt zal innemen. De regio heeft de Duitse markt als grootste aandeel in de inkomsten. Aan de andere kant zal de Britse markt de komende jaren waarschijnlijk in het hoogste tempo groeien. De belangrijkste parameter die de regionale marktontwikkeling stimuleert, is de stijgende voorkeur van consumenten voor luxe voertuigen in de hele regio. Bovendien wordt de voorkeur van jongeren voor marktleiders in het land ook beschouwd als een van de vitale aspecten die de ontwikkeling van de regionale markt de komende jaren een impuls zullen geven.

De Noord-Amerikaanse regio zal de komende jaren waarschijnlijk het hoogste groeipercentage laten zien op de wereldwijde markt voor gebruikte voertuigen. De regio heeft de Amerikaanse markt als grootste aandeel in de inkomsten. Aan de andere kant zal de Canadese markt de komende jaren waarschijnlijk in het hoogste tempo groeien. De belangrijkste parameter die de regionale marktontwikkeling bevordert, is een rijk aanbod aan geavanceerde technologische hulpmiddelen die door sommige autodealers in de regio worden aangeboden. Deze tools omvatten digitale marketingondersteuning, het bijhouden van verkoopprestaties, leadmanagementsystemen, clouddiensten, een virtuele online showroom en mobiele toepassingen.

Lees meer

Marktgrootte en vraag van audiosystemen voor in de auto

Marktgrootte en vraag van elektromagneten voor auto’s

Marktgrootte en vraag brandstofpompen

Marktgrootte en vraag van off-road elektrische voertuigen

Marktgrootte en vraag naar elektrische fietskits

Elektrische bakfietsen marktgrootte en vraag

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Used Vehicle Market,Used Vehicle Market size,Used Vehicle Market share,Used Vehicle Market trends,Used Vehicle Market demands