header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor laadstations voor elektrische voertuigen kan groeien van 23,4 miljard dollar in 2023 naar 316,9 miljard dollar in 2032

Oct 2, 2023 5:02 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Electric Vehicle Charging Station Market Information by Type, Connector Type, Application, Vehicle, and Region – Forecast till 2032″, kan de markt voor elektrische laadstations groeien van 23,4 miljard dollar in 2023 tot 316,9 miljard dollar in 2032, met een enorme snelheid van 38,50% tussen 2023 en 2032.

Het apparaat dat wordt gebruikt om een elektrische auto aan te sluiten op één enkele energiebron om elektrische voertuigen en plug-in hybrides op te laden, staat bekend als een laadstation voor elektrische voertuigen. Terwijl sommige laadstations vrij eenvoudig zijn, hebben andere geavanceerde mogelijkheden zoals een mobiele telefoon, netwerktoegang en slimme meters.

Laadstations, ook wel EVSE of electric vehicle supply equipment genoemd, worden aangeboden op openbare parkeerplaatsen door elektriciteitsbedrijven. Ze zijn ook te vinden in particuliere winkelcentra die door leveranciers worden beheerd. De geavanceerde connectoren op deze laadstations zijn compatibel met verschillende normen voor elektrische laadconnectoren.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5401

Concurrentielandschap van de markt:

  • Schneider Electric
  • Webasto Corp
  • ABB
  • Eaton
  • Siemens
  • Tesla
  • EVgo Services LLC
  • ChargePoint Inc.

Marktbepalende factoren:

Omdat elektrische voertuigen een aantal voordelen bieden ten opzichte van auto’s die op brandstof rijden, is er de afgelopen jaren een aanzienlijke toename geweest in zowel de vraag als de productie. Auto’s die op brandstof rijden zijn betaalbaarder en effectiever omdat ze geen onderdelen zoals ventilatorriemen, olie, luchtfilters, koppakkingen, distributieriemen, cilinderkoppen en bougies hoeven te vervangen. Hierdoor worden elektrische voertuigen steeds populairder, wat op zijn beurt de markten voor benzineauto’s beperkt. De markt voor oplaadstations voor elektrische auto’s profiteert daarom van een toename in de productie van elektrische voertuigen.

Dankzij een beter begrip van de negatieve gevolgen van het gebruik van voertuigen die op fossiele brandstoffen rijden, nemen regeringen over de hele wereld stappen om de koolstofvoetafdruk te verminderen door het gebruik van elektrische fietsen, auto’s en fietsen te promoten. Daarnaast oefenen overheden druk uit op de auto-industrie om te investeren in de ontwikkeling van elektrische voertuigen om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan en de koolstofuitstoot door de verbranding van dieselbrandstof te minimaliseren.

Regeringen bieden ook belastingvoordelen en andere stimulansen om de aankoop van elektrische voertuigen aan te moedigen. Daarnaast stellen enkele nationale overheden elektrische voertuigen vrij van het betalen van tol op snelwegen. De Indiase regering heeft bijvoorbeeld de Goods and Service Tax (GST) op elektrische voertuigen verlaagd van 12% naar 5% om de invoering ervan te versnellen.

Bovendien zal er voor leningen voor de aankoop van een e-mobiel ongeveer $2.101,5 aan belastingvrijstelling worden gegeven. De regering van Zuid-Korea verklaarde eveneens dat ze voor 900 miljoen dollar belastingvoordelen en subsidies zou toekennen voor de ontwikkeling en aankoop van elektrische auto’s en auto’s op brandstofcellen. Als gevolg hiervan is een van de belangrijkste elementen die de vraag naar elektrische voertuigen stimuleren een toename in overheidssteun voor onderzoek naar en aankoop van elektrische mobiliteit in de vorm van belastingvoordelen, subsidies en stimuleringsmaatregelen. Als gevolg hiervan wordt de groei van de markt voor laadstations voor elektrische voertuigen gestimuleerd door de toename in het gebruik van elektrische voertuigen als gevolg van overheidsinspanningen tijdens de prognoseperiode.

Bekijk het diepgaande marktonderzoeksrapport op
https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicle-charging-station-market-5401

Beperkingen in de markt:

De prijs van een oplaadsysteem voor elektrische voertuigen varieert en is afhankelijk van de behoeften van de consument en de beschikbare elektrische infrastructuur. Laadsystemen van niveau 2 en hoger hebben echter hogere kostenvereisten dan laadsystemen van niveau 1 omdat ze duurdere apparatuur gebruiken. Als gevolg hiervan wordt de uitbreiding van de markt belemmerd door de hoge kosten van de apparatuur die nodig is voor de infrastructuur voor het opladen van elektrische voertuigen.

Marktsegmentatie

In de marktsegmentatie voor oplaadstations voor elektrische voertuigen wereldwijd worden drie soorten oplaadstations onderscheiden: AC-laadstations, DC-laadstations en inductieve laadstations.

Wat de connectortypes betreft, wordt de markt voor laadstations voor elektrische voertuigen wereldwijd gesegmenteerd in gecombineerde laadsystemen, Chademo en andere.

Residentieel en commercieel zijn de twee toepassingssegmenten van de wereldwijde markt voor oplaadstations voor elektrische voertuigen.

BEV, PHEV en HEV behoren tot de voertuigtypes die zijn gesegmenteerd in de wereldwijde markt voor laadstations voor elektrische voertuigen.

Regionaal inzicht

Overheden in Noord-Amerika zijn van plan om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en het gebruik van elektrische auto’s te stimuleren, wat de expansie van de markt in de regio heeft gestimuleerd. Als gevolg hiervan staat de Noord-Amerikaanse markt voor laadstations voor elektrische voertuigen aan de leiding.

Lees meer

Omvang van en vraag naar tractoren

Omvang van en vraag naar verkeerslichtregelaars

Groei en vraag van de markt voor duurzaam groen toerisme

Automotive Instrument Cluster marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Automotive Aluminium marktonderzoeksrapport — Wereldwijde prognose tot 2030

De vraag naar en omvang van de markt voor halfgeleiders in de auto-industrie

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Vehicle Charging Station Market,Electric Vehicle Charging Station Market size,Electric Vehicle Charging Station Market share,Electric Vehicle Charging Station Market trends,Electric Vehicle Charging Station Market demand