header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor quantumcomputing in de gezondheidszorg weerspiegelt een enorm groeipotentieel met een CAGR van 42,90% tegen 2032

Oct 2, 2023 2:00 PM ET

Marktanalyse:

De wereldwijde markt voor kwantumcomputing in de gezondheidszorg zal tegen 2032 1,98 miljard dollar bereiken met een CAGR van 42,90%, volgens het laatste rapport van Market Research Future.

Drivers

Toenemende toepassing in radiotherapie om de marktgroei te stimuleren

De toenemende toepassing van quantum computing in radiotherapie zal de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode stimuleren. Radiotherapie omvat het gebruik van straling voor het elimineren van kwaadaardige cellen of het stoppen van hun proliferatie, vaak gebruikt bij de behandeling van kanker. Het is van vitaal belang om een stralingsplan op te stellen dat de schade aan gezonde lichaamsdelen en weefsels tot een minimum beperkt. Het proces omvat complexe optimalisatievraagstukken met verschillende variabelen. Quantum computing zal helpen bij het simuleren van verschillende mogelijkheden tijdens elke iteratie, waardoor experts in de gezondheidszorg gelijktijdig verschillende simulaties kunnen uitvoeren en de optimale bestralingsstrategie kunnen formuleren.

Ontvang nu voorbeeld PDF-pagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12238

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor kwantumcomputing in de gezondheidszorg worden geprofileerd, zijn onder andere

  • IBM Corporation
  • Microsoft Corporation
  • Google LLC
  • D-Wave Systemen
  • IonQInc
  • Rigetti Computer
  • Fujitsu Ltd
  • Intel Corporation
  • Honeywell International Inc.
  • AT & T Inc

Mogelijkheden:

Groeiende behoefte aan precisiegeneeskunde biedt robuuste kansen

De groeiende behoefte aan kwantumcomputing in de precisiegeneeskunde zal kansen bieden voor de markt tijdens de prognoseperiode. Precisiegeneeskunde is gericht op het aanwijzen en verduidelijken van verbanden tussen genezing en oorzaken en tegelijkertijd ook op het voorspellen van de te volgen koers van een persoon. De traditionele diagnose op basis van de symptomen van de patiënt resulteert in overkoepelende diagnoses & en de bijbehorende therapieën falen vaak. Voor het voorspellen van ziekten en het mogelijk maken van geschikte therapieën kan de kwantumcomputertechnologie dus constante datastromen gebruiken. Door constante zorg te gebruiken, helpt voorspellende geneeskunde met kwantumverbetering bij het optimaliseren en aanpassen van oplossingen in de gezondheidszorg. De kwantumverrijkte modellering kan de betrokkenheid van de patiënt vergroten & en zich houden aan de behandeling op individueel niveau. Dergelijke voordelen die kwantumcomputing biedt, zijn enorm winstgevend voor de uitbreiding van de markt met de behoefte aan precisiegeneeskunde die de komende jaren waarschijnlijk snel zal groeien.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge implementatiekosten die de markt afremmen

De hoge implementatiekosten van kwantumcomputingtechnologie, nauwkeurigheidsproblemen en koelingsproblemen kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor kwantumcomputing in de gezondheidszorg is onderverdeeld op basis van component, technologie, toepassing, eindgebruiker en toepassing.

Per component zullen diensten deze markt leiden in de prognoseperiode.

Qua technologie zullen supergeleidende qubits de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zal de ontwikkeling van medicijnen & de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruiker zullen farmaceutische & biofarmaceutische bedrijven de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Inzet in de cloud zal de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Quantum computing heeft een cruciale rol gespeeld in de aanpak van COVID-19 uitdagingen. Quantum computing helpt bij het sneller stimuleren van complexe moleculaire interacties en helpt zo bij het versnellen van de ontdekking van geneesmiddelen, zoals het vinden van een behandeling voor COVID-19. Het kan helpen bij het ontwerpen van effectievere vaccins via het optimaliseren van de COVID-19 behandeling. Het kan helpen bij het ontwerpen van effectievere vaccins via het optimaliseren van eiwitvouwing & antigeen-antilichaam interacties die cruciaal waren bij de bestrijding van het COVID-19 virus. Quantum computing helpt bij het analyseren van enorme datasets voor het ontwikkelen van gepersonaliseerde behandelingen die rekening houden met de individuele genetische variatie die hielp bij het verbeteren van de uitkomst voor patiënten met COVID-19. Deze technologie kan ook de evolutie van de ziekte van COVID-19 modelleren. Deze technologie kan ook de evolutie van ziekteverwekkers modelleren, wat helpt bij het voorspellen en bestrijden van geneesmiddelenresistentie, het probleem bij de behandeling van infectieziekten zoals COVID-19. Last but not least kunnen kwantumalgoritmen helpen bij het optimaliseren van de toewijzing van ziekenhuismiddelen, het beheer van de toeleveringsketen, vooral voor medische apparatuur & en gezondheidszorglogistiek ten tijde van pandemische reacties.

Regionale analyse:

Noord-Amerika commandant van de markt voor quantumcomputing in de gezondheidszorg

Noord-Amerika zal het commando voeren over de markt voor quantumcomputing in de gezondheidszorg tijdens de prognoseperiode met een marktaandeel van 45,80%. Sommige van de zeer gewaardeerde IT-bedrijven, universiteiten en onderzoekscentra bevinden zich in deze regio, meer specifiek in de VS. Dergelijke bedrijven zijn actief bezig met het creëren en bestuderen van kwantumcomputing. De samenwerking tussen dergelijke zorgverleners en instellingen helpt innovatie in de gezondheidszorg te bevorderen op gebieden als ziektemodellering, genetica en ontdekking van geneesmiddelen. Verder heeft de Amerikaanse markt voor quantum computing in de gezondheidszorg het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het snelst groeit binnen deze regio. Noord-Amerika domineert de markt met samenwerkingen en sterke investeringen het stimuleren van quantum computing vooruitgang. De ontwikkeling van quantum computing is vooral significant in de biofarmaceutische en farmaceutische sectoren. Geografisch gezien, met een scala aan academische instellingen en bedrijven die de nadruk leggen op gezondheidszorgtoepassingen van de quantum computing-technologie, blijft Noord-Amerika voorop lopen in de ontwikkeling van quantum computing. Samenwerkingsverbanden tussen de industrie en de academische wereld, technologische knowhow en robuuste financiering stimuleren ook de groei van de markt op dit gebied.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/quantum-computing-in-healthcare-market-12238

APAC heeft een bewonderenswaardige groei in Quantum Computing in de gezondheidszorgmarkt

De APAC-regio zal een bewonderenswaardige groei in de quantum computing in de gezondheidszorg markt hebben tijdens de prognoseperiode. De kwantum hubs in feite beginnen te vormen met de APAC-zone in landen als Japan, Australië en China. Dergelijke centra zijn het maken van belangrijke investeringen in kwantumtechnologie vooruitgang die ook toepassingen in de geneeskunde. Kwantuminnovatie in dit gebied wordt gestimuleerd door samenwerkingsverbanden tussen organisaties in de gezondheidszorg, ondernemers en academische instellingen. Bovendien heeft de markt voor quantum computing in de gezondheidszorg in China het grootste marktaandeel veroverd, terwijl de markt in India zich het snelst ontwikkelt. Daarnaast wordt de groei van de markt ook gestimuleerd door factoren zoals de groeiende behoefte aan geavanceerde technologieën zoals kwantumcomputingtechnologie voor genomica en onderzoeksdoeleinden, de toenemende acceptatie en bewustwording van de technologie in opkomende regio’s en de verbeterde infrastructuur voor de gezondheidszorg.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Quantum Computing in Healthcare Market,Quantum Computing in Healthcare Market Size,Quantum Computing in Healthcare Market Share,Quantum Computing in Healthcare Market Growth,Quantum Computing in Healthcare,quantum computing in healthcare industry analysis,quantum computing in healthcare industry