header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Quantum Communicatie Markt zal groeien met een CAGR van 29,3% ongeveer tegen 2023-2032

Oct 2, 2023 4:00 PM ET

Marktanalyse:

De wereldwijde markt voor kwantumcommunicatie zal tegen 2032 met een gezonde CAGR groeien volgens het recente rapport van Market Research Future.

Drivers:

Groeiende behoefte aan veilige communicatiekanalen stimuleren de marktgroei

De groeiende behoefte aan veilige communicatiekanalen als gevolg van de toename in datalekken en cyberveiligheid heeft geleid tot een stijgende behoefte aan meer geavanceerde beveiligingsoplossingen. Kwantumcommunicatie biedt een onbreekbare en zeer veilige encryptiemethode die virtueel niet te hacken is, waardoor het een geschikte oplossing is voor de communicatie van gevoelige gegevens binnen verschillende industrieën, zoals de gezondheidszorg, het bankwezen, defensie en de overheid. De groeiende behoefte aan veilige communicatiekanalen zal de marktgroei in de beoordelingsperiode dus stimuleren.

Ontvang nu PDF-voorbeelden met enkele voordelen!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12240

Belangrijkste spelers:

Prominente spelers uit de industrie die worden geprofileerd in het rapport over de kwantumcommunicatiemarkt zijn onder andere

  • AmberFlux
  • ATandT
  • Aliyun (Alibaba Cloud)
  • Atos, Fujitsu
  • Huawei Noah’s Ark Lab
  • ID Quantique
  • MagiQ
  • Mitsubishi
  • NEC Corporation
  • NTT Laboratoria
  • Raytheon/BBN
  • Toshiba
  • Quantumctek Co, Ltd

Mogelijkheden:

Snelle communicatiebenaderingen bieden robuuste kansen

Snelle communicatiebenaderingen zullen robuuste kansen bieden voor de markt tijdens de prognoseperiode. De snelle communicatiebenaderingen bieden baanbrekende oplossingen die gebruikmaken van de speciale kwaliteiten van de kwantummechanica om een veilige en snelle informatieoverdracht mogelijk te maken. Door de toenemende onderlinge verbondenheid van de maatschappij hebben dergelijke technieken het potentieel om de manier waarop gegevens worden geleverd en beveiligd volledig te veranderen. QKD of de kwantum sleuteldistributie is een van de meest opmerkelijke snelle communicatietechnieken in kwantumcommunicatie. Superpositie en kwantumverstrengeling worden door QKD gebruikt voor het produceren en distribueren van encryptiesleutels met de hoogste veiligheidsniveaus. In tegenstelling tot de conventionele encryptiemethoden die gevoelig zijn voor hacken, zorgt QKD ervoor dat pogingen tot afluisteren direct identificeerbaar zijn, waardoor een ondoordringbare barrière ontstaat voor met name gevoelige gegevens. Hierdoor helpt QKD het vertrouwen in communicatie en online transacties te bevorderen door bedrijven in staat te stellen snel veilige communicatiekanalen te ontwikkelen, ook over grote afstanden.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Beperkingen en uitdagingen:

Technische uitdagingen die de markt afremmen

Technische uitdagingen om kwantumcommunicatie te implementeren, dreiging van kwantumhacking, gebrek aan geschoolde arbeidskrachten en hoge kosten om kwantumcommunicatietechnologieën te ontwikkelen, kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Kwantumcommunicatie marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor kwantumcommunicatie is onderverdeeld op basis van producttype en toepassing.

Per producttype zal het hardwaresegment de markt leiden tijdens de prognoseperiode met een marktaandeel van 61,25%. Vanwege de belofte in verschillende industrieën investeren durfkapitalisten en particuliere bedrijven veel in de ontwikkeling van kwantumcommunicatiehardware. Deze ontwikkeling wordt versneld door deze investeringen.

Qua toepassing zal de nationale defensiecategorie de markt domineren tijdens de prognoseperiode met een marktaandeel van 43,25%. Aangezien vertrouwelijkheid en veiligheid van immens belang zijn in deze sector, is nationale defensie het leidende subsegment. Het hoogste beveiligingsniveau wordt geboden door kwantumcommunicatie, waardoor het een zeer wenselijke optie is om militaire communicatie te beschermen en de nationale veiligheid te bevorderen.

COVID-19 Analyse:

De COVID-19 epidemie had zelf geen directe impact op de kwantumcommunicatietechnologie. Kwantumcommunicatie is afhankelijk van de principes van de kwantummechanica en de kenmerken van kwantumtoestanden zoals superpositie en verstrengeling worden niet beïnvloed door de epidemie. De pandemie had echter wel een impact op de R & D op verschillende gebieden waaronder ook kwantumcommunicatie. De onderzoeksactiviteiten zouden verstoord kunnen zijn, terwijl enkele projecten vertragingen zouden kunnen hebben opgelopen als gevolg van lockdowns en beperkte toegang tot laboratoria. De financieringseigenschappen voor organisaties en regeringen kunnen ook tijdelijk verschoven zijn naar pandemie-gerelateerde inspanningen en gezondheidszorg.

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan het hoofd van de Quantumcommunicatiemarkt

Noord-Amerika zal de markt voor kwantumcommunicatie tijdens de prognoseperiode leiden met een marktaandeel van 45,80%. Vanwege de potentiële voordelen voor de nationale veiligheid heeft de overheid in de VS ook opmerkelijke investeringen gedaan in kwantumonderzoek, met name kwantumcommunicatie. De Amerikaanse markt voor kwantumcommunicatie pakte verder het grootste marktaandeel, terwijl die in Canada de snelste groei kende.

Europa heeft een bewonderenswaardige groei in de markt voor kwantumcommunicatie

Europa heeft het op een na grootste aandeel in de markt gedurende de prognoseperiode. Veilige communicatieproducten en kwantumcryptografie hebben een enorme groei doorgemaakt op de Europese markt. De Duitse markt voor kwantumcommunicatie pakte verder het grootste marktaandeel, terwijl die in het Verenigd Koninkrijk het snelst groeide.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/quantum-communication-market-12240

APAC kent positieve groei in de markt voor kwantumcommunicatie

De APAC-regio zal tijdens de prognoseperiode een positieve marktgroei kennen. In deze regio bevinden zich enkele van de snelst groeiende economieën ter wereld, zoals Japan, India en China. Om met kop en schouders boven anderen uit te steken in de wereldwijde markt, doen deze landen inderdaad aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling, met name in kwantumtechnologieën. Als gevolg hiervan wordt voorspeld dat de behoefte aan kwantumcommunicatie hier zal toenemen. Defensie-organisaties en de overheid die uiterste beveiligingsniveau vereisen voor hun communicatiemiddelen is ook overwegend binnen de APAC regio voor de kwantumcommunicatie. Voor de bescherming van hun gevoelige gegevens tegen spionage en online aanvallen, zijn de meeste bedrijven omarmen het grootste deel van de kwantumcommunicatie in een zeer stijgend tempo. Bovendien zijn er in dit gebied verschillende bedrijven die kwantumtechnologie maken en produceren. China heeft een grote rol gespeeld. Bedrijven zoals Huawei en Alibaba hebben met name aanzienlijk geïnvesteerd in onderzoeksprojecten die leiden tot de ontwikkeling van geavanceerde kwantumcommunicatietechnologieën die resulteren in een uitbreiding van de markt.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  quantum communication,quantum entanglement communication,quantum communication satellite,quantum communication technology,quantum communication faster than light,Quantum Communication Market Size,Quantum Communication Market Share,Quantum Communication Market Growth,Quantum Communication Industry