header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D celcultuur marktomvang zal USD 3,94 miljard bereiken, met een CAGR van 14,90% tegen 2030 – Rapport van Market Research Future

Oct 3, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht

De omvang van de 3D-celcultuurmarkt werd in 2021 geschat op USD 0,87 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 1,03 miljard in 2022 tot USD 3,94 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,90% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Corning Incorporated (VS), Lonza Group AG (Zwitserland), Thermo Fisher Scientific, Inc. (VS), Merck KGaA (Duitsland), Avantor, Inc. (VS), Tecan Trading AG (Zwitserland), 3D Biotek LLC (VS), REPROCELL, Inc. (Japan), Kirkstall Ltd. (UK), MIMETAS, Inc. (VK), MIMETAS BV (Nederland), PromoCell GmbH (Duitsland), en anderen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5928

Dynamiek van de markt

Het gebruik van driedimensionale celkweek neemt om verschillende redenen toe. Enkele van de belangrijkste zijn de groeiende benadering van ziektepreventie en -behandeling, die de voorkeur geeft aan precisiegeneeskunde gezien de toegenomen prevalentie van chronische ziekten. Weefselengineering, gericht op het helen van beschadigd weefsel, en het dichten van de kloof tussen in vitro en in vivo modellen voor het testen van medicijnen voor de farmaceutische en biotechnologische industrie zijn twee extra voordelen van 3D-celkweek. Als gevolg hiervan groeit de markt voor geneesmiddelen voor de behandeling van langdurige aandoeningen zoals kanker en diabetes snel.

Daarnaast zorgen samenwerkingsverbanden tussen de farmaceutische industrie, universiteiten en overheidslaboratoria voor vooruitgang op het gebied van 3D-celkweek. Deze inspanningen versnellen de ontwikkeling van nieuwe technologieën, de verspreiding van bestaande technologieën en de standaardisatie van protocollen, wat allemaal bijdraagt aan het wijdverspreide gebruik van 3D-celkweekmethoden. De O&O-inspanningen van de markt zijn gestimuleerd door welwillende wetten en investeringen uit zowel de publieke als commerciële sector.

Marktsegmentatie

De 3D-celcultuur marktsegmentatie, gebaseerd op techniek, bestaat uit 3D-celcultuur op basis van steigers en 3D-celcultuur zonder steigers.

Op basis van product omvat de wereldwijde marktsegmentatie voor 3D-celkweek verbruiksgoederen en instrumenten.

De markt voor 3D-celkweek is gesegmenteerd naar toepassing, namelijk ontdekking van geneesmiddelen, kankeronderzoek, stamcelonderzoek, weefselonderzoek & engineering, regeneratieve geneeskunde, toxiciteitstests en andere.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde 3D celkweekindustrie gesegmenteerd in farmaceutische & biotechnologiebedrijven, contractonderzoeksorganisaties en onderzoeks& academische laboratoria.

Regionale analyse

Vanwege de wijdverspreide toepassing van 3D-cultuur bij de ontwikkeling van medicijnen door farmaceutische en biotechnologische bedrijven in Noord-Amerika, heeft deze regio het grootste aandeel in de wereldwijde 3D-celkweekmarkt. Bovendien maken de farmaceutische en biotechnologische sectoren op grote schaal gebruik van 3D-cultuur bij het ontdekken van geneesmiddelen als reactie op de toenemende incidentie van ziekten.

De snelle invoering van nieuwe technologieën en de stijgende incidentie van ongewone ziekten hebben van Europa de op één na grootste markt voor 3D-celkweek gemaakt. Duitsland was ook de grootste markt voor 3D-celkweek, terwijl het Verenigd Koninkrijk het snelst groeiende land in Europa was.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over 3D celkweek: https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-cell-culture-market-5928

Van 2022 tot 2030 zal de regio Azië-Pacific naar verwachting een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt voor 3D-celkweek voor zijn rekening nemen. Dit komt door de hoge prevalentie van ziekten in deze regio en het feit dat veel biofarmaceutische bedrijven 3D-culturen gebruiken voor het ontdekken van geneesmiddelen. Bedrijven kiezen voor 3D-celkweek vanwege de toenemende druk om sneller nieuwe en effectieve medicijnen te ontwikkelen als reactie op de toenemende prevalentie van aandoeningen zoals diabetes en obesitas.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Structural Heart Devices Market Research Report Information By Type (Heart Valve Devices, Annuloplasty Rings, Occluders, Delivery Systems), By Indication (Valvular Heart Disease, Cardiomyopathy), By Procedure (Replacement Procedures, Repair Procedures), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Onderzoeksrapportspirometrie markt informatie per product (tafel spirometrie, hand spirometrie, en desktop spirometrie), per technologie (PFM, volume meting spirometrie, en flow meting spirometrie), per toepassing (diagnostische en behandeling monitoring), per eindgebruiker (ziekenhuizen, thuiszorg, diagnostische centra en onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Wondzorg Biologics Market Research Report Information per producttype (biologische huidvervangers, lokale middelen), wondsoort (chirurgische en traumatische wonden, diabetische voetulcera, drukzweren), eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken) – Forecast tot 2030

Onderzoeksinformatieover de markt voor biologische kankertherapie; per fase (Fase I, Fase II en Fase III), type (monoklonale antilichamen, interferon & interleukinen, kankergroeiremmers en andere), eindgebruikers (ziekenhuizen en klinieken, kankeronderzoekscentra, laboratoria) – voorspelling tot 2030

Radiofarmaceutisch marktonderzoek per type (diagnostisch en therapeutisch), toepassing (neurologie, cardiologie, oncologie en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D cell culture market,3D cell culture market trends,3D cell culture market Size,3D cell culture market Share,3D cell culture market Growth,3D cell culture market Demand,3D cell culture market Forecast,3D cell culture market Analysis,3D cell culture market Insights