header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Chatbots-markt voor de gezondheidszorg zal naar verwachting USD 0,99 miljard bereiken, met een CAGR van 19,5% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032

Oct 3, 2023 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Healthcare Chatbots Market Research Report Information Per Component (Software, Services), Per Type Toepassing (On-premise, Cloud-based), Per Toepassing (Symptoomcontrole & Medicatiehulp, Afspraakplanning & medische begeleiding), Per Eindgebruiker (Patiënten, Zorgaanbieders, Verzekeringsmaatschappijen, Andere) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

De chatbots-markt voor de gezondheidszorg zal naar verwachting groeien van USD 0,24 miljard in 2023 tot USD 0,99 miljard in 2032, met een CAGR van 19,5% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Chatbots voor de gezondheidszorg hebben zich ontpopt als een transformatieve technologie in de gezondheidszorgindustrie en bieden een breed scala aan toepassingen gericht op het verbeteren van de patiëntenzorg, administratieve efficiëntie en algemene zorgresultaten. Deze virtuele assistenten op basis van AI zorgen voor een revolutie in de manier waarop patiënten interactie hebben met zorgverleners en toegang hebben tot informatie. Dit overzicht biedt inzicht in de huidige situatie en toekomstige trends van de markt voor chatbots in de gezondheidszorg.

De markt voor chatbots voor de gezondheidszorg heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door verschillende factoren zoals de toenemende adoptie van digitale gezondheidsoplossingen, de behoefte aan kosteneffectieve betrokkenheid van patiënten en de stijgende vraag naar gepersonaliseerde ervaringen in de gezondheidszorg.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6476

Marktsegmentatie

De marktsegmenten van chatbots voor de gezondheidszorg, gebaseerd op Component, omvat Software, Diensten.

De segmentatie van de markt voor chatbots voor de gezondheidszorg, op basis van implementatietype, omvat On-premise, Cloud-gebaseerd.

De marktgegevens van chatbots voor de gezondheidszorg zijn onderverdeeld per toepassing in Symptom Checking & Medication assistance, Appointment scheduling & medical guidance.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Sensely, Inc. (V.S.), MD (V.K.), Buoy Health, Inc. (V.S.), Infermedica (Polen), PACT Care BV (Nederland), HealthTap, Inc. (V.S.), Babylon Health (V.K.), Ada Health GmbH (Duitsland), Woebot Labs, Inc. (V.S.), en COM, Inc. (V.S.).

Regionale analyse

De markt voor chatbots voor de gezondheidszorg in Noord-Amerika zal zich naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 45,80% vanaf USD 0,092 miljard in 2022. Dit komt doordat er meer mensen zijn die slimme apparaten gebruiken, meer mensen die chatbots gebruiken voor medische doeleinden en meer mensen die bereid zijn te investeren in onderzoek en ontwikkeling van innovatieve chatbots. Lange wachttijden voor patiënten zijn een andere factor die bijdraagt aan de groei van de chatbotindustrie voor de gezondheidszorg in Noord-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (107 pagina’s) over Chatbots voor de gezondheidszorg:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-chatbots-market-6476

Vanwege het gemak van de dienst is de markt voor chatbots voor de gezondheidszorg in Europa momenteel de op één na grootste ter wereld. Europa’s groeiende markt voor chatbots voor de gezondheidszorg wordt geholpen door de beruchte lange wachttijden voor patiënten op het continent. In Europa groeit de chatbot-industrie voor de gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk sneller dan in enig ander gebied, terwijl Duitsland de markt blijft domineren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Van 2022 tot 2027 zal de markt voor Chatbots voor de gezondheidszorg in Azië-Pacific naar verwachting groeien met het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR). Dit komt doordat meer mensen bekend raken met het concept van chatbots voor de gezondheidszorg. De groei in opkomende economieën zoals Maleisië, China en andere wordt deels gedreven door de dynamische life science-industrie. Daarnaast was China de grootste markt voor chatbots voor de gezondheidszorg, terwijl India de snelst groeiende markt was in het Aziatisch-Pacifisch gebied.

Compressietherapie Market Research Report Informatie per techniek (statisch en dynamisch), per product (compressiekleding, compressiepomp en compressiebeugels), per toepassing (spataderen, diepe veneuze trombose, lymfoedeem en beenzweren) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportMedicatiebeheer Markt informatie per systeem (Computerized Physician Order Entry Systems, Administratiesoftware, andere), dienst (Point-Of-Care Verification Services, andere), leveringswijze, eindgebruiker – Wereldwijde prognose tot 2030

Transdermale medicijnafgiftesystemen marktonderzoeksrapport informatie per product (transdermale pleisters en semisoliden), per technologie (elektrische stroom, Iontoforese, elektroporatie, ultrageluid en microporatie) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overkankerregistratiesoftware per type (geïntegreerde software, op zichzelf staande software), implementatiemodel (cloudgebaseerd, lokaal), databasetype (commercieel, openbaar), functionaliteit (beheer van patiëntenzorg, evaluatie van productresultaten, rapportage over kanker om te voldoen aan nationale en federale regelgeving, medisch onderzoek en klinische studies), eindgebruiker (ziekenhuizen, medische praktijken, overheidsorganisaties, onderzoekscentra, farmaceutische bedrijven, biotechnologie, bedrijven voor medische apparatuur en anderen) – voorspelling tot 2032

Organ-on-a-chip Market Research Report Information Per Orgaantype (Lung-on-Chip, Heart-on-Chip, Liver-on-Chip, Intestine-on-Chip, Kidney-on-Chip, Human-on-Chip), Per Toepassing (Drug Discovery, Toxicologisch Onderzoek, Anderen) en Per Eindgebruiker (Farmaceutische Bedrijven, Onderzoeksorganisaties, Anderen) – Forecast to 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Healthcare Chatbots Market,Healthcare Chatbots Market Size,Healthcare Chatbots Market Share,Healthcare Chatbots Market Analysis,Healthcare Chatbots Market Trends