header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dark Fiber-markt zal tegen 2030 USD 11,9 miljard bereiken met een CAGR van 9,49% | MRFR Report

Oct 3, 2023 11:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal het wereldwijde marktaandeel van dark fiber tegen 2030 USD 11,9 miljard bedragen met een CAGR van 9,49%. De vraag naar donkere vezel blijft groeien naarmate data-intensieve technologieën en toepassingen steeds dominanter worden in het huidige digitale landschap. Dit stelt hen in staat om snelle, op maat ontworpen communicatienetwerken op te zetten zonder de noodzaak van aanzienlijke nieuwe investeringen in infrastructuur.

Klik hier voor het Premiumrapport van Pattern:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10514

Belangrijkste spelers

Vooraanstaande spelers in de industrie die worden geprofileerd in het rapport over de wereldmarkt voor donkere vezel zijn onder andere

  • GTT Communications, Inc.
  • Landmark Dividend LLC.
  • Unite Private Networks
  • Geconsolideerde Communicatie
  • Crown Castle
  • NexGen Networks
  • Sorrento Netwerken
  • FirstLight
  • Windstream Intellectual Property Services, LLC.

Drivers

Initiatieven voor digitale transformatie stimuleren de marktgroei

De digitale transformatieprojecten die door veel bedrijven in alle sectoren worden uitgevoerd, stimuleren de behoefte aan donkere glasvezelnetwerken. Naarmate ze hun activiteiten digitaliseren, IoT-apparaten implementeren, cloud-gebaseerde oplossingen implementeren en profiteren van opkomende technologieën, hebben organisaties een betrouwbare en veilige verbinding nodig. De capaciteit en het aanpassingsvermogen die nodig zijn om deze doelstellingen voor digitale transformatie te ondersteunen, worden geleverd door dark fiber netwerken.

Koop dit rapport (100 pagina’s PDF met inzichten, grafieken en tabellen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10514

Kansen

Groot aantal voordelen voor Internet Service Providers om robuuste kansen te bieden

Internetserviceproviders (ISP’s) hebben de kans om verbinding te maken met gebieden met weinig dekking, hun klantenbestand uit te breiden en de kwaliteit van hun diensten te verbeteren dankzij donkere glasvezelnetwerken. Door dark fiber te huren of te kopen kunnen ISP’s de dekking van hun netwerken uitbreiden en hogesnelheidsinternettoegang bieden aan een grotere klantenkring. Om het groeiende dataverkeer & met lage latentie van 5G-netwerken te ondersteunen, is een robuuste en dichte glasvezelinfrastructuur nodig. Netwerkexploitanten en telecommunicatiebedrijven hebben een grote kans om hun infrastructuur te upgraden om aan de toenemende behoeften van 5G te voldoen.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten van kabels als marktbeperking

De hoge kosten van kabels, het gebrek aan opgeleide experts, de noodzaak van frequente upgrades en een gebrek aan bewustzijn kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde dark fiber markt is onderverdeeld op basis van toepassing, netwerktype en vezeltype.

Per vezeltype zal multi-mode de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Qua toepassing zal telecom de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per type netwerk zal de langeafstandsmarkt de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Bekijk het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/dark-fiber-market-10514

COVID-19 Analyse

De pandemie deed de vraag naar internetconnectiviteit toenemen door een toename van online activiteiten, werk op afstand en leren op afstand. Sterke netwerken met een zwarte vezelinfrastructuur waren nodig vanwege de groeiende vraag naar bandbreedte. De pandemie versnelde ook de inspanningen over de hele linie om over te stappen op digitale ondernemingen, wat leidde tot hogere uitgaven voor cloud computing, digitale infrastructuur en datacenters. Donkere vezelnetwerken, die schaalbare en snelle verbindingen bieden, zagen hierdoor een piek in de vraag. De behoefte aan veilige & betrouwbare netwerkverbindingen, die deels werd gedreven door de uitbreiding van diensten in de gezondheidszorg en een toenemende afhankelijkheid van online communicatiemiddelen, werd beantwoord door dark fiber netwerken.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop Donkere Vezel Markt

Noord-Amerika heeft deze markt de afgelopen jaren aangevoerd dankzij een sterke groei en er wordt voorspeld dat dit zo zal blijven gedurende de verwachte periode met een CAGR van 8,67%. Daarnaast zullen in de loop van de prognoseperiode de groei van IoT, het gebruik van automatisering in de eindgebruikersindustrieën, groeiende investeringen in smart city-projecten en het toegenomen gebruik van sociale netwerkplatforms de opkomst van de dark fiber-markt in Noord-Amerika ondersteunen. Daarnaast ondersteunen de gemoderniseerde telecommunicatie-infrastructuur met verbeterde beveiligingsmaatregelen & en de omvangrijke investeringen van de Amerikaanse overheid in beveiligingsinfrastructuur de groei van de markt op dit gebied in de loop van de prognoseperiode.

Meest recente rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Dark Fiber Market,Dark Fiber Market Share,Dark Fiber Market Size,Dark Fiber Market Trends,Dark Fiber Market Analysis