header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De E-Visa markt zal groeien met een CAGR van 9,3% met een waarde van USD 4,03 miljard tegen 2032

Oct 3, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht:

De omvang van de e-Visa markt werd geschat op USD 1,68 miljard in 2022. De E-Visa markt zal naar verwachting groeien van 1,82 miljard USD in 2023 tot 4,03 miljard USD in 2032, met een voorspelde CAGR van 9,3% tijdens de voorspelde periode (2023-2032). De belangrijkste factoren die de groei van de markt beïnvloeden zijn onder andere slimme processen die papierwerk verminderen en operators helpen, evenals flexibiliteit en schaalbaarheid die zich kunnen aanpassen aan veranderende behoeften.

Elke reiziger die een land wil binnenkomen, moet vooraf een visum aanvragen. Het verwerken en goedkeuren van een visumaanvraag neemt veel tijd in beslag. Het verwerken van visumaanvragen heeft altijd een aanzienlijke hoeveelheid papierwerk vereist, wat problemen oplevert voor gewone mensen over de hele wereld. De tijd die nodig is om een aanvraag te verwerken is het belangrijkste obstakel voor het ontvangen of aanvragen van een visum. Om een visum aan te vragen, moet een reiziger al het vereiste papierwerk invullen en per post of persoonlijk overhandigen aan de ambassade of het consulaat van het land dat hij wil bezoeken. Het hele proces duurt twee weken tot twee maanden.

De belangrijkste bedrijven op de E-Visa markt zijn:

 • Mühlbauer Group
 • 4G Identity Solutions Limited
 • VFS Wereldwijde Groep
 • SecuriPort LLC
 • Scicom (MSC) Berhad
 • Gemalto NV
 • Canadian Bank Note Company, Limited
 • C Serve Corporate Diensten
 • BLS International
 • Zwitserse Authentis S.A
 • Mi-Tech

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8771

Reikwijdte van het verslag –

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 4,03 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

9.3%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Koop dit hoogwaardige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8771

E-visumoplossingen helpen bij het overwinnen van dergelijke moeilijkheden omdat ze de tijd die nodig is om visa te verwerken aanzienlijk verkorten. E-visa bieden een eenvoudige methode voor het behandelen en verwerken van visumaanvragen. Met elke computer, smartphone of tablet die toegang biedt tot het webportaal, kan een reiziger eenvoudig een visum aanvragen en binnen twee tot drie dagen een geaccepteerd e-visum ontvangen.

Reizigers hebben de mogelijkheid om tot één dag voor vertrek een visum aan te vragen dankzij het beveiligde aanvraagplatform van het systeem. Er zijn verschillende redenen waarom iemand zonder vooraankondiging op reis moet. In deze situaties is de E-visum procedure essentieel en helpt het reizigers om het visum binnen de gestelde termijn goed te keuren. Deze termijn is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het huidige, grillige proces, waarbij reizigers soms twee maanden op een visum moeten wachten. Deze voordelen moedigen overheden in verschillende landen aan om aanvragen voor e-visa te aanvaarden en goed te keuren, waardoor de markt groeit.

Bekijk het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-visa-market-8771

Segmentatie:

Per component is de e-visummarkt onderverdeeld in software en diensten.

Per platform is de e-visummarkt onderverdeeld in desktop, smartphones en tablets.

Op basis van de toepassing werd de e-visum markt onderverdeeld in reizen, studenten/onderwijsvisa, overheid/buitenland en andere.

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zijn de regio’s waarin het onderzoek de markt verdeelt. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel ter wereld. Onderdanen van bepaalde landen, voornamelijk die uit de EU, krijgen een Electronic Travel Authorization (ETA) document van Noord-Amerikaanse landen zoals de VS en Canada voor bezoeken van minder dan 90 dagen. Mexico, aan de andere kant, heeft een compleet E-visum systeem opgezet voor burgers van alle landen. De Verenigde Staten, Canada en Mexico zijn de afzonderlijke naties die samen Noord-Amerika vormen.

Gerelateerde rapporten:

Cardless ATM Market Research Report – Wereldwijdevoorspelling tot 2032

Video on Demand marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

NFT marktonderzoek wereldwijd voorspeld tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  E-Visa Market,E-Visa Market Size,E-Visa Market Share,E-Visa Market Growth,E-Visa Market Demand,E-Visa Market Analysis,E-Visa