header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van draagbare medische apparatuur zal naar verwachting USD 252,63 miljard bereiken, met een CAGR van 24,60% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032

Oct 3, 2023 6:00 PM ET

Wearable Medical Device Market Research Report Informatie per type (activiteitsmeters, slimme horloges, slimme kleding en patches), per type apparaat (diagnostische & bewakingsapparaten {vitale tekenen bewakingsapparaten, glucosebewakingsapparaten, neuromonitoringapparaten, slaapbewakingsapparaten en foetale & verloskundige bewakingsapparaten} en therapeutische apparaten {revalidatieapparaten, pijnbestrijdingsapparaten, ademhalingstherapieapparaten en insulinepompen}), per toepassing (thuiszorg, patiëntenbewaking op afstand en &fitness in sportscholen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor draagbare medische apparatuur van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 24,60% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 252,63 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor draagbare medische apparatuur heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke transformatie ondergaan. Deze innovatieve apparaten, die ooit beperkt waren tot sciencefiction, zijn nu een cruciaal onderdeel geworden van het ecosysteem van de gezondheidszorg. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, zijn deze wearables steeds beter in staat om verschillende medische aandoeningen te monitoren, diagnosticeren en behandelen. In dit artikel verkennen we de huidige stand van zaken op de markt voor draagbare medische apparaten, de drijvende krachten achter de groei, de uitdagingen en de vooruitzichten voor de toekomst.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/899

De toenemende prevalentie van chronische ziekten stimuleert de CAGR van de markt voor draagbare medische apparaten. In ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen hebben de invoering van een zittende levensstijl en het gebrek aan regelmatige bezoeken aan gezondheidszorgfaciliteiten voor routinediagnostiek de opkomst van levensstijlgerelateerde chronische ziekten versneld. De toenemende prevalentie en kosten van chronische ziekten en ziekten die samenhangen met de levensstijl hebben ertoe geleid dat gezondheidszorginstanties, de overheid en zorgverleners meer nadruk leggen op het tijdig en routinematig diagnosticeren van patiënten.

Segmentatie

De segmentatie van de markt van draagbare medische apparaten op basis van type omvat activiteitsmonitoren, slimme horloges, slimme kleding en patches.

De segmentatie van de markt voor draagbare medische apparatuur op basis van het type apparaat omvat diagnostische & bewakingsapparaten en therapeutische apparaten.

De segmentatie van de markt voor draagbare medische apparatuur op basis van toepassing omvat thuisgezondheidszorg, patiëntenbewaking op afstand en & fitness in sportscholen.

De segmentatie van de markt voor draagbare medische apparatuur op basis van distributiekanalen omvat apotheken, online kanalen en hypermarkten.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Sony Corporation, Boston Scientific Corporation, Apple Inc., Honeywell International Inc., Qualcomm Inc., Omron Corporation, Fitbit Inc., Honeywell International Inc., Medtronic PLC, NIKE INC., Motorola Solutions Inc., LG Electronics Inc. en Philips Electronics.

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor draagbare medische apparaten zal domineren vanwege een adequaat terugbetalingsbeleid, hogere uitgaven per hoofd van de bevolking voor geavanceerde technologieën en de constante concentratie van marktdeelnemers op de introductie van innovatieve draagbare apparaten in deze regio. Daarnaast had de Amerikaanse markt voor draagbare medische apparaten het grootste marktaandeel, terwijl de Canadese markt de snelst groeiende was in de Noord-Amerikaanse regio.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (115 pagina’s) over draagbare medische apparatuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/wearable-medical-device-market-899

Door de toenemende prevalentie van cardiovasculaire aandoeningen, diabetes en kanker in deze regio heeft de Europese markt voor draagbare medische apparaten het op één na grootste marktaandeel. Daarnaast had de Duitse markt voor draagbare medische apparaten het grootste marktaandeel, terwijl de Britse markt de snelst groeiende was in de Europese regio.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor draagbare medische apparaten in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting groeien met de hoogste CAGR. Dit komt door de groeiende geriatrische bevolking en de stijgende kosten voor de gezondheidszorg in deze regio. Daarnaast had de Chinese markt voor draagbare medische apparaten het grootste marktaandeel, terwijl de Indiase markt de snelst groeiende was in de regio Azië-Stille Oceaan.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Pharmaceutical Contract Manufacturing Market Research Report By Types (Active Pharmaceutical Ingredient (API) Manufacturing, Finished Dosage Formulation (FDF) Market)-Voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportBiologische Therapie Markt Informatie Per Producttype (Kits & Reagentia, en Diensten), Per Therapie (Eiwit Therapie en Vaccin Therapie), Per Toepassing (Cellulaire en Gentherapie), Per Eindgebruiker), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Esoterische testmarkt: Per Testtype (Infectieziekten Testen, Endocrinologie Testen), Per Technologie (Chemiluminescentie Immunoassay, Real-Time PCR), Eindgebruiker (Onafhankelijke & Referentielaboratoria, Onderzoekslaboratoria) – Voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportVirale Vector Productie Markt: Informatie per workflow (upstream productie en downstream productie), per eindgebruiker (farmaceutische en biofarmaceutische bedrijven en onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportendoscopie-apparaten Marktinformatie per type (stijve endoscopen, flexibele endoscopen, chirurgische endoscopen, capsule-endoscopen en endoscopen met robotondersteuning), per therapie (colonoscopie, artroscopie, gastroscopie, laparoscopie, sigmoïdoscopie en urinoscopie), Op Behandelings& Procedure (Lagere gastro-intestinale aandoeningen, Gewrichts- en orthopedische aandoeningen, Long- en luchtwegaandoeningen, Bovenste gastro-intestinale aandoeningen, Abdominale en Gynaecologische), Op Toepassing (Artroscopie, Gastro-intestinale endoscopie, Obstetrische/gynaecologische endoscopie)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Wearable Medical Device Market,Wearable Medical Device Market Size,Wearable Medical Device Market Share,Wearable Medical Device Market Trends