header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bescherming tegen ransomware groeit tot 2032 met een CAGR van 16,40% en vertegenwoordigt een waarde van USD 93,35 miljard

Oct 3, 2023 6:00 PM ET

Marktoverzicht:

De marktomvang voor bescherming tegen ransomware werd in 2022 geschat op 23,8 miljard USD. De markt voor bescherming tegen ransomware zal naar verwachting stijgen van USD 27,70 miljard in 2023 tot USD 93,35 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,40% tijdens de prognoseperiode (2023-2032). De belangrijkste factoren die de expansie van de markt versnellen zijn de toenemende digitalisering van bedrijven, het toegenomen gebruik van ransomware-as-a-service (RaaS) en de introductie van cryptocurrencies zoals Bitcoin.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor bescherming tegen ransomware zijn,

Microsoft Corporation (VS)

Sophos Ltd. (V.K.)

Intel Security (McAfee) (VS)

Symantec Corporation (VS)

Kaspersky Lab (Rusland)

Malwarebytes Corp (VS)

McAfee Inc (VS)

Avast Software S.R.O (Tsjechië)

Cisco System Inc. (V.S.Palo Alto Networks Inc.(V.S.)

Sentinelone (V.S.)

Zscaler, Inc. (VS).

Gratis voorbeeld PDF-bestand:

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/4896

Reikwijdte van het verslag –

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 93,35 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

16.40%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Koop dit hoogwaardige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4896

De recente toename van de vraag naar bescherming tegen ransomware als een dienst. De ontwikkeling van cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum heeft de vraag naar maatregelen om ransomware te vermijden doen toenemen omdat ze niet traceerbaar zijn. De meeste losgeldeisen worden tegenwoordig gesteld in cryptocurrencies. Technische ontwikkelingen die ransomware-beveiligingstools voor pc’s en mobiele apparaten hebben opgeleverd, hebben ook invloed op de markt.

Doordat bedrijven op grote schaal clouddiensten gebruiken, kunnen aanvallers nu elke zwakke plek uitbuiten. DDoS-aanvallen (Distributed Denial-of-Service) worden ingezet als reactie op het losgeld en gaan door totdat het losgeld is betaald of de gegevens voorgoed verloren dreigen te gaan. Ondanks het toegenomen bewustzijn van cyberaanvallen en beveiligingslekken zijn werknemers nog steeds het onderwerp van sociale aanvallen. Volgens het 2018 Data Breach Index Report van Verizon had 98% van de sociale incidenten betrekking op financiële pretexting en phishing. Veel bedrijven over de hele wereld gebruiken Bitcoin en andere digitale activa voor verschillende investerings-, operationele en transactiedoeleinden. In de VS zijn er ongeveer 2300 bedrijven die Bitcoin accepteren.

Naarmate cryptocurrencies bekender worden, vinden oplichters ze een steeds aantrekkelijker doelwit. De decentralisatie van cryptocurrencies biedt criminelen een geweldige kans om financiële fraude te plegen. Cybercriminelen kunnen cryptocurrency handelswebsites hacken en geld buitmaken. De meest voorkomende vorm van betaling bij een ransomware-aanval is op dit moment cryptocurrency.


Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ransomware-protection-market-4896

Segmentatie

De marktsegmentatie per oplossing voor bescherming tegen ransomware omvat beveiligde online gateways, eindpuntbeveiliging, netwerkbeveiliging en standalone anti-ransomware software. Met 35% van de marktomzet domineerde de categorie eindpuntbeveiliging de markt.

Managed, consulting en support & management zijn de drie dienstencategorieën waaruit de marktsegmentatie voor bescherming tegen Ransomware bestaat. De markt werd gedomineerd door het beheerde segment.

De Ransomware Protection-markt is onderverdeeld op basis van industriële verticalen in BFSI, IT & Telecom, Gezondheidszorg, Onderwijs, Productie en Detailhandel. De BFSI-sector produceerde de grootste omzet.

De analyse biedt per regio marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Omdat er hier zoveel cyberbeveiligingsbedrijven zijn, zal de Noord-Amerikaanse industrie voor bescherming tegen ransomware domineren. De meeste van deze bedrijven bieden geavanceerde beveiligingsoplossingen voor ransomware. Het op één na grootste marktaandeel voor bescherming tegen ransomware is in handen van Europa. Het groeiende marktaandeel van e-commerce en de toegenomen afhankelijkheid van online transacties en diensten zijn debet aan de groei van dit gebied. Van 2023 tot 2032 zal de markt voor bescherming tegen ransomware in Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei in CAGR doormaken.

Gerelateerde rapporten:

E-Commerce Platform Marktonderzoek Rapport-Globalevoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor digitale betalingen – Wereldwijde prognose tot 2032

Forensic Accounting Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ransomware Protection Market,Global Ransomware Protection Market,Ransomware Protection Market Size,Ransomware Protection Market Share,Ransomware Protection Market Demand,Ransomware Protection Market Analysis,Ransomware Protection Market overview,Ransomware Protection Market scope