header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bouwtape zal tegen 2032 een excessieve groei van $4,19 miljard vertonen | CAGR van 4,60%

Oct 3, 2023 4:00 PM ET

Demarkt voor bouwtape werd in 2022 gewaardeerd op USD 2,8 miljard. De Bouwtape-industrie zal naar verwachting groeien van USD 2,93 miljard in 2023 tot USD 4,19 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,60% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

In de steeds veranderende wereld van de bouw zijn precisie en duurzaamheid van het grootste belang. De markt voor bouwtapes heeft zich ontpopt als een stille maar essentiële held in het waarborgen van de integriteit van constructies. Van meten tot afdichten, deze tapes spelen een cruciale rol bij het veiliger en efficiënter maken van bouwprojecten. In dit persbericht verdiepen we ons in de markt voor bouwtapes, onderzoeken we de groei, innovatie en de invloed ervan op de bouwsector.

Marktoverzicht

De markt voor bouwtapes is de afgelopen jaren gestaag gegroeid, aangewakkerd door technologische vooruitgang en de groeiende behoefte aan betrouwbare meet- en afdichtoplossingen. Deze tapes zijn er in verschillende vormen, waaronder meetlinten, kleeflinten en afdichtlinten, en voorzien in een breed spectrum van bouwbehoeften.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12276

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor bouwtape is gesegmenteerd op basis van product, basismateriaal, toepassing en functie.

Op basis van product is de markt onderverdeeld in dubbelzijdige tapes, afplakband, isolatietape en andere tapes. Dubbelzijdige tapes zouden in 2022 het grootste marktaandeel hebben vanwege het vermogen van het product om alternatieven, zoals lijm, te vervangen en het toenemende belang van esthetiek in de bouwsector.

Op basis van het basismateriaal is de wereldwijde markt voor bouwtape onderverdeeld in polyvinylchloride, polyethyleentereftalaat, polypropyleen, polyethyleen en overige. Polyethyleentereftalaat zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. PET-backingmateriaal is geschikt voor veeleisende constructietoepassingen vanwege de uitstekende treksterkte en duurzaamheid.

Op basis van toepassing is de markt onderverdeeld in vloeren, wanden, plafonds, ramen, deuren en andere. De muren & plafond werd toegeschreven aan het houden van het grootste marktaandeel in 2022, als gevolg van het gebruik van het product voor tijdelijke of permanente montage, is deze industrie uit te breiden.

Op basis van functie is de wereldwijde markt voor bouwtape onderverdeeld in hechting, bescherming, isolatie, beglazing, geluidsisolatie en kabelbeheer. Verwacht wordt dat hechting het grootste marktaandeel zal hebben in 2022, omdat hechtende tapes dankzij hun aanpassingsvermogen kunnen worden gebruikt in uiteenlopende bouwprojecten, wat de groei heeft versneld.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12276

Regionale analyse

De wereldwijde bouwlintenmarkt, gebaseerd op regio’s, is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor bouwtape bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De bouwlintenmarkt in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor bouwtape bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor bouwtape werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. Deze toename is te danken aan de initiatieven van de nationale overheden om huisvestingsmogelijkheden te bieden voor de groeiende bevolking. Het bestaan van onafhankelijke organisaties zoals INFONAVIT, PEMEX en CONAVI zal naar verwachting de uitbreiding van de lokale woningbouwindustrie bevorderen.

Bovendien is de Europese markt voortdurend gegroeid tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de groeiende bevolking van de regio en de aanwezigheid van topfabrikanten, heeft de overheid grote stappen ondernomen om huisvestingsmogelijkheden te bieden, wat kan worden toegeschreven aan de expansie….

Bovendien wordt voorspeld dat door het toenemende gebruik van schuim backing materiaal in dubbelzijdige goederen, die op grote schaal worden gebruikt in tal van bouwtoepassingen, Azië-Pacific een toename in de vraag naar het materiaal zal ervaren. PVC-achtergrondmateriaal heeft een grote volumegroei doorgemaakt vanwege zijn kwaliteiten, zoals hittebestendigheid en maatvastheid, die ook bijdragen aan het toegenomen gebruik ervan in de groeiende bouwsector in deze regio.

Verder is de rest van de wereldmarkt voor bouwtape verdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Deze groei is te danken aan de betrokkenheid van de particuliere sector bij de aanleg van infrastructuur voor economische groei. Overheidssteun, een toename van de interesse van investeerders en de levensvatbaarheid van de technologie in de sector zijn allemaal factoren die bijdragen aan de expansie van de markt.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor bouwtape: 3M, Tesa SE, Avery Dennison Corporation, Saint-Gobain, Henkel AG & Co. KGaA, DuPont en Shurtape Technologies, LLC.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12276

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

De markt voor plafondtegels zal in 2023 nieuwe groeikansen genereren (2023 – 2032)
Bouw Lasers Markt grootte en Aandeel In 2023 Trend Zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2023 – 2032)
De markt voor de verhuur van bouwmaterieel zal door de marktomvang en het marktaandeel in 2023 nieuwe groeikansen creëren (2023 – 2032)
Dwars gelamineerd hout marktomvang en aandeel in 2023 trend zal genereren nieuwe groeikansen (2023 – 2032)
De markt voor luxe vinyltegels heeft een omvang en aandeel in 2023 en zal nieuwe groeikansen bieden (2023 – 2032)
Autoclaafgeharde cellenbeton markt grootte en marktaandeel in 2023 zal nieuwe groeikansen genereren (2023 – 2032)
De markt voor industriële bevestigingsmiddelen zal in 2023 qua omvang en aandeel nieuwe groeikansen genereren (2023 – 2032)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Construction Tape,Construction Tape Market,Construction Tape Market Size