header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gentherapie zal tegen 2032 USD 2,1 miljard bereiken met een CAGR van 6%.

Oct 3, 2023 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport over de markt voor gentherapie Informatie per producttype (Kymriah, Luxturna, Yescarta, Zolgensma, Zynteglo), per indicatie (oncologie en genetische ziekten), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken voor gentherapie, gespecialiseerde behandelcentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de gentherapiemarkt werd in 2022 geschat op USD 0,95 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 1,13 miljard in 2023 tot USD 2,1 miljard in 2032, met een CAGR van 6% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Gentherapie is een revolutionair gebied in de biotechnologie dat een immense belofte inhoudt voor de behandeling van een breed scala aan genetische en verworven ziekten. Het gaat om de introductie, verwijdering of correctie van genen in de cellen van een individu om ziekten te behandelen of te voorkomen. De gentherapiemarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei en innovatie doorgemaakt, gedreven door de vooruitgang in gentechnologieën, een toenemend begrip van het menselijk genoom en een groeiende vraag naar effectieve en gepersonaliseerde oplossingen voor de gezondheidszorg.

Ontvang gratis PDF-brochurevoorbeelden @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8399

Marktsegmentatie

De segmentatie van de gentherapiemarkt op basis van producttype omvat kymriah, luxturna, yescarta, zolgensma, strimvelis, zynteglo en andere.

De segmentatie van de gentherapiemarkt op basis van indicatie bestaat uit oncologie en genetische ziekten.

Per eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in ziekenhuizen, klinieken en gespecialiseerde behandelcentra.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste marktspelers zijn Amgen Inc. (VS) Spark Therapeutics Inc. (VS) Bristol-Myers Squibb Company (VS) Novartis AG (Zwitserland) Gilead Sciences Inc. (UUS Celgene Corporation (VS) Thermo Fisher Scientific Inc. (VS) CEVEC (Duitsland) uniQure N.V. (Nederland) Orchard Therapeutics plc (VK).

Regionale analyse

In 2022 was de Noord-Amerikaanse gentherapiemarkt USD 1,13 miljard waard en er wordt verwacht dat deze in de loop van de voorspellingsperiode zal stijgen met een gezonde CAGR. Er zijn verschillende grote marktdeelnemers, een hoogontwikkeld gezondheidszorgsysteem, uitgebreide vergoedingsopties en een groeiend aantal mensen dat leeft met en lijdt aan chronische ziekten. Als gevolg hiervan zal de markt in Noord-Amerika tijdens de prognoseperiode naar verwachting groeien.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over Gentherapie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/gene-therapy-market-8399

Europa’s op één na grootste marktaandeel in gentherapie kan worden toegeschreven aan de geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur van het continent en de overheidssteun voor bedrijfsuitbreiding. Belangrijker nog, Duitsland was de grootste markt voor gentherapie, terwijl het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende markt in Europa was.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Van 2022 tot 2030 zal de regio Azië-Pacific naar verwachting de hoogste samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) in de gentherapiemarkt hebben. Het bestaan van grote bedrijven, de groeiende overheidssteun en de gemakkelijke toegang tot de benodigde materialen dragen hier allemaal aan bij. Bovendien was de gentherapiemarkt in China de grootste in totaal en groeide die van India het snelst in Azië-Pacific.

Onderzoeksrapport overde markt voor colitis ulcerosa Informatie per type (proctitis ulcerosa, proctosigmoïditis, colitis links, pancolitis of colitis universalis en fulminante colitis), per medicijn (5-aminosalicylaten, steroïden, purineanalogen, immunomodulatoren en biologische geneesmiddelen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport Informatie over dePrimaire Artrose Markt Per Type (Knie-, Hand-, Nek-, Heup-, Pols-, Rug- en Schouderartrose), Producttype, Geneesmiddelenklasse (Combinatiegeneesmiddel, LTA, ICS, SABA, LABA), Toedieningsweg, Eindgebruiker – Wereldwijde prognose tot 2030

Cancer Supportive Care Market Research Report Information Per Type (ESA (Erythropoiesis-Stimulerende Middelen), G-CSF’s (Granulocyte Colony-Stimulerende Factoren), Antiemetica, Bisfosfonaten, Opioïden, NSAID’s (Niet-Steroïdale Auto Inflammatoire Geneesmiddelen), en Anderen), Per toepassing (borstkanker, longkanker, colorectale kanker, prostaatkanker, leverkanker, maagkanker en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, drogisterijen en apotheken, en online aanbieders) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific

Informatie over hetmarktonderzoek stamceltherapie per celbron (vetweefsel, beenmerg, zenuwweefsel, embryo/bloed uit de navelstreng, IPSC’s, PPSC’s), per type (allogeen, autoloog), per toepassing (kanker, diabetes, spier- en skeletaandoeningen, hart- en vaatziekten, Gastro-intestinale aandoeningen,Overige), Eindgebruikers (Ziekenhuizen, klinieken, Ambulante Chirurgische Centra (ASC’s), Academische en Onderzoekscentra,Overige) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Oncologie Informatiesystemen Marktonderzoeksrapport Informatie Per Product & Servicetype (Software en Professionele Diensten), Per Toepassing (Medische Oncologie, Bestralingsoncologie en Chirurgische Oncologie), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Oncologieklinieken, Overheidsinstellingen en Onderzoekscentra), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Gene Therapy Market,Gene Therapy Market Size,Gene Therapy Market Share,Gene Therapy Market Trends,Gene Therapy Market Growth