header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor IoT-chips zal tegen 2030 USD 641,2 miljard bereiken met een groeipercentage van 6,2%.

Oct 3, 2023 5:00 PM ET

IoT-chips marktanalyse

Volgens een recent rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor IoT-chips tegen 2030 641,2 miljard dollar bedragen met een CAGR van 6,2%.

Drivers

Toenemend gebruik van IoT-apparaten om de marktgroei te stimuleren

Het toenemende gebruik van IoT-apparaten zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. IoT-apparaten zijn alomtegenwoordig geworden en dringen door in domeinen variërend van consumentenelektronica en gezondheidszorg tot de auto-industrie en de industrie. Dit alomtegenwoordige gebruik is een belangrijke drijfveer achter de robuuste groei van deze markt.

Kansen

Groeiende behoefte aan energie-efficiënte IoT CPU’s biedt grote kansen

De groeiende behoefte aan energie-efficiënte IoT CPU’s zal lucratieve mogelijkheden bieden voor de IoT-chips markt in de voorspellingsperiode. Deze vraag wordt aangewakkerd door de stijgende vraag naar apparaten die langere tijd kunnen werken zonder dat ze vervangen of opgeladen hoeven te worden. Deze CPU’s worden door IoT-chipproducenten gemaakt voor energiezuinige gadgets zoals sensoren en wearables. De energiezuinige processor moet populair blijven bij de meeste mensen die IoT-gadgets en -apps gebruiken.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10148

Beperkingen en uitdagingen

Bezorgdheid over privacy werkt remmend op de markt

De bezorgdheid over privacy en veiligheid, het gebrek aan standaardprotocollen en het hoge energieverbruik van met het IoT verbonden apparaten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren. Daarnaast kan ook de impact van de COVID-19 epidemie de marktgroei belemmeren.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers uit de sector die in het rapport over de wereldwijde markt voor IoT-chips worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Intel Corporation (VS),
  • Qualcomm Technologies Inc (VS),
  • Texas Instruments Incorporated (VS),
  • NXP Semiconductors NV (Nederland),
  • Microchip Technology Inc (VS),
  • MediaTek Inc. (Taiwan),
  • STMicroelectronics NV (Zwitserland),
  • Renesas Electronics Corporation (Japan),
  • Huawei Technologies Co. Ltd. (China),
  • NVIDIA Corporation (VS),
  • Cypress Semiconductor Corporation (VS),
  • Advanced Micro Devices Inc. (VS), &
  • Samsung Electronics Co. Ltd. (Zuid-Korea). (Zuid-Korea).

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor IoT-chips is onderverdeeld op basis van eindgebruiker en product.

Per product zullen logische apparaten de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruiker zal consumentenelektronica de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse

APAC leidt IoT-chips markt

De APAC-regio zal de markt voor IoT-chips aanvoeren tijdens de prognoseperiode. De meeste IoT-investeringen vinden hier plaats, waarbij Singapore en Zuid-Korea de belangrijkste markten zijn voor de toepassing van IoT-chips. Volgens de Organisatie voor Economische Samenwerking & Ontwikkeling is de eerste belangrijke markt Zuid-Korea, dat vaker dan andere landen verbonden is met het net. De APAC-regio zal het grootste marktaandeel veroveren vanwege de groeiende consumenten- en industriële IoT-toepassingen en de aanwezigheid van toonaangevende halfgeleiderproductiecentra zoals Zuid-Korea en China. Een groeiende behoefte aan slimme apparaten en aangesloten apparaten stimuleert de marktontwikkeling en spelers zoals Renesas Electronics Corp. komen met regiospecifieke oplossingen.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10148

Noord-Amerika kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor IoT-chips

Noord-Amerika zal tijdens de voorspellingsperiode een bewonderenswaardige groei doormaken in de markt voor IoT-chips. Vanwege het toenemende gebruik van gekoppelde apparaten in industrieën zoals de productie, zal Noord-Amerika waarschijnlijk aanzienlijk bijdragen aan IoT-investeringen. Terwijl er een enorme stijging is in IoT-diensten, helpt de stijgende acceptatie van 5G-technologie de markt om de komende jaren uit te breiden. Andere factoren die bijdragen aan de groei van de markt zijn onder andere verbeterde R & D in IoT met betrekking tot verbeterde en nieuwe technologieën en de groeiende behoefte aan een verbeterde levensstijl.

Lees meer artikelen-

AR en VR slimme brillenmarkt

Interactieve Projectormarkt

Deurtelefoon markt

Markt voor digitale verrekijkers

Inbraakalarm markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  IoT Chips Market,IoT Chips Market Size,IoT Chips Market Share