header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor sentimentanalyse zal tot 2032 groeien met een CAGR van 14,80% en een waarde vertegenwoordigen van USD 10,7 miljard

Oct 3, 2023 4:00 PM ET

Marktoverzicht:

De marktomvang voor sentiment analytics werd in 2022 geschat op USD 3,1 miljard. Er wordt een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 14,80% verwacht voor de Sentiment Analytics-marktindustrie tijdens de prognoseperiode (2023-2032), met een stijging van USD 3,6 miljard in 2023 tot USD 10,7 miljard in 2032. De primaire marktfactoren die de marktgroei versnellen zijn de ontwikkeling van voorspellende analysetechnieken en het escalerende niveau van commerciële concurrentie.

De ontwikkeling van voorspellende analysemethoden en een groter concurrentievermogen van bedrijven zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor sentimentanalytics aanwakkeren. Volgens het Sentiment Analytics-marktonderzoek zal het verticale segment detailhandel naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in de verwachte periode.

Als gevolg van de groeiende vraag naar goederen en diensten op verschillende locaties, zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden in de marketingsector. De populariteit van sociale mediaplatforms over de hele wereld en het groeiende aantal technologische ontwikkelingen zijn belangrijke factoren die de marktvraag kunnen vergroten. Naarmate het internetgebruik toeneemt en sentimentanalyse bekender wordt, zal de industrie naar verwachting ook aanzienlijk groeien. Er wordt ook verwacht dat de sector de komende jaren zal groeien als gevolg van de stijgende vraag naar sentimentanalyse vanuit een aantal sectoren, waaronder BFSI, gezondheidszorg, detailhandel en andere.

Download gratis voorbeeld PDF-bestand:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4304

De belangrijkste bedrijven op de Sentiment Analytics-markt zijn,

Adoreboard

IBM

SAS Instituut

Crowdflower

Brandwatch

Twizoo

Angoss Sentiment Corporation

Clarabridge

Aylien

Reikwijdte van het rapport –

Metriek van het rapport

Details

Marktomvang in 2032

USD 10,7 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

14.80%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4304

Segmentatie

Service, professionele diensten, sentiment en ondersteunings- en onderhoudsdiensten zijn allemaal opgenomen in de op componenten gebaseerde marktsegmentatie voor sentimentanalyse.

Kleine en middelgrote bedrijven (KMO’s) en grote bedrijven zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor sentimentanalyse op basis van organisatiegrootte.

Op basis van inzet wordt de Sentiment Analytics-markt onderverdeeld in cloud- en on-premise segmenten.

BFSI, retail, transport & logistiek, onderwijs, media & entertainment, gezondheidszorg & biowetenschappen, en andere verticals zijn opgenomen in de Sentiment Analytics marktsegmentatie.

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 had de Sentiment Analytics-markt in Azië-Pacific het grootste deel van de markt in handen (43,60%). De groeiende populariteit van sociale mediaplatforms kan worden toegeschreven aan het grootste marktaandeel. Als gevolg van de snel groeiende digitalisering van de regio en de prevalentie van verschillende kleine en middelgrote ondernemingen die sentiment analytics gebruiken om klantenbinding te stimuleren, zal de markt in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting groeien.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/sentiment-analytics-market-4304

Daarnaast had de Sentiment Analytics-markt in de regio Azië-Pacific in China het grootste marktaandeel, terwijl de markt in India de snelste groei kende.

Toonaangevende marktspelers doen aanzienlijke O&O-investeringen om hun productaanbod te diversifiëren, wat de groei van de Sentiment Analytics-markt zal stimuleren. Belangrijke marktontwikkelingen zijn onder andere nieuwe productlanceringen, contractuele overeenkomsten, fusies en overnames, hogere investeringen en samenwerking met andere organisaties. Marktdeelnemers ontplooien ook een aantal strategische initiatieven om hun aanwezigheid te vergroten. De sentiment analytics-markt moet betaalbare producten leveren om te kunnen groeien en bloeien in een meer moordende en concurrerende omgeving.

Gerelateerde rapporten:

E-Visa Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2032

IT Asset Management Software-marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2032

Digitaal transactiebeheer (DTM) marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Global Sentiment analytics market,Sentiment analytics market,Sentiment analytics market size,Sentiment analytics market share,Sentiment analytics market demand,Sentiment analytics market scope,Sentiment analytics market analysis