header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme contactlenzen zal naar verwachting een CAGR van 9,3% laten zien en tegen 2032 USD 10,7 miljard bereiken | MRFR

Oct 3, 2023 5:00 PM ET

Informatie over het marktonderzoeksrapport van slimme contactlenzen, per toepassing (continue glucosemonitoring, intraoculaire drukmonitoring), per type eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en thuiszorginstellingen) – voorspelling tot 2032

Markt Overzicht

Verwacht wordt dat de markt voor slimme contactlenzen tegen 2032 USD 10,7 miljard zal bedragen met een CAGR van 9,3% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste marktspelers zijn Samsung (Zuid-Korea), Sony (Japan), Alcon (VS), Google (VS) en Sensimed SA (Zwitserland).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1186

Dynamiek van de markt

Een van de nieuwste innovaties op het gebied van draagbare elektronica is een type contactlens dat gegevens van tranen en andere oogvloeistoffen kan detecteren en registreren. Ze bieden een onmiddellijke, pijnloze diagnose voor aandoeningen zoals diabetes en glaucoom. In de toekomst zal slimme contactlenstechnologie fotografie in het oog mogelijk maken en de mogelijkheid om zich aan te passen aan wisselende lichtomstandigheden. Ouderdomsgerelateerde maculaire degeneratie (AMD) patiënten zullen ook veel baat hebben bij deze lenzen.

De vergrijzende bevolking met presbyopie en de toenemende incidentie van glaucoom. De expansie van deze markt wordt gestimuleerd door de behoefte aan nieuwe glaucoombeheertechnologieën die real-time en niet-invasieve diagnostiek kunnen leveren. De toenemende prevalentie van onder andere diabetische oogziekten, staar en blindheid stimuleert de expansie van deze industrie. De markt profiteert van de belangstelling van jonge mensen voor slimme brillenglazen en de trend om slimme medische apparaten te omarmen. De deelnemers in de industrie investeren ook veel in geavanceerde R & D om de stand van de techniek van slimme contactlenzen te verbeteren.

Het gezichtsvermogen van patiënten kan negatief worden beïnvloed door de prevalentie van gezondheidsproblemen zoals diabetes. Als gevolg van de veranderende voorkeuren van de consument is er op de markt voor slimme contactlenzen veel belangstelling voor nieuwe en baanbrekende producten. Door verschuivingen in de markt moeten toonaangevende bedrijven flexibel zijn om aan de behoeften van de klant te voldoen. Tijdens de verwachte periode zullen slimme contactlenzen en andere draagbare apparaten waarschijnlijk potentiële kansen voor ontwikkeling en expansie op wereldwijde schaal genereren, omdat ze worden gebruikt om patiënten continu te monitoren.

De toonaangevende bedrijven in de sector van slimme contactlenzen concentreren zich op het uitbreiden van hun productlijnen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van consumenten over de hele wereld. Een van de belangrijkste aspecten die bijdraagt aan de groei van de markt is productdifferentiatie.

Marktsegmentatie

Per toepassing is de markt gesegmenteerd in Continue Glucose Controle, Intraoculaire Druk Controle.

Naar type eindgebruiker is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen, klinieken en thuiszorginstellingen.

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting de wereldwijde markt voor slimme contactlenzen aanvoeren vanwege de grote verscheidenheid aan producten die daar verkrijgbaar zijn en aan de voorkeuren van elke consument voldoen. De grote bedrijven in de sector vergroten hun klantenbewustzijn, maken internationale merken het hof en brengen geavanceerde producten op de markt.

Als deze trend doorzet, zal Europa tussen 2017 en 2023 de op één na grootste groei vertonen. Hoge diabetes- en glaucoomprevalentie en diagnosecijfers, evenals voldoende uitgaven door marktdeelnemers voor de introductie van nieuwe slimme contactlenzen, stimuleren de markt op dit gebied.

Uitgebreid marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over slimme contactlenzen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-contact-lenses-market-1186

Overal wordt een robuuste groei verwacht, maar het gebied Azië-Pacific zal het meest profiteren van stijgende inkomens en een groeiende vraag naar innovatieve goederen. De markt in Azië-Pacific zal de komende jaren naar verwachting snel groeien als gevolg van het toenemende bewustzijn van patiënten over de voordelen van geavanceerde lenzen en de aanwezigheid van een enorme, nog niet bediende markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Sepsis Diagnostics Market Research Report: Informatie per technologie (moleculaire diagnostiek, biomarkers, immunoassays), per type (kits, instrumenten en bloedkweekmedia), per eindgebruiker (pathologielaboratoria, gespecialiseerde klinieken, ziekenhuizen en diagnostische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Pulse Oximeters Market Research Report Information Per Product (vingertop, bestaande uit handheld en anderen), Per Eindgebruiker (Medische Voorzieningen, Ziekenhuizen, Respiratoire & Hartcentra en Thuiszorg), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Head and Neck Cancer Market Research Report Information Per Type (Laryngeale Kanker, Faryngeale Kanker, Speekselklier Kanker, Lip & Mondholte Kanker, Nasofaryngeale Kanker, en anderen), Per Diagnose (Bioscopie Screening Tests, Bloedonderzoek, Tandheelkundige Diagnose, Beeldvorming, en endoscopie), op behandeling (chemotherapie, bestralingstherapie, gerichte therapie, chirurgie en andere), op eindgebruiker (ambulante chirurgische centra, gespecialiseerde klinieken, ziekenhuizen en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Medical Bionic Implant/Artificial Organs Market Research Report Information Per Technologie (Mechanische, Elektronische bionica), Product (Visie, Oor, Orthopedisch, Hart, Neuraal/Brein), Fixatie (Implanteerbaar, Uitwendig gedragen), Eindgebruiker -Voorspelling tot 2030

Laparoscopy Device Market Research Report Information Per Product Type (Laparoscopen, Energie Apparaten), Per Toepassing (Algemene Chirurgie, Gynaecologische Chirurgie), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Klinieken, Specialistische Centra), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Smart Contact Lenses Market,Smart Contact Lenses Market trends,Smart Contact Lenses Market size,Smart Contact Lenses Market Share,Smart Contact Lenses Market Growth,Smart Contact Lenses Market Demand,Smart Contact Lenses Market Forecast,Smart Contact Lenses Market Analysis