header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor webtoons groeit tegen 2032 met een CAGR van 37,30% en vertegenwoordigt een waarde van USD 67,6 miljard | MRFR Report

Oct 3, 2023 11:00 PM ET

Marktanalyse

De marktomvang voor webtoons werd geschat op USD 3,9 miljard in 2022. De markt voor webtoons zal naar verwachting toenemen van USD 5,4 miljard in 2023 tot USD 67,6 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 37,30% in de prognoseperiode (2023-2032). De stijgende populariteit van webtoons en de uitbreiding van digitale strips in de entertainmentsector zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Klik hier voor het Premiumrapport van Pattern:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12024

Webtoons kunnen worden geproduceerd dankzij digitale infrastructuur zoals snel breedbandinternet en smartphone-transmissie. Webtoons worden steeds populairder naarmate de behoefte aan mobiel entertainment toeneemt, wat een belangrijke kans biedt voor Koreaanse aanbieders van platforms. De markt is vooral het resultaat van de snel groeiende internetgebruikerspopulatie in Zuid-Korea.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor webtoons zijn

  • Koninklijke Philips N.V.
  • Panasonic
  • Conair
  • Sunbeam Producten
  • ROWENTA S.A.S
  • Hamilton Beach Merken, Inc.
  • Spectrum Brands, Inc. (RussellHobbs)
  • Bajaj Electricals Ltd.
  • PurSteam USA
  • Vornado Air, LLC

Industriestatistieken tonen aan dat 51,29 miljoen mensen Zuid-Korea hun thuis noemden in januari 2021. De traditionele media- en entertainmentindustrieën veranderen als gevolg van netwerken, platforms en digitale technologieën. Dit zal in de toekomst de grootste impact hebben op de markt.

Webtoons kunnen worden geproduceerd dankzij digitale infrastructuur zoals snel breedbandinternet en smartphone-transmissie. Webtoons worden steeds populairder naarmate de behoefte aan mobiel entertainment toeneemt, wat een grote kans biedt voor Koreaanse aanbieders van platforms. De fenomenale groei van de markt is deels te danken aan de snelgroeiende internetgebruikerspopulatie in Zuid-Korea. Industriestatistieken laten zien dat 51,29 miljoen mensen Zuid-Korea hun thuis noemden in januari 2021.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Netwerken, platforms en digitale technologieën veranderen de traditionele media- en entertainmentsector. In de nabije toekomst zal dit de belangrijkste drijfveer voor de markt zijn.

Webtoons hebben een meer geavanceerde inkomstenbenadering dan andere contentplatforms. Webtoons hebben een aanzienlijke kans om de gemiddelde inkomsten per betalende consument te verhogen door abonnementsgebaseerde diensten te implementeren. In termen van gebruikersbetrokkenheid, zoals tijdsbesteding en frequentie, hebben webtoons in Korea de muziekstreamingdiensten al ingehaald en staan ze nu op gelijke hoogte met videostreamingdiensten. Het is ook bemoedigend dat het ecosysteem voor webtooncontent is gebaseerd op platforms.

Segmentatie van de markt voor webtoons

Op basis van soort is de markt voor webtoons onderverdeeld in komedie, actie, sciencefiction, horror, romantiek en andere genres. In 2022 domineerde de categorie romantiek de wereldmarkt.

De categorisering van de markt voor webtoons omvat modellen op basis van abonnement en op basis van toegevoegde waarde. In 2022 werd de markt voor webtoons geleid door het segment met abonnementen.

Mobiel, laptop, tablet en televisie zijn allemaal opgenomen in de segmentatie van de markt voor webtoons, afhankelijk van de toepassing. In 2022 zal het mobiele segment de wereldmarkt domineren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/webtoons-market-12024

Regionale analyse

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse markt voor webtekeningen (45,80%). De uitbreiding van talloze groepen webdesigners en consultants zal de marktgroei in de komende jaren naar verwachting verder versnellen.

In de Noord-Amerikaanse regio had de Amerikaanse markt voor webtoons het grootste marktaandeel, terwijl de Canadese markt voor webtoons het snelst groeide.

In 2022 had de Azië-Pacific markt voor webtoons een aanzienlijk marktaandeel. Het platform voor webtoons is in Azië sterk in populariteit gestegen, waarbij de beste apps voor webtoons meer dan 70 miljoen maandelijkse gebruikers hebben en jaarlijks meer dan 100 miljard weergaven genereren. Door de voortdurend groeiende vraag naar webtoons over de hele wereld, wordt verwacht dat de waarde van NAVER Webtoon in de toekomst opnieuw zal stijgen. NAVER Webtoon is het populairste webtoonplatform ter wereld, zowel wat geld als gebruikers betreft, op het Koreaanse schiereiland, in Japan, Taiwan, de VS en andere belangrijke landen.

Daarnaast had de Indiase webtoonindustrie het hoogste groeipercentage in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de Chinese webtoonmarkt het grootste marktaandeel had.Belangrijke marktontwikkelingen zijn nieuwe productreleases, contractuele overeenkomsten, fusies en overnames, grotere investeringen en samenwerking met andere organisaties. Marktdeelnemers ondernemen ook een aantal strategische acties om hun wereldwijde aanwezigheid te vergroten. De Webtoons Industry moet betaalbare producten leveren als ze wil groeien en bloeien in een steeds competitievere en uitdagendere marktomgeving. Een van de belangrijkste bedrijfsstrategieën van fabrikanten in de wereldwijde webtoonsindustrie om klanten te laten profiteren en de marktsector uit te breiden is lokale productie om de operationele kosten te verlagen. De Webtoons-industrie heeft onlangs enkele van de belangrijkste voordelen opgeleverd voor medicijnen.

Toonaangevende rapporten: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Webtoons Market,Webtoons Market Size,Webtoons Market Share,Webtoons Market Type,Webtoons Market Trends,Webtoons Market Analysis