header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Quantum Warfare-markt zal naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR van nauwlettend 26,30% tegen 2032

Oct 3, 2023 10:00 AM ET

Marktanalyse:

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor kwantumoorlogsvoering tegen 2032 USD 1,04 miljard bereiken met een CAGR van 26,30%.

Drivers:

Toenemende penetratie van ML en AI in de militaire & defensiesector om de marktgroei te stimuleren

De toenemende penetratie van ML- en AI-technologieën in defensie en het leger zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. AI-gebaseerde technologieën zoals beslissingsondersteunende systemen helpen militair personeel bij het nemen van kritieke beslissingen door voorspellende analyses en aanbevelingen te bieden. Dergelijke systemen die zijn uitgerust met kwantumtechnologie kunnen helpen bij het analyseren van historische gegevens, het beoordelen van meerdere scenario’s en het evalueren van de verwachte resultaten van verschillende acties.

Klik hier voor een voorbeeldrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12241

Belangrijkste spelers:

Prominente spelers uit de industrie die in het rapport over de kwantumoorlogsvoering worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Xanadu
  • Airbus
  • D-Wave Quantum Inc.
  • Quantinuum Ltd.
  • Infleqtion
  • IonQ Inc.
  • Quantum Computing Inc. (QCi)
  • Rigetti & Co, LLC.
  • Zapata Computing
  • IBM

Mogelijkheden:

Groeiend belang van Situational Awareness in militaire operaties biedt grote kansen

Het groeiende belang van omgevingsbewustzijn in militaire operaties zal de markt robuuste kansen bieden tijdens de prognoseperiode. Situatiebewustzijn speelt een belangrijke rol in militaire operaties omdat het een directe invloed heeft op de operationele effectiviteit, het succes van missies en de veiligheid van het personeel. Daarnaast omvat het inzicht in de operationele omgeving, het inschatten van vijandelijke troepen en het begrijpen van de implicaties van verschillende factoren op de missie.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12241

Beperkingen en uitdagingen:

Beperkt gekwalificeerd personeel als marktbeperking

Het beperkte gekwalificeerde personeel en de hoge prijs in verband met de ontwikkeling en het ontwerp van de kwantumcomponenten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor kwantumoorlogsvoering is onderverdeeld op basis van toepassing, kwantumcomputersimulatie, kwantumcommunicatie, kwantum-PNT en kwantumcomponent.

Wat de toepassing betreft, zal de ruimtevaarttoepassing de markt tijdens de prognoseperiode leiden met 42,2% marktinkomsten. Voor de beveiliging van cruciale inlichtingen en militaire gegevens die worden geleverd met behulp van satellieten, is een veilige vorm van communicatie in de ruimte inderdaad essentieel. Vertrouwelijkheid en gegevensbeveiliging worden gegarandeerd via kwantumcommunicatie in de ruimte, die ook de kans op onderschepping door vijanden of signaalstoring verkleint.

Bij simulaties met kwantumcomputers & zal de digitale kwantumcomputer de markt domineren tijdens de prognoseperiode met 43,25% marktomzet. Kwantumcomputers kunnen helpen bij het uitvoeren van berekeningen die momenteel de mogelijkheden van klassieke computers te boven gaan, wat een aanzienlijk voordeel oplevert bij gegevensanalyse en militaire strategie.

Bij kwantumcommunicatie zal kwantuminternet & communicatie de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode met 55,64% marktinkomsten. Het vitale belang van sabotagebestendige, veilige en onbreekbare communicatielijnen voor militaire operaties.

Door quantum PNT zal navigatie de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode met 35% marktinkomsten. Er is een behoefte aan militaire vliegtuigen, personeel en apparatuur om te worden gepositioneerd met nauwkeurigheid & betrouwbaarheid. Ook in moeilijke situaties, zoals op een locatie met GPS-beperkingen of wanneer men geconfronteerd wordt met een tegenmaatregel van de elektronische oorlogsvoering, biedt het navigatiesysteem met kwantumverbeteringen een verhoogde precisie.

Per kwantumcomponent zal radar de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren met 36% marktinkomsten. Het geavanceerde militaire systeem zal profiteren van de kwantumradar omdat deze het potentieel bezit voor verbeterde stealth-detectie, een grotere resolutie en & weerstand tegen elektronische tegenmaatregelen.

COVID-19 Analyse:

Economische situaties, schommelingen in het aandeel van de vraag, verstoringen in de toeleveringsketen & onmiddellijke en langetermijneffecten van de COVID-19 epidemie hadden een negatief effect op de markt voor kwantumoorlogsvoering. Deze epidemie had de economische activiteiten stilgelegd, waardoor de wereldeconomie in een zeer steile recessie terechtkwam. Omdat de wortels in China liggen, werd de wereldwijde toeleveringsketen bovendien geconfronteerd met een ongekende verstoring en stillegging. Met de versoepeling van de beperkingen en vergrendelingen over de hele wereld is de markt weer normaal geworden.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de markt voor kwantumoorlogsvoering

Noord-Amerika zal de markt voor kwantumoorlogsvoering tijdens de prognoseperiode leiden met een aandeel van 45,80%. In deze regio bestaat een sterk technologisch domein dat kan helpen bij het creëren en toepassen van kwantumtechnologie voor militaire toepassingen. De Amerikaanse markt voor kwantumoorlogsvoering heeft het grootste aandeel, terwijl die in Canada het snelst groeit. De aanwezigheid van verschillende gevestigde kwantumdienstverleners, softwareleveranciers en hardwareleveranciers stimuleert de groei van de markt in deze regio. Ook het strategische gebruik van de kwantumcommunicatietechnologie door de defensieautoriteiten in de VS stimuleert de marktacceptatie. Door gebruik te maken van de post-kwantum cryptografie-technologie zijn de defensie-instellingen in staat om een netwerkinfrastructuur op te zetten die kwantumveilig is voor alle toekomstige communicatie. De Verenigde Staten domineren de markt met meerdere spelers die zich toeleggen op het creëren van de nieuwste kwantumdetectietechnologieën die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het defensiewapen targeting-systeem, zodat het militaire personeel waardevolle inzichten kan verkrijgen met een hoge nauwkeurigheid, waardoor het situationeel bewustzijn in het veld wordt verbeterd.

Blader door alle details van het rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/quantum-warfare-market-12241

Gunstige groei in de markt voor kwantumoorlogsvoering in Europa

Europa zal tijdens de voorspellingsperiode een gunstige groei doormaken in de markt. Dit komt doordat de regio zich zorgen maakt over de veiligheid van hun gegevens en communicatie. Quantumcryptografie en veilige communicatie zouden de belangrijkste krachten binnen deze sector kunnen zijn. De Duitse markt voor kwantumoorlogsvoering heeft het grootste aandeel, terwijl die in het Verenigd Koninkrijk het snelst groeit in deze regio.

APAC heeft een groot aandeel in de markt voor kwantumoorlogsvoering

De APAC-regio zal een prominent aandeel hebben in de markt tijdens de prognoseperiode met een gunstige CAGR. Gunstige initiatieven van de overheid & de invoering van geavanceerde technologie in Zuid-Korea en China hebben inderdaad versneld de oprichting van quantum computing-technologie. China pakte het grootste marktaandeel, terwijl dat in India het snelst groeiende was binnen de APAC-regio.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Quantum Warfare Market,QW Market,Quantum Warfare Market Size,Quantum Warfare Market Share,Quantum Warfare Market Growth,Quantum Warfare Industry,Quantum-enhanced Military Technology,Quantum Warfare (QW) Market