header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De softwaremarkt voor zakelijke dienstverlening zal tegen 2032 1361,8 miljard dollar bereiken met een CAGR van 12,50%.

Oct 3, 2023 6:00 PM ET

Softwaremarkt voor zakelijke diensten verwacht opmerkelijke groei door implementatie van cloudgebaseerde platforms

Marktanalyse:

Volgens een recent rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor software voor zakelijke dienstverlening tegen 2032 USD 1361,8 miljard bereiken met een CAGR van 12,50%.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers uit de industrie die in het rapport over software voor zakelijke dienstverlening worden geprofileerd, zijn onder andere

  • Acumatica, Inc.
  • Deltek, Inc.
  • Epicor Software Corporation
  • Internationale Machines Corporation
  • Info
  • NetSuite Inc.
  • Microsoft
  • SAP
  • Oracle
  • TOTVS S.A.
  • Unit4, en

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12119

Reikwijdte van het rapport:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

530,7 miljard dollar

CAGR tijdens 2023-2032

12.50%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Markt Segmentatie:

De wereldwijde markt voor software voor zakelijke dienstverlening is onderverdeeld op basis van eindgebruik, bedrijfsgrootte, inzet, service en software.

Wat software betreft, zal financiën de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op het gebied van service zullen ondersteuning en onderhoud de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Inzet: on-premise zal de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

In bedrijfsomvang zullen grote ondernemingen de markt stimuleren tijdens de prognoseperiode.

Qua eindgebruik zal BFSI de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Drivers:

Inzet in verschillende overheidsinstellingen en bedrijven om de marktgroei te stimuleren:

In de loop van de projectieperiode zal de marktexpansie worden ondersteund door de invoering van bedrijfssoftware door verschillende bedrijven en overheidsorganisaties. De markt wordt gedreven door de voordelen die het biedt, zoals het verhogen van de winstgevendheid, het verlagen van de voorraadkosten en het verbeteren van de strategische besluitvorming om de marktpositie te verbeteren.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12119

Kansen:

Implementatie van cloudgebaseerde platforms biedt robuuste kansen:

Het gebruik van cloud-gebaseerde platformen in commerciële software en diensten kan aanzienlijke vooruitzichten bieden. Vanwege de lage kosten kunnen zelfs kleine & middelgrote organisaties deze technologie gebruiken. De behoefte aan zakelijke software & diensten neemt dus toe naarmate cloud-gebaseerde platforms worden gebruikt. Als gevolg hiervan zal de markt voor zakelijke software & diensten in de loop van de prognoseperiode zeer winstgevende groeivooruitzichten hebben als gevolg van de stijgende vraag naar deze producten. Gegevensback-up en -beveiliging en systeemverandering en -upgrade zijn twee diensten die worden aangeboden door cloud-gebaseerde software.

Beperkingen en uitdagingen:

Hoge licentiekosten zullen de markt beperken:

De hoge licentiekosten, hoge concurrentie, uitdagingen op het gebied van gegevensmigratie, hoge concurrentie, & veiligheid en bezorgdheid over gegevensprivacy kunnen fungeren als marktrestricties tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse:

Wereldwijd heeft de COVID-19 epidemie een effect gehad op tal van bedrijven. Om de snelle verspreiding van de epidemie te vertragen, hebben regeringen over de hele wereld strikte afsluitingsprocedures & en sociale segregatienormen ingevoerd. In de eerste fasen van de epidemie werden fabrieken over de hele wereld stilgelegd. Verder kan de economische neergang die volgde op de epidemie een aanzienlijke vertraging veroorzaken in de commerciële lancering van de elektronicasector. De ruggengraat van de technologieleveranciers, kleine & middelgrote bedrijven, heeft sinds het uitbreken van de pandemie in 2020 zijn inkomsten sterk zien dalen. Als gevolg van de onderbrekingen in de toeleveringsketen kregen marktdeelnemers te maken met verschillende problemen. Toen de afsluiting werd opgeheven, ging het echter geleidelijk beter.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/business-software-services-market-12119

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan kop Zakelijke dienstverlening softwaremarkt:

In 2022 werd deze markt aangevoerd door de Noord-Amerikaanse zakelijke markt (45,80%). Op het gebied van technische innovatie is Noord-Amerika wereldwijd koploper, met Silicon Valley in de VS als koploper. Door de overvloed aan IT-giganten en startups in dit gebied is er een grote vraag naar zakelijke softwarediensten om de creativiteit te bevorderen en het concurrentievermogen op peil te houden. Bovendien veroverde de Noord-Amerikaanse markt voor zakelijke softwarediensten in de VS het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het snelst groeide. De marktgroei in deze regio is te danken aan verschillende softwareleveranciers en de stijgende behoefte aan snelle datanetwerken. Bedrijven doen ook aanzienlijke investeringen in software & analytics-initiatieven in Noord-Amerika. Er zijn ook veel data-analisten, software-ingenieurs en computerwetenschappers in de regio die zich richten op bedrijfsoplossingen en -diensten.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor zakelijke dienstverlening:

Van 2023 tot 2032 zal de Aziatisch-Pacifische markt naar verwachting de snelste groei in CAGR te zien geven. Azië is een centrum voor productie, wat de vraag stimuleert naar softwarediensten die de logistiek, industriële automatisering en toeleveringsketens verbeteren. Bovendien groeide de Indiase markt voor zakelijke softwarediensten het snelst in de regio Azië-Stille Oceaan, terwijl de Chinese markt voor dergelijke diensten het grootste marktaandeel had. Japan, India, Taiwan, Australië, China, Zuid-Korea en andere Zuidoost-Aziatische landen maken deel uit van de markt in de regio Azië-Stille Oceaan.

Gerelateerde artikelen:

Hadoop Big Data Analytics-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

AI in de bouw marktonderzoeksrapport prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Global Business Services Software Market,Business Services Software Market Size,Business Services Software Market Share,Business Services Software Market Scope,Business Services Software Market Demand