header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dynamiek van de markt voor bouwnagels: Een uitgebreid overzicht | CAGR van 4,90%

Oct 3, 2023 5:00 PM ET

De omvang van demarkt voor bouwspijkers werd in 2022 geschat op USD 10,4 miljard. De sector van de bouwnagels zal naar verwachting groeien van USD 10,91 miljard in 2023 tot USD 15,99 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,90% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Stijgende vraag in de bouw:

De bouwsector bevindt zich al jaren in een opwaartse trend en de vraag naar bouwspijkers weerspiegelt deze groei. Nu de verstedelijking blijft toenemen en landen investeren in het verbeteren van hun infrastructuur, is de behoefte aan duurzame en betrouwbare bouwmaterialen nog nooit zo groot geweest. Bouwnagels, variërend van gewone nagels tot gespecialiseerde soorten zoals afwerknagels en daknagels, zijn essentieel voor het vastzetten van verschillende bouwonderdelen en zorgen voor structurele integriteit.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor bouwnagels is gesegmenteerd op basis van materiaal en toepassing.

Op basis van materiaal is de markt onderverdeeld in roestvrij staal, koolstofstaal en andere materialen. Het segment roestvrij staal zou het grootste marktaandeel hebben in 2022, vanwege de hoge betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit in termen van sterkte.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor bouwnagels onderverdeeld in houtbouw en betonbouw. Het segment houtbouw zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022, omdat de bezorgdheid over het milieu toeneemt.

Een voorbeeld van het rapport krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12285

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor constructienagels is, gebaseerd op de regio, onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor constructienagels bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor constructienagels in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor constructienagels bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor constructienagels werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De markt voor bouwnagels werd gestimuleerd door de levendige bouwactiviteit in de residentiële en commerciële sectoren. Het grote marktaandeel van de regio is het resultaat van de nadruk op de ontwikkeling van infrastructuur en verbouwingsprojecten en de aanwezigheid van gerenommeerde bouwbedrijven. In Noord-Amerika wordt verwacht dat de bouwsector voor energie en nutsvoorzieningen in 2023 zal groeien met 10,3% in reële termen.

Bovendien is de Europese markt tijdens de prognoseperiode blijven groeien. De vraag naar bouwspijkers wordt gestimuleerd door de behoefte aan energie-efficiënte gebouwen, renovatieprojecten en investeringen in infrastructuur. De marktgroei wordt verder ondersteund door de focus van de regio op milieuvriendelijke bouwmethoden en -materialen.

Bovendien wordt verwacht dat China tijdens de projectieperiode het snelst zal groeien. Vanwege de gunstige overheidsvoorschriften die investeringen in de bouwsector aanmoedigen, is het land uitgegroeid tot een van de meest veelbelovende markten in Azië-Pacific. Daarnaast zijn variabelen zoals bevolkingsexpansie, snelle verstedelijking en stijgende besteedbare inkomens cruciaal voor de ontwikkeling van de bouwsector in het land. Als gevolg hiervan zal de markt zich naar verwachting gedurende de verwachte periode ontwikkelen als gevolg van een toename van de bouwactiviteit in het land.

Verder is de rest van de wereldmarkt voor bouwspijkers onderverdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Nieuwe overheidsinitiatieven in Zuid-Afrika om meer te investeren in de infrastructuursector zullen naar verwachting de groei van de bouwsector in het land stimuleren, wat op zijn beurt de groei van de markt zal bevorderen.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12285

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor constructienagels- Simpson Strong-Tie; Grip-Rite; Shandong Oriental Cherry Hardware Group; Maze Nails; TITIBI; Pan Chem Corporation; JE-IL WIRE PRODUCTION; Duchesne; BECK Fastener Group; DEACERO

Meer gerelateerd rapport

Geïsoleerde Beton Vorm Marktomvang en Aandeel In 2023 Trend zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2023 – 2032)
Vinyl Vloeren Marktomvang en Aandeel In 2023 Trend zal nieuwe groeikansen genereren (2023 – 2032)
Outdoor Furniture Market Grootte en Aandeel In 2023 Trend zal genereren nieuwe groeikansen (2023 – 2032)
De markt voor aluminiumcomposietpanelen zal in 2023 door een trend nieuwe groeikansen creëren (2023 – 2032)
De markt voor waterzuiveringssystemen voor puntgebruik zal in 2023 door een trend nieuwe groeikansen creëren (2023 – 2032)
Decoratief Beton Marktomvang en Aandeel In 2023 Trend zal nieuwe groeikansen genereren (2023 – 2032)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Construction Nails,Construction Nails Market,Construction Nails Market Size