header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgrootte, aandeel, vraag, toepassingen, kansen en prognose voor cochleaire implantaten 2032

Oct 3, 2023 5:00 PM ET

Onderzoeksrapport over cochleaire implantaten per product (cochleaire implantaatsystemen en accessoires en upgrades), per type (unilateraal implantaat en bilaterale implantaten), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante centra, onderzoek en academische instellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Markt Overzicht

In het rapport ” Cochleaire implantaten marktinformatie per type, toepassing, kaliber, component en regio – prognose tot 2032″ van Market Research Future (MRFR) wordt benadrukt dat de markt in 2032 USD 3,3 miljard zal bedragen met een CAGR van 9,2%.

De recente toename van gehoorverlies wordt toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder hypoxie bij de geboorte, cerumeninslag, genetica, baarmoederinfecties, ototoxische medicijnen en andere. Deze patiënten kunnen baat hebben bij cochleaire implantaten, gehoorapparaten en andere ondersteunende technologie. Dankzij de uitstekende terugbetaling, minimaal invasieve procedures en technologische vooruitgang worden cochleaire implantaten steeds populairder. Cochleaire implantaten, elektronische chirurgische instrumenten, worden gebruikt ter vervanging van het binnenoor wanneer dit beschadigd is. In tegenstelling tot conventionele hoortoestellen helpen cochleaire implantaten geluidsimpulsen de hersenen te bereiken door om de beschadigde haarcellen van het slakkenhuis heen te navigeren. Patiënten met een matig tot ernstig gehoorverlies aan beide oren kunnen baat hebben bij deze implantaten.

De overheid en andere organisaties starten programma’s om onderzoek naar cochleaire implantaten te promoten. Daarnaast is audio-verbale therapie (AVT) vereist gedurende de eerste twee jaar na de implantatie om kinderen met cochleaire implantaten te helpen hun spraak-taalvaardigheden te ontwikkelen en hun auditieve informatieverwerking te verbeteren. De groeiende vraag naar minder invasieve chirurgische procedures zal de groei van de markt in de komende jaren stimuleren. Technologische verbeteringen en gunstige verzekeringsregels hebben het gebruik van dergelijke apparatuur aanzienlijk uitgebreid.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5256

Gehoorverlies is de laatste jaren een ernstig probleem en kan verschillende oorzaken hebben, waaronder erfelijke oorzaken, hypoxie bij de geboorte, prenatale infecties, cerumeninslag, ototoxische medicijnen en andere. De toename van de oudere bevolking, die een enorme patiëntenpool creëert, de opkomst van productaanpassing en de ontwikkeling van oplaadbare cochleaire implantaten zijn de belangrijkste factoren die de wereldwijde markt voor cochleaire implantaten stimuleren. De exorbitante prijs van het apparaat, problemen met cochleaire batterijen en beperkte uitgaven voor gezondheidszorg beperken echter de expansie van de markt. Aan de andere kant bieden de huidige ontwikkelingen in het creëren van creatieve geluidsprocessoren van de volgende generatie en groeiende potentiële markten winstgevende mogelijkheden voor marktexpansie.

Concurrentielandschap van de markt:

  • GAES Medica (Spanje)
  • Cochlear Ltd. (Australië)
  • MED-EI (Oostenrijk)
  • Microson S.A. (Spanje)
  • Widex (Denemarken)
  • William Demant Holding Group (Denemarken)
  • Advanced Bionics AG (Zwitserland),

Markt Segmentatie

Marktsegmentatie voor cochleaire implantaten op basis van type, unilateraal en bilateraal implantaat. De wereldwijde markt voor cochleaire implantaten is onderverdeeld in ziekenhuizen en klinieken, ambulante centra, onderzoekscentra en academische instellingen op basis van eindgebruikers. Volgens het product zijn het cochleair implantaatsysteem en accessoires, upgrades en andere marktsegmenten opgenomen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (83 pagina’s) over cochleaire implantaten: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cochlear-implants-market-5256

Regionaal inzicht

De markt voor cochleaire implantaten in Noord-Amerika zal zich tijdens de onderzoeksperiode naar verwachting ontwikkelen met een aanzienlijke CAGR. Dit wordt verklaard door de toenemende prevalentie van gehoorverlies, moderne technologie en de behoefte aan minder invasieve chirurgische methoden in het gebied. Door de beschikbaarheid van ultramoderne medische faciliteiten, overheidssteun voor de uitbreiding van de gezondheidszorg, een vergrijzende bevolking en een toename van de prevalentie van gehoorverlies bij ouderen en kinderen, heeft Europa het op één na grootste aandeel in de markt voor cochleaire implantaten. De ontwikkeling van technologie en de opening van nieuwe faciliteiten in de Europese Unie zijn verantwoordelijk voor de marktexpansie in dit gebied.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Mammografie Marktonderzoeksrapport Informatie Per Type (Screening Mammografie en Diagnostische Mammografie), Per Technologie (2D Technologie, 3D Technologie, en Combinatie Technologie), Per Product (Digitale Systemen, Analoge Systemen, Borst Tomosynthese, Filmscherm Systemen, en Anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Gespecialiseerde Klinieken, Onderzoeksinstituten, Diagnostische Centra, en Anderen) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Bronchoscopes Market Research Report Information, per type (starre bronchoscopen, flexibele bronchoscopen), toepassing (diagnose (onderzoek, weefselmonster voor biopsie), chirurgische ingreep), eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, diagnostische centra) – prognose tot 2030

Coronaire Stent Market Research Report Information per producttype (Bare-Balloon-Expandable Stents, Drug-Eluting Stents en Bio Absorbable Stents), per toedieningswijze (Balloon-Expandable Stents en Self-Expanding Stents), per materiaal (Metallic Stents, Cobalt Chromium, Platina-chroom, nikkel-titanium en roestvrij staal), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, hartcentra en ambulante chirurgische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cochlear Implants Market,Cochlear Implants Market Size,Cochlear Implants Market Share,Cochlear Implants Market Trend,Cochlear Implants Market Growth,Cochlear Implants Market Analysis,Cochlear Implants Market Future,Cochlear Implants Market Deemand,Cochlear Implants Market Research,Cochlear Implants Market Report,Cochlear Implants Market Research Report