header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van ePharmacy zal tegen 2030 naar verwachting een waarde van USD 150,29 miljard overschrijden en groeien met een CAGR van 12,50%.

Oct 4, 2023 7:24 PM ET

ePharmacy Market Research Report Information Per Drug Type (Prescription Drugs, en Over the Counter (OTC) Drugs), Per Operating Platform (App en Website), Per Business Model (Apotheek en Direct), En Per Regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

De omvang van de ePharmacy-markt zal naar verwachting groeien van 74,13 miljard dollar in 2023 tot 150,29 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 12,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

E-recepten in ziekenhuizen en andere zorginstellingen en het stijgende aantal internetgebruikers dragen allemaal bij aan de expansie van de e-apotheeksector. Het belangrijkste voordeel van elektronische recepten is dat ze het gemakkelijk maken om online geneesmiddelen te verkrijgen zonder het comfort van je eigen huis te verlaten; het enige wat je hoeft te doen is je recept in te dienen op de website van de e-apotheek. Het toenemende gebruik van e-recepten heeft het daarom gemakkelijker en sneller gemaakt om online recepten in te dienen.

Door recepten elektronisch door te geven, in plaats van met de hand, helpt het “e-recepten” systeem zorgverleners om hun papieren voetafdruk te verkleinen. Om ervoor te zorgen dat hun patiënten hun medicijnen snel krijgen, geven artsen steeds vaker de voorkeur aan elektronische recepten. Onder andere het Verenigd Koninkrijk richt zich meer op het uitbreiden van het gebruik van elektronische recepten. Een stijgende internetpenetratie, een toename van het aantal internetvaardige klanten en verbeteringen in de digitalisering van de medische zorg zijn allemaal factoren die bijdragen aan de expansie van deze sector.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6615

Klanten die ervoor kiezen om online te winkelen vanwege het gemak dragen ook bij aan de stijging. De uitbreiding van e-commerce in de gezondheidszorg en digitale toepassingen zullen naar verwachting de algehele expansie stimuleren. India is een van de landen die de strijd tegen de verspreiding van COVID-19 gebruikt als springplank om een robuustere infrastructuur voor gezondheidszorg te creëren. De uitbreiding van de gezondheidszorgmarkt kan worden geholpen door de inspanningen van de overheid om het systeem als geheel te verbeteren.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste bedrijven op de markt van ePharmacy zijn 3M, Braun Melsungen AG, Baxter International INC, Smith & Nephew Plc, Cardinal Health, Coloplast Corp., ConvaTec Group Plc, Integra Lifesciences Holdings Corporation, Mölnlycke Health Care AB, Avery Dennison Corporation en Hyphens Pharma International Limited.

Marktsegmentatie

De marktsegmenten van ePharmacy, gebaseerd op het type geneesmiddel, omvatten geneesmiddelen op recept en vrij verkrijgbare geneesmiddelen (OTC).

De ePharmacy-marktgegevens zijn onderverdeeld naar besturingsplatform in app en website.

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor e-apotheek was in 2022 USD 30,18 miljard waard en zal naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR tijdens de studieperiode, als gevolg van de afhankelijkheid van het grote publiek van online levering van verbruiksgoederen zoals vitaminen, voedingssupplementen en cosmetica, wat naar verwachting een positieve invloed zal hebben op de trends op de markt voor e-apotheek.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (148 pagina’s) over ePharmacy: https://www.marketresearchfuture.com/reports/epharmacy-market-6615

Vanwege de voordelige prijzen die door de belangrijkste marktspelers worden aangeboden, heeft de Europese markt voor ePharmacie het op één na grootste marktaandeel. De expansie van de markt wordt gestimuleerd door de aanzienlijke aanwezigheid van biotechbedrijven. Grote Europese bedrijven richten zich steeds meer op het implementeren van op AI gebaseerde analytische tools om de operationele efficiëntie te verbeteren, wat ook van vitaal belang is voor de groei van de markt. Verder had de Duitse ePharmacy-markt het grootste marktaandeel, terwijl de Britse ePharmacy-markt het snelst groeide in de Europese regio.

De ePharmacy-markt in Azië en de Stille Oceaan zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR van 2023 tot 2030, als gevolg van de toetreding van grote spelers in de sector, stijgende uitgaven voor IT in de gezondheidszorg, zich ontwikkelende infrastructuur in de gezondheidszorg, stijgende internetpenetratie en een groter gebruik van e-commerce websites. Bovendien had de Chinese ePharmacy-markt het grootste marktaandeel, terwijl de ePharmacy-markt in het Indiase koninkrijk het snelst groeide.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Diabetesmonitoren marktonderzoeksrapport per monster, type, eindgebruikers – voorspelling tot 2032

Stereotactische Chirurgische Apparaten Marktonderzoeksrapport Informatie, Per Producttype, Toepassing en Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Intraveneus immunoglobuline (IVIg) marktonderzoek rapport informatie per type, toepassing en regio – marktvoorspelling tot 2030

Hemofiliebehandeling marktonderzoeksrapport informatie per type, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportTandheelkundige Apparatuur Markt Informatie per Product, Behandeling, Eindgebruiker – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  ePharmacy Market,ePharmacy Market Size,ePharmacy Market Share,ePharmacy Market Insights,ePharmacy Market Growth,ePharmacy Market Trends,ePharmacy Market Outlook,ePharmacy Market Overview,ePharmacy Market Research,ePharmacy Market Report