header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van in-vitrofertilisatie zal tegen 2030 naar verwachting een waarde van USD 34,9 miljard overschrijden en groeien met een CAGR van 5,7%.

Oct 4, 2023 4:00 PM ET

In Vitro Fertilization Market Research Report Information Per Type (Intra-uteriene Inseminatie, Intracytoplasmatische Sperma Injectie, ivf met behulp van donoreieren), Per Apparaat (Beeldvormingssystemen, Sperma Separatie Systeem, Ovum Aspiratie Pomp, Micromanipulator, Cryosysteem), op reagentia (Embryokweekmedia, Cryopreservatiemedia, Spermverwerkingsmedia, Ovumverwerkingsmedia), op eindgebruikers (Klinische onderzoeksinstellingen, Vruchtbaarheidsklinieken, Ziekenhuizen) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor in-vitrofertilisatie van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 5,7% laten zien en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 34,9 miljard vertegenwoordigen.

In Vitro Fertilisatie (IVF) heeft een revolutie teweeggebracht in de voortplantingsgeneeskunde en biedt hoop aan miljoenen koppels wereldwijd die worstelen met onvruchtbaarheid. Deze geassisteerde voortplantingstechnologie heeft in de loop der jaren opmerkelijke vooruitgang geboekt, waardoor het een bloeiende markt is geworden in de gezondheidszorg. In dit artikel gaan we dieper in op de dynamiek van de In Vitro Fertilisatie-markt en onderzoeken we de drijvende krachten achter de groei, de uitdagingen en de vooruitzichten voor de toekomst.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2289

De medische wereld heeft deze problemen erkend als een primaire zorg en heeft geprobeerd oplossingen te bieden. De kans op onvruchtbaarheid en andere complicaties bij zwangerschap neemt toe naarmate zwangerschappen worden uitgesteld. De aanwezigheid van geschikte regelgevende kaders heeft de groei en ontwikkeling van de sector van het embryokweekmedium en andere geassisteerde voortplantingsmethoden vergemakkelijkt. Toch heeft de verspreiding van deze technologieën in economisch achtergestelde landen een meer geleidelijk tempo laten zien.

Segmentatie

De marktsegmenten van in-vitrofertilisatie op basis van type omvatten intra-uteriene inseminatie, intracytoplasmatische sperma-injectie en ivf met donoreicellen.

De segmentatie van de in-vitrofertilisatiemarkt op basis van apparaten omvat beeldvormingssystemen, spermascheidingssystemen, eicelaspiratiepompen, micromanipulatoren en cryosystemen.

De gegevens van de in-vitrofertilisatiemarkt zijn onderverdeeld naar reagentia in media voor embryokweek, media voor cryobewaring, media voor spermabewerking en media voor eicelverwerking.

Op basis van eindgebruikers is de in-vitrofertilisatie-industrie onderverdeeld in klinische onderzoeksinstellingen, vruchtbaarheidsklinieken en ziekenhuizen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Cooper Surgical Fertility, Cook Medical, Oxford Gene Technology, Merck KGaA, INVO Bioscience, Thermo Fisher Scientific, Genea Limited, Irvine Scientific, Vitrolife, GENEA BIOMEDIX.

Regionale analyse

De in-vitrofertilisatiemarkt in Noord-Amerika zal zich tijdens de analyseperiode (2023-2030) naar verwachting ontwikkelen met een gezonde CAGR. Het dalende geboortecijfer heeft te maken met verschillende sociaaleconomische factoren in het gebied.

Dankzij geavanceerde behandelingsfaciliteiten, overheidssteun voor de uitbreiding van in-vitrofertilisatie en gekwalificeerde en ervaren docenten heeft Europa het op één na grootste marktaandeel in de in-vitrofertilisatie-industrie. Bovendien behield de Duitse markt voor in-vitrofertilisatie het grootste marktaandeel, terwijl het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende markt in Europa was.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over in-vitrofertilisatie:https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-vitro-fertilization-market-2289

Van 2022 tot 2030 zal de markt voor in-vitrofertilisatie in Azië-Pacific naar verwachting groeien met het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR). Dit komt door de razendsnelle opkomst van internationale patiënten die een IVF-behandeling zoeken in de regio. De in-vitrofertilisatiemarkt was ook de grootste in China.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

OnderzoeksrapportMondverzorging Marktinformatie Per Product (Tandenborstel, Tandpasta, Mondwater, Overige) Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd, Niet-Winkelgebaseerd)- Voorspelling 2030

Smart Insulin Pens Market Research Report Informatie per producttype (Connecting Device en Smart Pen), per eindgebruiker (Ziekenhuis/Retail apotheken en Online), en per regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor antischimmelbehandeling per geneesmiddelenklasse (azolen, pyrimidines, echinocandines, polyenen, allylamines en andere), per therapeutische indicatie (systemisch, candidiasis, coccidioidomycose, cryptokokkose en profylactisch), per ziekteverwekker (candida, Aspergillus, Cryptococcus, Coccidioides Immitis, Zygomyceten, Trichophyton en anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen, dermatologische klinieken en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Microarray analyse marktinzichten en trends per type (DNA-microarray, eiwitmicroarray), toepassing (onderzoek, genotypering, forensisch), producttype (reagentia, primers, buffers), eindgebruiker (farmaceutica, biotechnologie)-voorspelling tot 2030

Analyse van de omvang en trends vande markt voor genetische tests per type (voorgeschreven genetische tests en direct-to-consumer genetische tests), methode (moleculaire genetische tests/ DNA-tests, chromosomale genetische tests en biochemische genetische tests), toepassing (reproductieve gezondheid (screening bij pasgeborenen, prenatale screening en dragerschapsscreening), kankerscreening (erfelijke kanker, borstkanker, eierstokkanker en darmkanker), voorouders, voorspellende en presymptomatische tests en andere) – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  In Vitro Fertilization Market,In Vitro Fertilization Market Size,In Vitro Fertilization Market Share,In Vitro Fertilization Market Trends,In Vitro Fertilization Market Growth