header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Clean Beauty marktgroei verwacht in de toekomst van 2023-2032 | L’Oreal S.A, Clean Cosmetics, Estée Lauder

Oct 5, 2023 11:00 PM ET

Overzicht van de markt voor schone schoonheid

In 2022 werd de omvang van de Clean Beauty-markt geschat op USD 6,32 miljard. Tijdens de projectieperiode (2023 – 2032) zal de markt voor schone schoonheid naar verwachting toenemen van 7,11 miljard dollar in 2023 tot 34,8 miljard dollar, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,62%. De babyboomgeneratie – degenen die geboren zijn tussen 1946 en 1964 – is pas onlangs in groten getale met pensioen gegaan, waardoor hun arbeidsparticipatie de afgelopen acht tot tien jaar is gedaald. Als gevolg hiervan is het aantal werkende vrouwen gestegen, waardoor de vraag naar schone cosmeticaproducten verder zal toenemen.

Het toenemende aantal werkende vrouwen in verschillende leeftijdsgroepen en gebieden heeft geleid tot een toename in het gebruik van schone schoonheidsproducten, wat weer heeft geleid tot een stijging van de verkoop en uiteindelijk heeft bijgedragen aan de uitbreiding van de markt. De arbeidsmarkt onderging een grote verschuiving als gevolg van de enorme toename van de arbeidsparticipatie van vrouwen in de tweede helft van de 20e eeuw. De totale arbeidsmarktparticipatie van vrouwen nam dramatisch toe van de jaren 1960 tot 1980 en daalde in de jaren 1990. Aan het begin van de eenentwintigste eeuw begon de arbeidsparticipatie van vrouwen geleidelijk af te nemen en bereikte in 2015 een dieptepunt van 56,7%.

De arbeidsparticipatie van vrouwen heeft in de loop der tijd een aantal belangrijke veranderingen ondergaan. Vrouwen volgen nu bijvoorbeeld vaker hoger onderwijs dan mannen, waardoor ze meer kans maken op een voltijdse baan, het hele jaar door. Tegenwoordig werken er aanzienlijk meer vrouwen met kinderen. Bovendien zijn de lonen van vrouwen in de loop der tijd gestegen ten opzichte van die van mannen, waardoor meer mensen een betere levensstijl aannemen en schone producten kunnen kopen.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11976

clean beauty products market

De belangrijkste bedrijven op de Clean Beauty markt zijn

L’Oreal S.A

Schone Cosmetica

Estée Lauder

Inika Organic Australië

Avon

The Honest Company, Inc.

Zuii Organic

RMS Beauty

Sap Schoonheid

Ere Perez

Segmentatie

Op basis van producttype is de Clean Beauty markt onderverdeeld in gezichtsverzorging, huidverzorging, lipverzorging, geuren, haarverzorging, nagelverzorging en tandverzorging. In 2022 had de huidverzorgingssectie het leeuwendeel in handen.

Poeder, vloeistof en gel maken deel uit van de segmentatie van de markt voor schone schoonheid op basis van vorm. In 2022 had de poedercategorie het leeuwendeel.

Gen X, Gen Z, millennials en babyboomers zijn allemaal opgenomen in de segmentatie van de markt voor schone schoonheid op basis van consumentengroep. In 2022 had de millennial-demografie het grootste deel van de markt in handen.

Mannen, vrouwen en kinderen zijn allemaal opgenomen in de segmentatie van de markt voor schone schoonheid. In 2022 had de vrouwencategorie het grootste deel van de markt in handen.

Volgens het distributiekanaal is de Clean Beauty-markt onderverdeeld in supermarkten en hypermarkten, buurtwinkels, speciaalzaken, internetwinkels en overige. Met een omzetaandeel van bijna 40% in 2032, leidde de gespecialiseerde detailhandel de verkoop van de Clean Beauty Market in de verwachte periode.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/clean-beauty-market-11976

Regionale analyse

De markt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld op basis van regio. In 2032 was de Clean Beauty-markt in Noord-Amerika 8,42 miljard dollar waard en tijdens de onderzoeksperiode zal deze markt naar verwachting groeien met een CAGR van 11,24%. Gedurende de verwachte periode zal Noord-Amerika naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in de sector van schone schoonheid. Dit is grotendeels te danken aan de toenemende innovatie door toonaangevende bedrijven in deze regio. Daarnaast had de Clean Beauty-markt in de VS het grootste marktaandeel, terwijl de Clean Beauty-markt in Mexico de snelste groei kende in de Noord-Amerikaanse regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport overde markt voor schoonheidsspecialisten: Informatie per type (Haarverzorgingsgereedschap (stijltangen & Platte strijkijzers, krultangen, haardrogers en andere), Scheermesjes, Trimmers, Borstels & Kammen, Manicure & Pedicure Gereedschap, Nagelvijl, Nagelknipper, Cuticle Pusher & Nipper en anderen), per eindgebruik (huishoudelijk en commercieel), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd (online/ e-commerce)) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapportover de markt voor schoonheidsproducten op basis van kruiden: Informatie per product (huidverzorging, haarverzorging, geur en andere), per eindgebruiker (mannen en vrouwen), per distributiekanaal (hypermarkten, apotheken, drogisterijen, e-commerce en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Organic Beauty and Personal Care Ingredients Market Research Report Informatie per Plant Type (Aloë Vera, Avocado, Roos, Lavendel, Jojoba, Rozemarijn, Neem en anderen), Ingrediënt Type (Groenten, Kruiden, Natuurlijke Oliën, Algen, Mineralen & Vitaminen en anderen), Toepassing (Reinigen, Exfoliëren, Hydrateren, UV-bescherming, Anti-aging, Multifunctioneel en anderen) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Forecast tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Clean Beauty Market,Clean Beauty,Clean Beauty Industry,Clean Beauty Market Size,Clean Beauty Market Share,Global Clean Beauty Market,Clean Beauty Market Forecast,Clean Beauty Market Demand,Clean Beauty Market Trends,Clean Beauty Market Growth,Clean Beauty Market Analysis