header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De batterijmarkt voor elektrische voertuigen zal tegen 2032 USD 192,55 miljard aanraken, met een CAGR van 33,60%.

Oct 5, 2023 1:01 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Electric Vehicle Battery Market Information by Battery Type, Vehicle Technology, End Market, and Region – Forecast till 2032, zal de markt voor elektrische voertuigbatterijen tegen 2032 een waarde bereiken van 192,55 miljard dollar, een stijging ten opzichte van de 18,97 miljard dollar in 2023, met een snelheid van 33,60% tijdens de onderzoeksperiode (2023 tot 2032).

De batterij van een elektrisch voertuig is de belangrijkste component. Door middel van een elektrochemische reactie zet een batterij chemische energie om in elektrische energie. De beweging van elektronen van het ene materiaal naar het andere in een elektronisch circuit wordt een elektrochemische reactie genoemd. De batterij wordt vaak zo gebouwd dat hij voldoet aan de behoeften van de motor(en) en het laadsysteem die een elektrisch voertuig nodig heeft. Om de juiste spanning voor aandrijving te produceren, bestaat een typisch EV-batterijpak uit blokken van 18-30 parallelle cellen die in serie zijn geschakeld.

Ontvang de gratis PDF-brochure op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4810

Concurrentielandschap van de markt:

  • Automotive Energy Supply Corporation (Japan)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • BYD Company Limited (China)
  • Quallion (VS)
  • LG Chem Ltd (Zuid-Korea)

Drijfveren voor de markt:

Autofabrikanten concentreren zich momenteel op de ontwikkeling van geavanceerde elektrische voertuigsystemen, zoals batterijen en kleinere motoren, die naar verwachting minder uitstoot zullen hebben tegen vergelijkbaar lagere kosten. Lithium-nikkel-mangaan-kobalt-oxide (NMC) is momenteel het favoriete materiaal voor batterijen in elektrische voertuigen. Daarnaast behoren de Tesla Model X, S en 3 tot de elektrische voertuigen in de Verenigde Staten die lithium-nikkel-kobalt-aluminiumoxide (NCA) gebruiken.

Ter illustratie van het bovenstaande kondigden Stellantis N.V. en Lyten, Inc. in mei 2023 aan dat Stellantis Ventures, het zakelijke durfkapitaalfonds van Stellantis, in Lyten had geïnvesteerd om de commercialisering van 3D grafeenapplicaties van Lyten voor de mobiliteitsindustrie te versnellen, waaronder de LytCellTM Lithium-Zwavel EV-batterij, lichtgewicht composieten en nieuwe on-board sensing. Met het doel om de transportindustrie koolstofvrij te maken, zal Lyten, een pionier op het gebied van driedimensionaal (3D) grafeen, gebruik maken van de uitzonderlijke aanpasbaarheid van het materiaal om de prestaties van voertuigen en de klantervaring te verbeteren.

Bovendien moedigen overheden van over de hele wereld de aankoop van elektrische voertuigen aan door belastingvoordelen en andere voordelen aan te bieden. Bovendien sluiten enkele nationale overheden, waaronder die in China, Japan en India, elektrische voertuigen uit van het betalen van tol op snelwegen. De Indiase regering stelt bijvoorbeeld voor om de goederen- en dienstenbelasting (GST) op elektrische voertuigen te verlagen van 5% naar 12% om de overstap naar elektrische voertuigen te versnellen.

Op vergelijkbare wijze heeft de regering van Zuid-Korea gezegd dat ze belastingvoordelen en subsidies ter waarde van 900 miljoen dollar zal toekennen voor de ontwikkeling en aankoop van elektrische en brandstofcelvoertuigen. Een van de belangrijkste redenen voor de sterke vraag naar elektrische voertuigen wereldwijd is dus de toename van overheidssteun voor de ontwikkeling en aankoop ervan in de vorm van belastingvoordelen, subsidies en stimuleringsmaatregelen. Dit zal naar verwachting een lucratieve kans genereren voor het marktaandeel van EV-batterijen in de voorspellingsperiode.

Beperkingen in de markt:

China levert 75% van alle lithium-ionbatterijen ter wereld, 70% van de kathodeproductiecapaciteit en 85% van de anodeproductiecapaciteit. Daarnaast is Europa verantwoordelijk voor ruwweg een kwart van de assemblage in de wereld, hoewel het slechts een kleine toeleveringsketen heeft, waarvan de kobaltverwerking 20% uitmaakt. Daarnaast zijn de economieën van Zuid-Korea en Japan goed voor grote delen van de toeleveringsketen stroomafwaarts van de verwerking van grondstoffen, vooral in de zeer geavanceerde fabricage van kathode- en anodemateriaal.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicles-battery-market-4810

De sterke stijging van de verkoop van elektrische voertuigen na de pandemie zette het uithoudingsvermogen van de toeleveringsketens onder druk. Verwacht wordt dat tijdens COVID-19 batterijproductiefaciliteiten zullen sluiten en politieke spanningen tussen economieën die betrokken zijn bij de toeleveringsketen van batterijen kunnen leiden tot een tekort aan grondstoffen en de marktexpansie nog meer beperken.

Markt Segmentatie

De categorieën lithium-ionbatterijen, nikkelhybridebatterijen en loodzuurbatterijen vormen de marktsegmentatie voor batterijen voor elektrische voertuigen.

Plug-in hybride voertuigen, batterij-elektrische voertuigen en hybride elektrische voertuigen zijn de soorten voertuigtechnologieën.

De eindgebruikers op de markt zijn aftermarkets en OEMS.

Regionaal inzicht

In het licht van het stijgende aantal mensen dat elektrische voertuigen gebruikt, zal de Aziatisch-Pacifische markt voor batterijen voor elektrische voertuigen de komende jaren de leiding nemen. Daarnaast is het waarschijnlijk dat in de verwachte periode de nadruk van de overheid op de conversie van twee- en driewielers naar elektrische voertuigen de vraag zal stimuleren en de marktexpansie in deze regio zal versnellen.

Segmentatie van de markt voor batterijen voor elektrische voertuigen

Vooruitzichten EV-batterij markttype

  • Lithium-ion batterij
  • Nikkel Hybride Batterij
  • Loodzuur accu

EV batterij markt Vooruitzichten voertuigtechnologie

  • Plug-In hybride voertuigen Elektrische voertuigen
  • Batterij elektrische voertuigen
  • Hybride elektrische voertuigen

Eindvooruitzichten EV-markt voor batterijen

  • Aftermarkets
  • OEMS

Lees meer waardevolle inzichten van MRFR:

Overhead console marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

markt voor ac gelijkstroomomvormers voor automobieltoepassingen

Automotive Stamping marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Vacuümtruck marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor audiosystemen voor in de auto – Wereldwijde prognose tot 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Vehicle Battery market,Electric Vehicle Battery market Size,Electric Vehicle Battery market Share,Electric Vehicle Battery market Trends,Electric Vehicle Battery market Scope