header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor additieve productiemachines zal tegen 2032 75,56 miljard dollar bereiken

Oct 5, 2023 4:14 PM ET

Additive Manufacturing Machines Industrie Overzicht:

De studiedocumenten van MRFR stellen dat de Additive Manufacturing Machines Market Research Report Information by Technology, End Use, Application, and Region – Forecast Till 2032, de Additive Manufacturing Machines markt naar verwachting aanzienlijk zal uitbreiden tijdens de evaluatieperiode van 2022 tot 2032 met een aanzienlijke CAGR van nauw 18,50%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de wereldwijde markt van de stijgende inkomsten gegevens, die waarschijnlijk een markt van USD 75,56 miljard tegen het einde van 2032 zal bereiken. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna 13,84 miljard dollar.

De markt voor Additive Manufacturing Machines is recentelijk vooruitgegaan. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de vraag naar complexe en lichtgewicht onderdelen. Bovendien wordt de toenemende vooruitgang in materialen en software ook beschouwd als een van de vitale parameters die de ontwikkeling van de wereldwijde markt bevorderen.

Analyse van de concurrentie

  • DMG MORI Co, Ltd.
  • Voxeljet AG
  • Mazak Corporation
  • Optomec
  • Matsuura machinepark
  • SLM SOLUTIONS GROEP AG
  • Stratasys Ltd
  • Okuma Amerika
  • Eplus3D
  • Fabrisonic


Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12188

Drijfveren voor de markt

De markt voor Additive Manufacturing Machines is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de vraag naar complexe en lichtgewicht onderdelen. Bovendien wordt de toenemende vooruitgang in materialen en software ook beschouwd als een van de vitale parameters die de ontwikkeling van de wereldmarkt bevorderen.

Beperkingen van de markt

Integendeel, verschillende aspecten kunnen de uitbreiding van de wereldwijde markt voor Additive Manufacturing Machines schaden. Een van de belangrijkste beperkingen die de groei van de markt in de weg staan, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over demarkt voor Additive Manufacturing Machines :

https://www.marketresearchfuture.com/reports/additive-manufacturing-machine-market-12188

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor additive manufacturing machines is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van toepassing, technologie, eindgebruiker en regio.

Op basis van de technologie wordt de wereldwijde markt voor additieve productiemachines opgesplitst in polyJet, selectieve absorptie fusie (SAF), stereolithografie, gesmolten afzetting modellering (FDM) en anderen.

Op basis van de toepassingsgebieden is de wereldwijde markt voor additive manufacturing machines onderverdeeld in composietgereedschap, productie en rapid prototyping.

Op basis van de eindgebruikers is de wereldwijde markt voor additive manufacturing machines onderverdeeld in gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart, defensie, consumentenproducten, auto’s en andere.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12188

Regionale analyse

De studie biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De studiedocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio in 2022 de eerste positie in de markt voor Additive Manufacturing Machines heeft veroverd en naar verwachting een aanzienlijke CAGR-groei zal vertonen tijdens de onderzoeksperiode. Het gebied wordt erkend voor dynamische ontwikkeling bijdragers zoals Mexico, Canada en de VS. Het primaire aspect stimuleren van de ontwikkeling van de regionale Additive Manufacturing Machines markt is het aanzienlijke aantal belangrijke spelers die actief zijn in de regio. Bovendien worden de toenemende investeringen in productietechnologieën ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de regionale markt bevorderen. Daarnaast wordt verwacht dat de groeiende vraag naar 3D printers en industriële additive manufacturing systemen in verschillende sectoren een positieve invloed zal hebben op de groei van de regionale markt in de komende jaren. Landen zoals de VS hebben in 2021 veel geïnvesteerd in additieve productietechnologie. Het land investeerde M USD en M USD in 2022, volgens de Association for Manufacturing Technology.

De Europese regio zal naar schatting de tweede positie innemen op de markt voor Additive Manufacturing Machines in de beoordelingsperiode. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale markt voor Additive Manufacturing Machines stimuleert, is de omarming van het potentieel van 3D-printtechnologie. Met de nadruk op innovatie en industriële transformatie investeren de Europese landen veel in additive manufacturing, wat het gebruik van geavanceerde machines stimuleert. Bovendien wordt de ontwikkeling van de regionale markt gestimuleerd door toepassingen in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie, de medische hulpmiddelen en de gereedschapsindustrie, in combinatie met ondersteunende overheidsinitiatieven en samenwerkingsverbanden tussen onderzoeksinstellingen en industriële spelers.

De regio Azië-Pacific zal van 2023 tot 2032 aanzienlijk groeien op de markt voor Additive Manufacturing Machines. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale Additive Manufacturing Machines markt stimuleert is de snelle industrialisatie en technologische vooruitgang in opkomende landen. De regio groeit uit tot een productiehub, met een stijgende adoptie van printtechnologie in verschillende sectoren. Overheidsinitiatieven stimuleren verder de ontwikkeling van de regionale markt, de aanwezigheid van een grote consumentenbasis en investeringen in onderzoek & ontwikkeling.

Gerelateerde rapporten:

Abrasive Waterjet Cutting Machine Market Research Report: Informatie per type, toepassing, industrie en regio -Market

Onderzoeksrapport overde markt voor spuitgietmachines Informatie per type, per klemkracht, per materiaal, per eindgebruik en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

CNC-machine marktonderzoek rapport informatie per type, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

OverMarket Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Additive Manufacturing Machines Industry trends,Additive Manufacturing Machines Industry scope,Additive Manufacturing Machines Industry growth,Additive Manufacturing Machines Industry forecast,Additive Manufacturing Machines Industry analysis,Additive Manufacturing Machines Industry demands,Additive Manufacturing Machines Industry overview