header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biscuits zal tegen 2030 172,3 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 5,90 procent en een prognose voor 2022-2030

Oct 5, 2023 1:24 PM ET

Wereldwijd marktoverzicht koekjes:

De wereldwijde koekjesmarkt laat een opmerkelijke omzetgroei zien in de toekomst. De groeiende populariteit van gemaksvoedsel zou de uitbreiding van de koekjesmarkt stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde koekjesmarkt naar verwachting zal groeien van 115,3 miljard dollar in 2022 tot 172,3 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 5,90% tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

Koekjes zijn populair bij consumenten die kant-en-klare snacks willen kopen. Wereldwijd is er sprake van een constante groei door de stijgende vraag naar gemakkelijke voedingsproducten. Het is duidelijk geworden dat klanten zich aangetrokken voelen tot snacks die zowel lekker zijn als gemak toevoegen aan hun dagelijkse routines. Verschillende soorten koekjes, met een verbeterde voedingswaarde en digestief, zullen naar verwachting een opmerkelijke vraag ervaren in de beoordelingsperiode.

Daarnaast stimuleert de stijgende voorkeur voor voorverpakte bakkerijproducten onder de gezondheidsbewuste bevolking de vraag naar koekjes, waardoor de markt wordt gestimuleerd. De intensieve productinnovatie en marketingcampagnes van de spelers in de sector zullen de markt ook helpen groeien. Deze groei is te danken aan de groeiende voorkeur voor gemaksvoeding onder de gezondheidsbewuste bevolking.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1918

Biscuits Market

De stijgende populariteit van snacks voor thuisgebruik, in combinatie met de intensieve productinnovatie en marketingcampagnes van de bedrijven, onderbouwt de omvang van de koekjesmarkt. Omgekeerd vormen de hoge kosten van grondstoffen een uitdaging voor de fabrikanten van koekjes. Niettemin proberen fabrikanten naar verluidt te voldoen aan de eisen van gezondheidsbewuste, gewichtsbewuste en waardebewuste consumenten, wat de groei van de markt in de komende periode zou ondersteunen.

Wereldwijde koekjesmarkt – Segmentaties:

De koekjesmarkt is gesegmenteerd op basis van type, distributiekanaal en regio. Per type is de markt onderverdeeld in crackers, hartige koekjes, zoete koekjes en andere. Per distributiekanaal is de koekjesmarkt onderverdeeld in onafhankelijke bakkerijen, online kanalen, buurtwinkels, supermarkten en andere. Het inzicht in de koekjesmarkt omvat Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde koekjesmarkt – Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de wereldwijde koekjesmarkt. Canada en de VS zullen de grootste bijdrage leveren aan de groei van de markt, vooral vanwege hun geavanceerde technologie, de acceptatie van kant-en-klaarmaaltijden in de supermarkt en de aanwezigheid van grote industriële spelers in de regio, wat resulteert in een hoog concurrentieniveau. De toenemende voorkeur voor kant-en-klaarmaaltijden is een belangrijke drijfveer op de koekjesmarkt.

Wereldwijde koekjesmarkt – concurrerende landschappen:

De koekjesmarkt is zeer competitief en wordt grotendeels gedreven door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Om een groter marktaandeel te verwerven, blijven fusies & overnames, samenwerking, expansie en productlanceringen populaire trends voor spelers in de sector. Gezien de stijgende vraag naar clean-label producten, ontwikkelen spelers steeds vaker koekjes met plantaardige ingrediënten. Ze investeren aanzienlijk in productontwikkeling en breiden hun wereldwijde aanwezigheid uit.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/biscuits-market-1918

Grote spelers:

Toonaangevende spelers op de koekjesmarkt zijn onder andere Danone Group, Burtons Foods Ltd., Jiashili Group, MARS, Kraft Foods, Kellogg, Mondelez International, McVities, Nestle, Thomas Tunnock Limited, United Biscuits, UniPresident en Want Want Group.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

17 apr, 2023 – Parle Products, een Indiase multinational in de voedingsmiddelenindustrie, kondigde aan dat het van plan is om uit te breiden naar de markt in het Midden-Oosten met zijn assortiment premium koekjes. De Indiase koekjesgigant wil inspelen op de premiumiseringstrends in het Midden-Oosten vanwege de hogere koopkracht en vraag van consumenten naar haar Platina-assortiment. Parle gelooft dat de demografie in het Midden-Oosten nu gunstig is voor het premium koekjesmerk Platina, dat bestaat uit verschillende productlijnen en haar meer mainstream merken.

Gerelateerde rapporten:

Savory Biscuits Market Research Report Informatie per categorie (Glutenvrij en Conventioneel), per ingrediënt (Tarwe, Haver, Gierst, Meergranen, en anderen), per distributiekanaal (Winkelbasis (Supermarkt, Hypermarkt, Gemakswinkels, en anderen) en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2027

OnderzoeksrapportGebakken Voedingsmiddelen Informatie per Type Gebakken bakkerijproducten (cake & gebak, brood & broodjes, donuts, koekjes, en anderen), Distributiekanaal (Food service en Food retail), per regio – Prognose tot 2030

OnderzoeksrapportBakkerijproducten Markt Informatie Per Product Type (Brood, Gebak &, Koekjes & Koekjes, Bagels, Donuts, Pizza & Pizzakorst, Taarten & en Brownies), Per Categorie (Vers en Diepvries), Per Distributiekanaal (Food Retail en Food Service), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Biscuits Market,Biscuits Market Size,Biscuits Market Share,Biscuits Market Trends,Biscuits Market Overview,Biscuits Market Outlook,Biscuits Market Insights,Biscuits Market Analysis,Biscuits Market Growth,Biscuits Market Research,Biscuits Market Report