header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektromagneten in de auto-industrie zal stijgen van USD 4,8 miljard in 2023 tot USD 7,5 miljard in 2032

Oct 5, 2023 12:57 PM ET

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), Automotive Solenoid Market Information by Vehicle Type, Application, Type, and Region – Forecast till 2032″ ” De sector van de elektromagneten voor auto’s zal stijgen van USD 4,8 miljard in 2023 tot USD 7,5 miljard in 2032, met een snelheid van 5,60% tussen 2023 en 2032.

Een solenoïde is in de eerste plaats een draadspoel die rond een metalen kern is gewikkeld en een magnetisch veld genereert wanneer er stroom doorheen vloeit. Solenoïden voor auto’s worden gebruikt voor verschillende functies, zoals automatische transmissies, startmotoren voor de ontsteking van auto’s en nog veel meer. De markt voor elektromagneten voor auto’s heeft sterk geprofiteerd van de voortdurende verstedelijkingstrend, infrastructurele verbeteringen, het stijgende aantal autobezitters en een wereldwijde stijging van de vraag naar moderne autosystemen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12251

Concurrentielandschap van de markt:

  • BorgWarner Inc.
  • Nidec Corporation
  • Robert Bosch GmbH
  • Denso Corporation
  • Global Point Magnetics Asia Co. Ltd
  • Hitachi Ltd.
  • Padmini VNA Mechatronics Pvt Ltd
  • Continental AG
  • Johnson Electric Holding Ltd.
  • Mitsubishi Electric Corporation

Drijfveren voor de markt:

Als reactie op de huidige situatie, waarin schone energie zich snel ontwikkelt, winnen hybride en elektrische voertuigen aan populariteit. Magneetventielen worden gebruikt in de elektronisch gestuurde remsystemen van deze voertuigen om de hydraulische druk te regelen en de remkracht van de bestuurder te verhogen. Het beheer van de koel- en thermische elementen van elektrische auto’s vereist het gebruik van magneetventieltechnologie. Tijdens de projectiejaren zal de introductie van elektrische kleppen naar verwachting de expansie van de elektromagnetische sector blijven aandrijven, ondanks het gebrek aan brandstofinlaatkleppen.

Daarnaast meldt de IEA-organisatie dat het wereldwijde elektrische wagenpark met 43% is toegenomen van 2019 tot 10 miljoen eenheden in 2020. In 2020 bestond tweederde van de inventaris uit batterij-elektrische voertuigen (BEV’s) en nieuwe inschrijvingen van elektrische voertuigen. Terwijl Europa de grootste toename kende tot 3,2 miljoen per jaar in 2020, heeft China de grootste vloot van 4,5 miljoen elektrische voertuigen. Bovendien waren er in 2020 ongeveer drie miljoen geregistreerde elektrische motoren. Met 1,4 miljoen nieuwe registraties nam Europa voor het eerst de toppositie in. China registreerde 1,2 miljoen nieuwe elektrische motoren, terwijl de Verenigde Staten 295.000 nieuwe elektrische motoren registreerden. Het gebruik van elektromagneten in auto’s neemt toe naarmate het gebruik van elektrische auto’s toeneemt, wat bijdraagt aan de markt voor elektromagneten in auto’s.

Ontwikkelingen op het gebied van automatisering en digitalisering hebben de autosector volledig veranderd. De handmatige bediening van slechts enkele toepassingen in de auto-industrie, zoals het omhoog en omlaag doen van ramen en het verstellen van stoelen, is de afgelopen jaren mogelijk geworden dankzij mechanische actuators die door autofabrikanten worden geproduceerd.

De vraag naar sterk geautomatiseerde toepassingen en uitstekende brandstofefficiëntie zal de vraag naar solenoïden voor auto’s, ook bekend als elektromechanische actuatoren, doen toenemen. Vrachtwagens en andere grote, zware voertuigen maken vaak gebruik van elektromagnetische spoelen voor het heffen, kantelen, verstellen, positioneren, intrekken, uittrekken, bedienen, openen en sluiten van alle geautomatiseerde toepassingen. Een goed voorbeeld is de InnerceptTM digitale proportionele regeling met lineaire variabele differentiële transformator (LVDT) van HydraForce, een topproducent van hydraulische kleppen en verdeelstukken, die plug-and-play gemak en servoklepnauwkeurigheid combineert. Uitzonderlijke lineariteit en herhaalbaarheid worden geleverd door Innercept, een zeer klein, proportioneel cartridgeventiel met een geïntegreerde elektronische klepdriver en LVDT. De speciaal ontwikkelde LVDT is aangepast voor gebruik met cartridgeventieltechnologie. Het verbetert de precisie, herhaalbaarheid en reactiesnelheid van een proportionele klep die door een elektromagneet wordt bediend.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-solenoid-market-12251

Beperkingen in de markt:

Tijdens het geschatte tijdsbestek wordt verwacht dat een combinatie van dalende verkoop van personenauto’s met dieselmotoren en fluctuerende grondstofprijzen het vermogen van de markt voor solenoïden voor auto’s om te groeien zal beperken. Er wordt echter verwacht dat het idee van autonome voertuigen en een toename van de automatisering van productieprocessen de markt van de solenoïden voor auto’s zal aanvullen, wat een betere kans biedt voor de groei ervan tijdens de prognoseperiode.

Segmentatie van de markt

Personenauto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens en elektrische voertuigen zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor elektromagneetventielen voor auto’s volgens voertuigtype.

Motorbesturing, brandstof- en emissieregeling, HVAC en andere toepassingen zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor solenoïden voor auto’s op basis van toepassing.

De 2-wegklep, 3-wegklep, 4-wegklep en andere types zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor solenoïden voor auto’s, afhankelijk van het type.

Regionaal inzicht

In 2022 werd de wereldwijde markt aangevoerd door Noord-Amerika (45,80%). De vraag naar elektrische en hybride voertuigen stijgt in de Noord-Amerikaanse auto-industrie. Solenoïden zijn essentiële onderdelen van elektrische en hybride auto’s in technologieën zoals batterijbeheer en elektrische stuurbekrachtiging. Naarmate meer mensen overstappen op groenere, efficiëntere vormen van transport, worden solenoïden steeds noodzakelijker.

Segmentatie van de markt van elektromagneten voor auto’s

Vooruitzichten elektromagneten voertuigtype

  • Personenauto
  • LBV
  • HCV
  • Elektrisch Voertuig

Automotive elektromagneet toepassingsvooruitzichten

  • Motorbesturing
  • Brandstof- en emissieregeling
  • HVAC
  • Overige

Vooruitzichten elektromagneetventielen auto

  • 2-weg ventiel
  • 3-weg ventiel
  • 4-Weg ventiel
  • Overige

Lees meer waardevolle inzichten van MRFR:

Green Sustainable Tourism Market Research Report – Wereldwijde voorspelling voor 2032

Automotive Retail Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor tractoren – Wereldwijde prognose tot 2032

Automotive Finance Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2032

Marktonderzoeksrapport Wegtransport – Wereldwijde prognose tot 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Solenoid Market,Automotive Solenoid Market Size,Automotive Solenoid Market Share,Automotive Solenoid Market Demand,Automotive Solenoid Market Value