header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor extra olijfolie van eerste persing bereikt 14,41 miljard dollar in 2030 met lucratieve concurrentie| DEOLEO, Agro Sevilla Group

Oct 5, 2023 12:00 PM ET

Marktoverzicht extra vergine olijfolie

In 2022 werd de waarde van de markt voor extra olijfolie van de eerste persing geschat op USD 9,5 miljard. Volgens de prognoses zal de markt voor extra olijfolie van de eerste persing stijgen van USD 10,08 miljard in 2023 tot USD 14,41 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,30% in de prognoseperiode (2023-2030). De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren zijn de toegenomen vraag naar olijfolie in zowel de horeca als de detailhandel, evenals het toenemende gezondheidsbewustzijn en de invoering van een betere levensstijl.

De verkoop van olie in mediterrane landen is gestegen als gevolg van de toenemende belangstelling van consumenten voor thuis koken en de toenemende bezorgdheid over voedselveiligheid. Zo is de verkoop in Italië in 2020 met 22% gestegen ten opzichte van 2019. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat het herstel van handelsnetwerken voor olie de expansie van de markt zal stimuleren. Daarnaast is als gevolg van COVID-19 de vraag naar gezonde eetbare oliën gestegen in opkomende landen zoals India, omdat mensen olijfvruchtenolie zijn gaan gebruiken om de gastronomische geneugten van restaurants thuis na te bootsen. Volgens de CEO van Field Fresh Foods steeg de verkoop van de merken Del Monte en Oleev in 2020 met 30%, terwijl Leonardo, een merk van Cargill, in de laatste twee kwartalen van 2020 een groei van bijna 15% liet zien, waardoor de CAGR van de markt wereldwijd in de afgelopen jaren steeg.

Het verlangen van consumenten naar een gezonde levensstijl en biologische praktijken stuwt de markt voor extra olijfolie van de eerste persing. Mensen begrijpen de waarde van MUFA’s. Mensen die zich zorgen maken over hun eetgewoonten zijn een belangrijke drijvende kracht in de markt voor extra olijfolie van de eerste persing. Een andere factor die de vraag naar extra vierge olijfolie stimuleert, is de behoefte van het lichaam aan omega-3 vetzuren. De markt groeit voor een groot deel door de toenemende interesse van consumenten in de mediterrane keuken. In de mediterrane keuken wordt veel gebruik gemaakt van olijfolie en extra olijfolie van de eerste persing is populair vanwege de smaak en kracht.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4124

De belangrijkste bedrijven op de markt voor extra vierge olijfolie zijn

Agro Sevilla Groep

TheStar Fine Foods – Borges USA

Miguel Gallego SA

DEOLEO

Nutrinveste SGPS, SA.

Carapelli Firenze S.p.A

Segmentatie

Biologische en conventionele extra olijfolie van eerste persing zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor dat producttype. In 2022 vertegenwoordigde de biologische sector het grootste deel van de markt.

De verpakking van extra olijfolie van de eerste persing, zoals flessen en potten, blikjes en andere, is gesegmenteerd in de marktgegevens voor extra olijfolie van de eerste persing. De markt werd gedomineerd door de categorie flessen en potten.

Regionaal inzicht

De analyse biedt per regio marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor extra olijfolie van de eerste persing in Noord-Amerika bedroeg in 2022 USD 4,35 miljard en zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. Dit is het gevolg van de toenemende interesse van consumenten in gezonde oliën om levensstijlgerelateerde gezondheidsproblemen als gevolg van hun drukke levensstijl te voorkomen. Studies die de gezondheidsvoordelen van het gebruik van olijfolie aantonen, hebben de regionale ontwikkeling aanzienlijk versneld. Daarnaast had de Noord-Amerikaanse markt voor extra olijfolie van eerste persing in de VS het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het snelst groeide.

Gerelateerd rapport

Sandelhoutolie marktonderzoeksrapport informatie per type (natuurlijke sandelhoutolie en laboratoriumgecreëerde sandelhoutolie), per toepassing (persoonlijke verzorging, geneesmiddelen, aromatherapie en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Gedroogd fruit marktonderzoek informatie per type (abrikozen, vijgen, dadels, rozijnen, bessen, en anderen), per toepassing (bakkerij-en zoetwaren, zuivel en diepvriesdesserts, ontbijtgranen, dranken, zoete en hartige snacks, en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Extra Virgin Olive Oil Market,Extra Virgin Olive Oil Industry,Extra Virgin Olive Oil Market Size,Global Extra Virgin Olive Oil Market,Extra Virgin Olive Oil Market Research,Extra Virgin Olive Oil Market Analysis