header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geautomatiseerde irrigatie zal tegen 2030 een waarde van 14,6 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 16,87%.

Oct 5, 2023 4:00 PM ET

Marktanalyse

De omvang van de markt voor geautomatiseerde irrigatie, die in 2021 werd gewaardeerd op 3,64 miljard USD, zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, die naar verwachting zal toenemen van 4,20 miljard USD in 2022 tot 14,6 miljard USD in 2030. Deze groei betekent een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,87% tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030. Deze markt kent een stijgende vraag als gevolg van factoren zoals waterschaarste en de toenemende wereldwijde vraag naar de mechanisatie van landbouwprocessen.

Drivers

Slimme irrigatietechnologieën stimuleren de marktgroei

Landbouw & landschapsbeheer verandert door de ontwikkeling van slimme irrigatiesystemen. Door de inputkosten te verlagen, helpt de integratie van slimme technologie om de winstmarges te verhogen en tegelijkertijd minder natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. Het monitoren van de bodemgesteldheid, waterniveaus, het weer en besproeiingsschema’s wordt eenvoudiger door slimme technologie. Intelligente technologieën zoals het IoT, kunstmatige intelligentie, & machinaal leren worden geïntegreerd in het irrigatiesysteem.

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1066

Kansen

De vraag naar real-time automatisering biedt grote kansen

De markt wordt gedreven door een toename in de vraag naar real-time gegevens over temperatuur, regen, & weer die worden verzameld door tensiometers en sensoren. Om de noodzakelijke irrigatieniveaus te bepalen, worden deze geautomatiseerde tensiometers gebruikt in combinatie met systemen voor verdamping van planten. Realtime automatiseringssystemen verbruiken minder water dan tijdgebaseerde systemen, waardoor ze milieuvriendelijker zijn. Daarom wordt verwacht dat de bovengenoemde elementen tijdens de verwachte periode de expansie van het segment zullen stimuleren.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten als marktbeperking

De hoge kosten van geautomatiseerde irrigatie en het gebrek aan gegevensbeheer kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor geautomatiseerde irrigatie is onderverdeeld op basis van componenten, type, toepassing en eindgebruikers.

Wat de componenten betreft, zullen controllers de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Op basis vanhet type zal realtime-gebaseerde irrigatie de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per toepassing zal grondwaterbeheer de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Per eindgebruiker zal de niet-agrarische sector de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

COVID-19 Analyse

Producenten en verkopers van automatisering voor irrigatie hebben te maken gehad met een aantal productieproblemen in de nasleep van de huidige epidemie van het coronavirus (COVID-19), waaronder fabriekssluitingen, een gebrek aan grondstoffen en een gebrek aan middelen. Bovendien is de toeleveringsketen in alle landbouwecosystemen verstoord als gevolg van de verspreiding van COVID-19. De actoren in de waardeketen van de irrigatieautomatisering zijn getroffen door de vertraging in de levering van hardwareapparatuur. De irrigatiewerkzaamheden op afstand werden echter minder getroffen door de pandemie omdat er minder menselijke betrokkenheid was en verwacht wordt dat de vraag in de komende jaren zal toenemen.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan kop van de markt voor geautomatiseerde irrigatie

De Noord-Amerikaanse markt voor geautomatiseerde irrigatie, die in 2021 naar schatting USD 1,45 miljard zal bedragen, zal in de loop van de onderzoeksperiode groeien met een CAGR van 13,00% omdat de overheid steeds meer maatregelen neemt om het gebruik van irrigatiesystemen & voor waterbesparing in het gebied te bevorderen. Bijvoorbeeld, de EPA heeft drie bijgewerkte Water sense eisen gepubliceerd voor professionele certificeringsprogramma’s die de installatie, het ontwerp, het onderhoud, & systeem auditing van irrigatiesystemen aanpakken. Het belangrijkste doel was om het publiek bewust te maken van waterbesparing en het gebruik van milieuvriendelijke irrigatietechnieken.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (99 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Automated Irrigation Market Report: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/automated-irrigation-market-10661

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de sector die in het rapport over de wereldmarkt voor geautomatiseerde irrigatie worden beschreven, zijn The Toro Company (VS), Hunter Industries (VS), Valmont Industries Inc. (VS), Rain Bird Corporation (VS), Netafim (Israël), Rubicon Water (VS), Nelson Irrigation Corporation (VS), Jain Irrigation Systems (India), Irritec S.p.A. (VS) en Stevens Water Monitoring Systems Inc. (VS).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Delarvicidenmarkt werd in 2022 gewaardeerd op 0,9 miljard USD. De larvicidenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,94 miljard in 2023 tot USD 1,42 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,2% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De omvang vande Agrochemische markt werd in 2022 geschat op USD 336,9 miljard. De Agrochemische markt zal naar verwachting groeien van 352,06 miljard USD in 2023 tot 458,47 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

De omvang vande aquacultuurmarkt werd in 2021 geschat op 152,2 miljard USD. De aquacultuurmarkt zal naar verwachting groeien van 160,9 miljard USD in 2022 tot 237,3 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,71% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

De omvang van demarkt voor Distillers Dried Grains with Solubles (DDGS) werd in 2022 geschat op USD 9,90 miljard. De markt voor Distillers Dried Grains with Solubles (DDGS) zal naar verwachting groeien van USD 10,57 miljard in 2023 tot USD 15,75 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,86% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

Demarkt voor voedingssupplementen werd in 2022 gewaardeerd op 33,5 miljard dollar. De markt voor voedingssupplementen zal naar verwachting groeien van 35,28 miljard dollar in 2023 tot 53,32 miljard dollar in 2032.

Dehydrocultuurmarkt werd in 2022 gewaardeerd op USD 2,5 miljard. De hydrocultuurmarkt zal naar verwachting groeien van USD 3,007 miljard in 2023 tot USD 9,11 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,3% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Neem contact met ons op Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)
Website: https://www.wantstats.com


Email: [email protected]

Keywords:  Automated Irrigation Market Overview,Automated Irrigation Market Size,Automated Irrigation Market Outlook,Automated Irrigation Market Growth,Automated Irrigation Market Trends