header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor LEAP-motoren breidt zich uit met een winstgevende CAGR dankzij de vraag naar geavanceerde technologieën in de prognoseperiode – MRFR

Oct 5, 2023 2:00 PM ET

Overzicht van de markt voor LEAP-motoren:

De markt voor schrikkelmotoren wordt aangedreven door een toename in de vraag naar hoogrendabele voortstuwing, en een zelfverzekerde prognose voorziet aanhoudende groei en ontwikkelingen in technologie.

De wereldwijde ruimtevaartindustrie groeit momenteel sneller door de ontwikkeling van industriële technologieën zoals industrie 4.0, 3D additive manufacturing, betere voortstuwingssystemen en andere. Bovendien groeit de vraag naar springmotoren sneller door de toename van de vraag naar betere vliegtuigefficiëntie, gewicht-tot-stuwkrachtverhouding, hogere motorefficiëntie en meer.

Daarnaast stimuleert de ontwikkeling van het luchtverkeer vanwege de belangrijkste voordelen, zoals een snellere werking, de vraag naar LEAP-motoren in de luchtvaartindustrie. De LEAP-motor (Leading Edge Aviation Propulsion) is een nieuwe generatie vliegtuigmotor die is ontworpen, geproduceerd en ondersteund door CFM International (een joint venture tussen GE Aviation en Safran Aircraft Engines) en op 13 juli 2008 officieel is uitgebracht als de LEAP-X. Deze motor is bedoeld als opvolger van de LEAP-X-motor. Het is de opvolger van de CFM56-5B en CFM56-7B. s Werelds grootste vliegtuigbouwers, zoals Airbus, Boeing en COMAC, hebben de LEAP-motor gekozen voor hun nieuwe vliegtuigen met één gangpad. LEAP-motoren vormen de perfecte combinatie van de meest geavanceerde technologieën met de bewezen betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten van de CFM 56-motor.

Een groeiend bewustzijn van de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) in de lucht- en ruimtevaartindustrie, meerdere voordelen zoals een verbeterde efficiëntie met een hoge leveringsbetrouwbaarheid en een exponentiële groei in de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie zijn enkele van de redenen die de grote belangstelling voor het LEAP-programma motiveren. Motormarkt. Sprongmotoren maken het vliegtuig stabieler tijdens het transport en zorgen ervoor dat de exploitant minder hoeft te investeren in motoronderhoud, waardoor de onderhoudskosten dalen. Daarnaast hebben luchtvaartmaatschappijen hun onderzoeksprogramma’s opgevoerd en concurreren ze om energiezuinigere vliegtuigen en motoren te bouwen, waardoor de vraag naar jumpmotoren uiteindelijk toeneemt.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10831

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de LEAP Engine markt zijn CFM International, GE Aviation, Safran Aircraft Engines.

Markt segmentatie

De markt voor LEAP-motoren is onderverdeeld naar motortype en regio.

De motorsegmenten worden verder onderverdeeld in JUMP 1A, JUMP 1B en JUMP 1C.

Regionale analyse

De wereldwijde LEAP-motormarkt is geanalyseerd in vijf regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. Op basis van regionale analyse wordt geschat dat Noord-Amerika het grootste marktaandeel in Leap Engine heeft dankzij grote spelers zoals GE Electricals en eindgebruikers zoals Boeing. Daarnaast is de Europese regio de op een na grootste inkomstenproducerende regio. Daarnaast zal Azië-Pacific naar verwachting de snelst groeiende regio zijn als gevolg van de toename van het aantal reizigers en de hoge bevolkingsconcentratie.

Volledig rapport raadplegen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/leap-engine-market-10831

Noord-Amerika zal naar verwachting de grootste markt voor sprongmotoren zijn tijdens de prognoseperiode. De groei van de regionale markt is voornamelijk te danken aan de grote vraag naar producten van exploitanten die actief zijn in de Verenigde Staten. Tegen 2035 zal de regio naar verwachting ongeveer 10.000 vliegtuigen in gebruik hebben, wat extra kansen creëert voor spelers die actief zijn op de Noord-Amerikaanse LEAP-motormarkt. Bovendien wordt verwacht dat de stijgende inkomsten van luchtvaartmaatschappijen met hoofdkwartier in de regio de marktgroei zullen stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Aircraft Engine MRO Market Research Report Information By Engine Type (Turbine Engine and Piston Engine), By Aircraft Type (Fixed-Wing Aircraft and Rotary-Wing Aircraft), Application (Civil Aviation, and Military Aviation) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Onderzoeksrapportgasturbinemotor voor commerciële vliegtuigen informatie per motortype (turbinestraal, turbofan, turboprop en turboshaft), per type vliegtuig (vliegtuigen met vaste vleugels en draaivleugelvliegtuigen), per toepassing (lijnuitrusting en retrofit) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika, en Latijns-Amerika) – prognose tot 2030

Aircraft Turbofan Engine Market Research Report Information per Turbofanmotor (PW1000, F414, V2500, PW4000, CFM56, CFM LeapX, GP7000, GEnx, Trent 1000 en F135), per vliegtuigtype (wide body, narrow body en andere), per toepassing (militaire luchtvaart en commercieel luchttransport) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, en helpt zo uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Utility Aircraft Market,Utility Aircraft Market Type,Utility Aircraft Market Application,Utility Aircraft Market Region,Utility Aircraft Market Research,Utility Aircraft Industry