header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor omgekeerde verkoopautomaten profiteert van de stijgende behoefte aan effectief afvalbeheer & Recycling

Oct 5, 2023 4:09 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), Reverse Vending Machine Market Information by Product, Capacity, Application, and Region – Forecast till 2032, zal de markt voor omgekeerde verkoopautomaten groeien van 0,40 miljard dollar in 2023 tot 0,65 miljard dollar in 2032, met een snelheid van 5,5% tussen 2023 en 2032.

Samenvatting van de markt

Geautomatiseerde recyclingapparatuur is een andere naam voor de omgekeerde verkoopautomaat. Klanten kunnen hun lege voedsel- en drankverpakkingen inleveren bij omgekeerde verkoopautomaten om beloningen te verdienen zoals geld of restitutie. Een alternatieve, praktische methode voor het recyclen van flessencontainers wordt geboden door omgekeerde verkoopautomaten. Deze worden op verschillende locaties gebruikt, waaronder winkelcentra, luchthavens, gemeenten en metrostations. De groei van de wereldwijde markt voor omgekeerde verkoopautomaten wordt gestimuleerd door een stijging van de consumentenuitgaven aan voedsel en dranken, die op hun beurt de behoefte aan extra omgekeerde verkoopautomaten om afval effectief in te zamelen, vergroten. Het besteedbaar inkomen van de bevolking van Zuid-Afrika steeg bijvoorbeeld met 5,7% tussen het vierde kwartaal van 2018 en het vierde kwartaal van 2020.

Concurrentielandschap van de markt:

  • TOMRA System ASA
  • ACO Recycling
  • ENVIPCO
  • Veolia
  • RVM Systemen.
  • Endlos
  • Sielaff GmbH
  • AKE Milieu
  • Incom Recycle Co.
  • Kansmacker Mfg


Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12194

Drijfveren voor de markt:

Met het oog op de milieuwetgeving en de enorme hoeveelheden afval die elke dag worden geproduceerd als gevolg van de bevolkingstoename, is afvalbeheer een serieus probleem geworden. De groei van de markt voor omgekeerde verkoopautomaten zal naar verwachting worden gestimuleerd door een toename van de stedelijke bevolking. Er wordt bijvoorbeeld voorspeld dat de stedelijke wereldbevolking tegen 2025 zal groeien tot 4,3 miljard mensen, die dagelijks 1,42 kg vast huishoudelijk afval per persoon produceren.

De vraag naar omgekeerde verkoopautomaten voor het verzamelen en afvoeren van afval zal worden gestimuleerd door de expansie van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waardoor de hoeveelheid afval die door de bevolking wordt geproduceerd naar verwachting zal toenemen. Dit zal de groei van de wereldwijde markt voor omgekeerde verkoopautomaten stimuleren. Er wordt bijvoorbeeld voorspeld dat de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankenindustrie tussen 2020 en 2022 met 48,1% zal groeien.

Een initiatief van de overheid om omgekeerde verkoopautomaten te introduceren op luchthavens, metrostations en treinstations voor efficiënte afvalverwerkingstechnieken is wat de groei van de wereldwijde markt voor omgekeerde verkoopautomaten stimuleert. Voor efficiënt afvalbeheer heeft de luchthaven van Glasgow bijvoorbeeld omgekeerde verkoopautomaten geïntroduceerd. Dit apparaat kan 320 plastic flessen en 650 blikjes accepteren die worden geleverd door Biffa Plc, een partner op het gebied van afvalbeheer.

Omgekeerde verkoopautomaten voor niet-hervulbare verpakkingen worden aangeboden door belangrijke verkopers zoals Tomra Sorting GmbH, VendingBox en anderen. De T-63 TriSort keerautomaat van Tomra Sorting GmbH kan bijvoorbeeld tot drie materiaalfracties verwerken. De machine is geschikt voor niet-hervulbare verpakkingen van alle formaten. De machine biedt kwaliteiten als een robuuste, chique uitstraling en energiezuinigheid.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over demarkt voor omgekeerde verkoopautomaten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/reverse-vending-machine-market-12194

Beperkingen op de markt:

Er wordt voorspeld dat de onvoorspelbaarheid van de grondstofkosten en de hoge kosten van omgekeerde verkoopautomaten groeiremmers zullen zijn voor de industrie. Aan de andere kant zullen technische ontwikkelingen in verkoopautomaten, waaronder aanraakschermen, AI-apparaten en andere, naar verwachting winstgevende kansen creëren voor de wereldwijde expansie van de markt.

Segmentatie van de markt

Metaalrecyclingmachines, Glasrecyclingmachines, Plasticrecyclingmachines en Hybride recyclingmachines zijn de vier marktsegmenten voor omgekeerde verkoopautomaten.

Minder dan 300 flessen/blikjes, 300 tot 700 flessen/blikjes en meer dan 700 flessen/blikjes vormen de capaciteitssegmenten voor omgekeerde verkoopautomaten.

Treinstations, luchthavens, supermarkten, toeristische attracties, winkelcentra en andere locaties zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor omgekeerde verkoopautomaten, afhankelijk van de toepassing.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12194

Regionaal inzicht

Met het grootste aandeel van 33% in 2022 is Azië-Pacific de marktleider geworden en zal het aanzienlijk blijven stijgen tijdens de verwachte periode. De regio bevat een aanzienlijke en snelgroeiende consumentenmarkt en enkele van de grootste en snelstgroeiende economieën ter wereld, waaronder China, India en Japan. De kans om te profiteren van de stijgende vraag naar milieuvriendelijke en duurzame goederen en diensten is aanzienlijk voor fabrikanten en exploitanten van emballageautomaten. In dit gebied zal China naar verwachting de grootste markt voor emballageautomaten hebben vanwege de grote bezorgdheid over het milieu en de grote bevolking.

Gerelateerde rapporten:

CNC-machine marktonderzoek rapport informatie per type, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Snijgereedschappen marktonderzoek rapport informatie per gereedschapstype, per materiaalsoort, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportlasersnijmachines markt informatie per technologie, per proces, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Reverse Vending Machine Market trends,Reverse Vending Machine Market scope,Reverse Vending Machine Market growth,Reverse Vending Machine Market forecast,Reverse Vending Machine Market analysis,Reverse Vending Machine Market demands,Reverse Vending Machine Market overview