header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor plafondventilatoren zal naar verwachting 17,8 miljard dollar bedragen in 2032 met een CAGR van 4,70% | Market Research Future (MRFR)

Oct 5, 2023 11:00 PM ET

Overzicht van de plafondventilatormarkt

In 2022 werd de omvang van de plafondventilatormarkt geschat op USD 11,8 miljard. Tijdens de prognoseperiode (2023-2032) zal het distributiekanaal van de plafondventilatormarkt naar verwachting stijgen van USD 12,4 miljard in 2023 tot USD 17,8 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,70%. De belangrijkste drijvende krachten achter de marktexpansie zijn de stijgende wereldwijde uitgaven voor hoogwaardige woninginrichting en het groeiende publieke bewustzijn van nuttige plafondventilatoren.

Er wordt voorspeld dat de verstedelijking in ontwikkelingslanden zoals China en India de bouw van nieuwe woningen sterk zal stimuleren. Bovendien verstrekken banken in zowel de publieke als de private sector van deze landen sinds een paar jaar woningkredieten met een lage aanbetaling en een dalende rente. Klanten betalen daardoor extra voor de aankoop van gloednieuwe flats en eengezinswoningen. Door de aankoop van nieuwe wooneenheden of woningen zal het gebruik van plafondventilatoren de komende jaren naar verwachting toenemen. Het elektriciteitsnet wordt via verschillende overheidsprogramma’s uitgebreid naar gezinnen op het platteland.

Huishoudens met lage tot middeninkomens kiezen voor plafondventilatoren omdat ze minder energie verbruiken dan airconditioning. De langere levensduur van plafondventilatoren in vergelijking met airconditioners is een ander voorbeeld van hoe ze kosteneffectiever zijn. Bovendien wakkert de stijging van de uitgaven voor duurdere woninginrichting als gevolg van een stijging van het besteedbaar inkomen de vraag naar plafondventilatoren aan met nieuwe innovatieve functies zoals slimme ventilatoren, die mogelijkheden bieden zoals stembediening, Wi-Fi-connectiviteit, verlichte ventilatoren en vervangbare bladen. Dit zijn enkele van de belangrijkste drijvende krachten achter de expansie van de plafondventilatormarkt.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11984

Ceiling Fan Market

De belangrijkste bedrijven op de markt voor plafondventilatoren zijn

Mega Huishoudelijke Apparaten

Big Ass Fans

Hunter Fan Company

Crompton Greaves

Del Mar Fans & Verlichting

Segmentatie

Standaard, decoratief, hoge snelheid en andere producttypes zijn opgenomen in de segmentatie van de plafondventilatormarkt op basis van producttype. In 2022 domineerde het standaardsegment de wereldmarkt.

Huishoudelijke en commerciële toepassingen vormen de segmentatie van de plafondventilatormarkt. In 2022 werd de plafondventilatormarkt geleid door het residentiële segment.

E-commerce en fysieke retailers maken deel uit van de segmentatie van de plafondventilatormarkt op basis van distributiekanaal. In 2022 zal de detailhandel de wereldmarkt domineren.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ceiling-fan-market-11984

Regionaal inzicht

De analyse biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. In 2022 had de Aziatisch-Pacifische markt voor plafondventilatoren een aandeel van 45,80% in de markt. De vraag naar het product wordt waarschijnlijk gestimuleerd door het grote aantal huishoudens in dit gebied dat geen airconditioning heeft om de drukkend vochtige hitte te bestrijden. Volgens gegevens van Teriin.Org uit november 2020 had bijvoorbeeld slechts 8% van de Indiase huishoudens airconditioning in 2018. Er wordt ook voorspeld dat de markt aanzienlijk zal groeien als gevolg van het snel toenemende aantal woningen dat wordt gekocht.

Volgens gegevens van de Economic Times uit januari 2020 steeg de huizenverkoop in Delhi NCR in 2019 met 5% j-o-j en nam de nieuwbouw van woningen met 45% toe. Daarnaast had de Indiase plafondventilatormarkt de hoogste groei in de regio Azië-Pacific, terwijl de Chinese plafondventilatormarkt het grootste marktaandeel had.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie, door Market Research Future:

Air Condition Market Research Report Information, By Application (Commercial, Residential, Institutional, Industrial, and Others), By Product Type (Split, Rooftop, Indoor packaged, Chillers airconditioner, and Others), By Ducts (Ductless, and Ducted), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2030

Home Decor Market Research Report Information Per Product Type (Home Furniture, Home Textiles, Flooring, Wall Décor, Lighting and Others), Per Distributiekanaal (Home Décor Stores, Supermarkets and Hypermarkets, Online Store, Gift Shops and Others), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Of The World) – Marktvoorspelling tot 2032

Marktvooruitzichten voor luxehotels in Turkije (2018 tot 2032)

Marktvooruitzichten Israël Huishoudelijke Koelkasten (2018 tot 2032)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Ceiling Fan Market,Ceiling Fan,Ceiling Fan Industry,Ceiling Fan Market Size,Ceiling Fan Market Share,Ceiling Fan Market Growth,Ceiling Fan Market Demand,Ceiling Fan Market Trends,Ceiling Fan Market Analysis,Ceiling Fan Market Forecast,Ceiling Fan Market Statistics,Global Ceiling Fan Market