header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vacuümtrucks zal groeien van USD 1,9 miljard in 2023 tot USD 3,4 miljard in 2032, met een CAGR van 7,50%.

Oct 5, 2023 2:06 PM ET

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), Vacuum Truck Market Information by Product Type, Application, Fuel Type, and Region – Forecast till 2032″ ” De markt voor vacuümtrucks zal groeien van USD 1,9 miljard in 2023 tot USD 3,4 miljard in 2032, met een snelheid van 7,50% tussen 2023 en 2032.

De gemeentebesturen van verschillende steden gebruiken voornamelijk vacuümwagens of vacuümtankwagens om op grote schaal vloeistoffen en slib effectief op te ruimen. Deze trucks worden het meest gebruikt voor het onderhoud van rioleringen en septische systemen. Ze kunnen ook worden gebruikt in industriële en gemeentelijke omgevingen om water en puin op te zuigen tijdens hydrograaf- of boorwerkzaamheden. Van het opruimen van modder tot het blootleggen van nutsleidingen om verstopping van het rioolstelsel te voorkomen, vacuümtankwagens voldoen aan de behoeften van steden en industrieën die milieuschoonmaak, onderhoud van opslagtanks en afvalbeheer nodig hebben.

In combinatie met een storing in de waarde- en toeleveringsketen zorgde de pandemie voor veel onzekerheid in de hele sector. Door een gebrek aan nieuwe bestellingen tijdens de pandemie hadden bedrijven al te kampen met ernstige cashflowproblemen. Bijgevolg werden hun winstmarges ernstig aangetast door de crisis in de toeleveringsketen.

Download de gratis PDF-brochure op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12235

Concurrentielandschap van de markt:

  • Kanematsu Engineering Co Ltd
  • Federaal signaal
  • Rivard
  • FULONGMA GROUP CO LTD
  • Keith Huber Inc.
  • KOKS Group bv
  • CAPPELLOTTO S P A.
  • Vac-con Inc.
  • GapVax
  • Gradall Industries Inc.

Marktbepalende factoren:

Industriële faciliteiten, waaronder fabrieken, productiefaciliteiten, self-storage faciliteiten, magazijnen en energiecentrales, hebben gespecialiseerde reinigingsgereedschappen en -voertuigen nodig om hun interieur te onderhouden. Sanitaire systemen, rioleringen en industriële gebouwen van verschillende grootte moeten worden gereinigd. Bovendien zijn verstopte afvoeren een veelvoorkomend probleem bij industriële activiteiten en kunnen ze aanzienlijke schade veroorzaken. De leidingen van een bedrijf kunnen eroderen als gevolg van verstopte afvoeren en grote verstoppingen kunnen leiden tot breuken die dure reparaties vereisen. Apparatuur voor industriële afvoerreiniging voor zwaar gebruik is ook nodig voor toepassingen waarbij natte materialen in vacuümapparatuur worden gebruikt, zoals petrochemische activiteiten, reiniging in noodsituaties, technische chemische reiniging, industriële reiniging, offshore-activiteiten en oliescheiding.

Daarnaast hebben veel bedrijven in de markt actief actie ondernomen om hun industriële vacuümactiviteiten uit te breiden door verschillende technieken toe te passen. In Noord-Amerika is de verkoop van Hydrovacs voor gebruik in de bouw bijvoorbeeld aanzienlijk gestegen. Deze trucks gebruiken water onder hoge druk om de grond op te breken, en een sterk zuigsysteem brengt het puin naar een afvaltank. Daarnaast is de industrie gegroeid als gevolg van de verbeterde voertuigveiligheid en de toenemende ontwikkeling in onderontwikkelde landen. Bovendien kiezen verschillende modellen voor een laadmethode die het beste past bij de reinigingstoepassing. Daarom wordt verwacht dat een stijging van de vraag naar industriële reinigingstoepassingen de groei van de markt voor vacuümwagens zal aanwakkeren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12235

Vanwege hun vermogen om morsen tot een minimum te beperken en geuren te reguleren, worden vacuümwagens aanbevolen door het US Environmental Protection Agency (EPA) voor het transport van biosolids. Voor een gezond milieu verminderen deze eigenschappen de blootstelling aan de risico’s van deze stoffen. De markt voor vacuümtrucks groeit dus snel vanwege de strenge overheidsvoorschriften en wetten die bedrijven worden opgelegd om milieubewust te werken.

Beperkingen in de markt:

De vacuümwagen bevat een aantal geavanceerde technologische componenten, waaronder pompen, een filtersysteem, een afvoersysteem, zuigslangen en talloze sensoren en zenders. De kosten van elk van deze riool-/vacuümtruck-subsystemen zijn aanzienlijk, waardoor de prijs van vacuümtrucks die in auto’s worden gebruikt uiteindelijk stijgt. Dit zou de groei van de wereldwijde vacuümwagenmarkt in de komende jaren belemmeren.

Segmentatie van de markt

Droog zuigen en vloeibaar zuigen zijn twee producttypes die zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor vacuümwagens.

Industriële, graaf-, gemeentelijke, algemene schoonmaak- en andere toepassingen zijn opgenomen in de segmentatie van de vacuümwagenmarkt, in termen van toepassing.

Elektrische en ICE-brandstoftypes zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor vacuümwagens. In 2022 leverde de ICE-categorie de grootste omzet op.

Regionaal inzicht

In 2022 nam Noord-Amerika de toppositie (45,80%) in op de wereldwijde markt voor vacuümtrucks. Aangezien de VS en Canada jaarlijks meer van deze voertuigen produceren, zal deze regio de wereldwijde markt blijven domineren. Snelle verstedelijking, een stijging van het levenspeil en een toename van het gebruik van grote vrachtwagens in industriële omgevingen zijn allemaal factoren die bijdragen aan de toegenomen vraag naar deze voertuigen.

Segmentatie van de vacuümtruckmarkt

Product Type Vooruitzichten

  • Droog zuigen
  • Vloeistofzuigen

Vooruitzichten voor vacuümwagens

  • Industrieel
  • Graafwerkzaamheden
  • Gemeentelijk
  • Algemene reiniging
  • Overige

Vooruitzichten vacuümwagens Brandstoftype

  • Elektrisch
  • ICE

Lees meer waardevolle inzichten van MRFR:

Fleet Management-marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Telematica voor bedrijfsvoertuigen marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Elektrische Vrachtfietsen Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Elektrische kick-scooter marktonderzoeksrapport – wereldwijde voorspelling tot 2030

Automotive Steer-by-Wire System marktonderzoeksrapport voorspeld voor 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen – Wereldwijde prognose tot 2030

Turbocharger marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Vacuum Truck Market,Vacuum Truck Market Size,Vacuum Truck Market Demand,Vacuum Truck Market Scope,Vacuum Truck Market Share